zaba_gonia 07.08.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Nic nie gadacie to idę coś pożreć. Olka - rośnie, rośnie, ale my mamy areał tylko 40 metrów kwadratowych. Reszta nie wysiana jeszcze. Boimy się czy nie zgnije, ale chwastów jest mało na razie, a trawka już jest na kilka cm. no to pieknie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.08.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Aaaallllllleeeee wooooggggguuulllleeeee ooooo ssssssoooooo choooooodziiiiiii o ten tramwaj co nie chodzi... Bry wieczór Żaba przyjechała.. Cieszycie się???? Pewnie, że się cieszymy Cześć Żaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.08.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Aaaallllllleeeee wooooggggguuulllleeeee ooooo ssssssoooooo choooooodziiiiiii o ten tramwaj co nie chodzi... Bry wieczór Żaba przyjechała.. Cieszycie się???? Pewnie, że się cieszymy Cześć Żaba Cześć..A gdzie Twój awatarek? Robisz nowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 żaba, a nie zimno ci na tym rowerku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.08.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Aaaallllllleeeee wooooggggguuulllleeeee ooooo ssssssoooooo choooooodziiiiiii o ten tramwaj co nie chodzi... Bry wieczór Żaba przyjechała.. Cieszycie się???? Pewnie, że się cieszymy Cześć Żaba Cześć..A gdzie Twój awatarek? Robisz nowy? Wpadłem do dołka, ale powoli się z niego wyczołguję.... Zaraz będę widoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.08.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Nic nie gadacie to idę coś pożreć. Olka - rośnie, rośnie, ale my mamy areał tylko 40 metrów kwadratowych. Reszta nie wysiana jeszcze. Boimy się czy nie zgnije, ale chwastów jest mało na razie, a trawka już jest na kilka cm. no to pieknie.. Żaba - bo pomyślę, że zartujesz sobie ze mnie To tylko 40 metrów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.08.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 żaba, a nie zimno ci na tym rowerku? Trzeba się hartować , nie??? Piekne oko..domyślam sie, że Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.08.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Nic nie gadacie to idę coś pożreć. Olka - rośnie, rośnie, ale my mamy areał tylko 40 metrów kwadratowych. Reszta nie wysiana jeszcze. Boimy się czy nie zgnije, ale chwastów jest mało na razie, a trawka już jest na kilka cm. no to pieknie.. Żaba - bo pomyślę, że zartujesz sobie ze mnie To tylko 40 metrów... Ja z Ciebie??????????? Alez skąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.08.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Aniu http://www.intymna.bptnet.pl/princess/banitta760c3.jpg WOW! Ale apetyczne No właśnie........ i dołujące... CIEBIE? To ja się powinnam zdołować Ano mnie... bo na takie dziewczyny to sobie tylko popatrzeć mogę... i nic więcej... czasem to tylko kwestia ceny nie robię zakupów w tej branży A ta laseczka jest przepiękna Jednak ostatnio poznałem jeszcze lepszą. Tylko mnie nie pytajcie bo i tak nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.08.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Wpadłem do dołka, ale powoli się z niego wyczołguję.... : Andre...co Ty mówisz? W dołku byłeś? A co kolacja nie smakowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Aniu http://www.intymna.bptnet.pl/princess/banitta760c3.jpg WOW! Ale apetyczne No właśnie........ i dołujące... CIEBIE? To ja się powinnam zdołować Ano mnie... bo na takie dziewczyny to sobie tylko popatrzeć mogę... i nic więcej... czasem to tylko kwestia ceny nie robię zakupów w tej branży A ta laseczka jest przepiękna Jednak ostatnio poznałem jeszcze lepszą. Tylko mnie nie pytajcie bo i tak nie powiem No poooowiedz, nie bąź taki, nic nie powiemy nikomu, pleeease Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Wpadłem do dołka, ale powoli się z niego wyczołguję.... : Andre...co Ty mówisz? W dołku byłeś? A co kolacja nie smakowała? nie samym chlebem człowiek żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.08.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Aniu http://www.intymna.bptnet.pl/princess/banitta760c3.jpg WOW! Ale apetyczne No właśnie........ i dołujące... CIEBIE? To ja się powinnam zdołować Ano mnie... bo na takie dziewczyny to sobie tylko popatrzeć mogę... i nic więcej... czasem to tylko kwestia ceny nie robię zakupów w tej branży A ta laseczka jest przepiękna Jednak ostatnio poznałem jeszcze lepszą. Tylko mnie nie pytajcie bo i tak nie powiem daj mi na nią namiary... Ostatnio babeczki mnie kręcą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Aniu http://www.intymna.bptnet.pl/princess/banitta760c3.jpg WOW! Ale apetyczne No właśnie........ i dołujące... CIEBIE? To ja się powinnam zdołować Ano mnie... bo na takie dziewczyny to sobie tylko popatrzeć mogę... i nic więcej... czasem to tylko kwestia ceny nie robię zakupów w tej branży A ta laseczka jest przepiękna Jednak ostatnio poznałem jeszcze lepszą. Tylko mnie nie pytajcie bo i tak nie powiem daj mi na nią namiary... Ostatnio babeczki mnie kręcą... chcesz moj numer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.08.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Aniu http://www.intymna.bptnet.pl/princess/banitta760c3.jpg WOW! Ale apetyczne No właśnie........ i dołujące... CIEBIE? To ja się powinnam zdołować Ano mnie... bo na takie dziewczyny to sobie tylko popatrzeć mogę... i nic więcej... czasem to tylko kwestia ceny nie robię zakupów w tej branży A ta laseczka jest przepiękna Jednak ostatnio poznałem jeszcze lepszą. Tylko mnie nie pytajcie bo i tak nie powiem daj mi na nią namiary... Ostatnio babeczki mnie kręcą... chcesz moj numer? z Tobą juz byłam... pamiętasz kąpałaś się ze mną...zaraz zaraz...czy to Ola była??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.08.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Wpadłem do dołka, ale powoli się z niego wyczołguję.... : Andre...co Ty mówisz? W dołku byłeś? A co kolacja nie smakowała? kolacyjka pychotka wychodzę z dołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Aniu http://www.intymna.bptnet.pl/princess/banitta760c3.jpg WOW! Ale apetyczne No właśnie........ i dołujące... CIEBIE? To ja się powinnam zdołować Ano mnie... bo na takie dziewczyny to sobie tylko popatrzeć mogę... i nic więcej... czasem to tylko kwestia ceny nie robię zakupów w tej branży A ta laseczka jest przepiękna Jednak ostatnio poznałem jeszcze lepszą. Tylko mnie nie pytajcie bo i tak nie powiem daj mi na nią namiary... Ostatnio babeczki mnie kręcą... chcesz moj numer? z Tobą juz byłam... pamiętasz kąpałaś się ze mną...zaraz zaraz...czy to Ola była??? [/quote:3c75a1e377] To chyba była Ola, mnie zabrałaś do łożka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.08.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Aniu http://www.intymna.bptnet.pl/princess/banitta760c3.jpg WOW! Ale apetyczne No właśnie........ i dołujące... CIEBIE? To ja się powinnam zdołować Ano mnie... bo na takie dziewczyny to sobie tylko popatrzeć mogę... i nic więcej... czasem to tylko kwestia ceny nie robię zakupów w tej branży A ta laseczka jest przepiękna Jednak ostatnio poznałem jeszcze lepszą. Tylko mnie nie pytajcie bo i tak nie powiem daj mi na nią namiary... Ostatnio babeczki mnie kręcą... chcesz moj numer? z Tobą juz byłam... pamiętasz kąpałaś się ze mną...zaraz zaraz...czy to Ola była??? [/quote:e18f46f128] To chyba była Ola, mnie zabrałaś do łożka [/quote:e18f46f128] No tak...juz pamietam... Patrzcie co ten alkohol robi z pamięcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.08.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 ... Ostatnio babeczki mnie kręcą... faceci w odstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.08.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Wpadłem do dołka, ale powoli się z niego wyczołguję.... : Andre...co Ty mówisz? W dołku byłeś? A co kolacja nie smakowała? kolacyjka pychotka wychodzę z dołka Andre, serio mówisz? Co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts