frosch 08.08.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 dzieńdoberek po wczorajszym ładnym i słonecznym dniu -dzisiaj mamy "kapuśniaczek " a my bedziemy mieli dzisiaj "krokiety" a co to są krokiety ?? a co to jest "kapusniaczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 zartuje oczywiscie na obiad robie krokiety z kapusta i grzybami a do tego barszczyk czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.08.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 a co to jest "kapusniaczek? mgiełka z nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 a co to jest "kapusniaczek? mgiełka z nieba wiem ew-uniu,wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.08.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 leje i leje trawa zrobila sie tak zielona ze az milo popatrzec ale jak bedzie znow goraco to tak mysle ile tej wody trzeba lac zeby nie wyschla ..... chyba non stop a to grozi bankructwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 czesc kasztanka mysle,ze upalow juz nie bedzie,po kosciach czuje,ze zima sie zbliza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.08.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 ja w trakcie upałów lałam wode na trawę ,która nie przestawała być zielona ......sąsiedzi "olali" podlewanie trawy....teraz moja trawka jest zielona a ich trawa .....też odżyła i jest pięknie zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 ja w trakcie upałów lałam wode na trawę ,która nie przestawała być zielona ......sąsiedzi "olali" podlewanie trawy....teraz moja trawka jest zielona a ich trawa .....też odżyła i jest pięknie zielona to niesprawiedliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.08.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 ja w trakcie upałów lałam wode na trawę ,która nie przestawała być zielona ......sąsiedzi "olali" podlewanie trawy....teraz moja trawka jest zielona a ich trawa .....też odżyła i jest pięknie zielona to niesprawiedliwe ale prawdziwe moja satyswakcja ,że w trakcie suchości mój trawniczek był soczyście zieloniutki i cudnie chodziło się po nim boso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 ja w trakcie upałów lałam wode na trawę ,która nie przestawała być zielona ......sąsiedzi "olali" podlewanie trawy....teraz moja trawka jest zielona a ich trawa .....też odżyła i jest pięknie zielona to niesprawiedliwe ale prawdziwe moja satyswakcja ,że w trakcie suchości mój trawniczek był soczyście zieloniutki i cudnie chodziło się po nim boso i o to chodzi ,aczolwiek i tak niesprawiedliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.08.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 oczywiście -satysfakcja ......błąd się wkradł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 oczywiście -satysfakcja ......błąd się wkradł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 kurde,kurde jakies "balwany" mi na moje czyste lazurowe niebo wlaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.08.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Hejka wszystkim! U mnie ładnie i nieupalnie. Jakoś tak... jesiennie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 witaj Aniu u nie coraz fajniej na dworze,ale lata to juz chyba nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.08.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 witaj Aniu u nie coraz fajniej na dworze,ale lata to juz chyba nie bedzie No właśnie. Narzekaliśmy jak były upały, a teraz duszy tęskno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 mialam szczescie urlopujac w lipcu,teraz bym sie pochlastala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 zmykam do kuchni smazyc nalesnikinarqa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.08.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Podglądajmy sobie tu prognozy: http://www.twojapogoda.pl/ , http://www.okolica.pl/ W tym pierwszym jest prognoza na 16 dni naprzód, a w drugim można wpisać w okienko nazwę swojej, nawet maleńkiej miejscowości. Mają dla niej pogodę też Fajna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam nałogowych klikaczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts