Anna Wiśniewska 08.08.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Podglądajmy sobie tu prognozy: http://www.twojapogoda.pl/ , http://www.okolica.pl/ W tym pierwszym jest prognoza na 16 dni naprzód, a w drugim można wpisać w okienko nazwę swojej, nawet maleńkiej miejscowości. Mają dla niej pogodę też Fajna zabawa Super to drugie Nawet Konikowo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.08.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Cześć kze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.08.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Aga była? czy płynie? witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.08.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 czesc kasztanka mysle,ze upalow juz nie bedzie,po kosciach czuje,ze zima sie zbliza mako droga zimaaaaa jaka zima????????!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.08.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 ja w trakcie upałów lałam wode na trawę ,która nie przestawała być zielona ......sąsiedzi "olali" podlewanie trawy....teraz moja trawka jest zielona a ich trawa .....też odżyła i jest pięknie zielona no wlasnie ..... ja robilam tak jak twoi sasiedzi bo zapominalam i trawa mi wyschla a teraz jest przeslicznie zielona!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 czesc kasztanka mysle,ze upalow juz nie bedzie,po kosciach czuje,ze zima sie zbliza mako droga zimaaaaa jaka zima????????!!!!!!!!!!!!!!! taka zimna,mrozna,sniezna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.08.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam resztę ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.08.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 czesc kasztanka mysle,ze upalow juz nie bedzie,po kosciach czuje,ze zima sie zbliza mako droga zimaaaaa jaka zima????????!!!!!!!!!!!!!!! taka zimna,mrozna,sniezna bez przesady na pewno bedzie jeszcze goraco!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.08.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam resztę ekipy witajj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.08.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Cześć Kasiu! Hej Kasztanko Pietrowno! (Cudne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 czesc kasztanka mysle,ze upalow juz nie bedzie,po kosciach czuje,ze zima sie zbliza mako droga zimaaaaa jaka zima????????!!!!!!!!!!!!!!! Zima??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.08.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Cześć Kasiu! Hej Kasztanko Pietrowno! (Cudne ) czeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.08.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Kermit, co Ty z tą zimą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Cześć Kasiu! Hej Kasztanko Pietrowno! (Cudne ) Widzę, że przyjeło sie.. Mam nadzieje, że Kasztanka nie ma do mnie oto pretensji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.08.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Heloł Zimy w tym roku nie będzie, ciepła jesień do marca. Od kwietnia znowu lato. I niech ktoś zaprotestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Aga była? czy płynie? witajcie Witam Jestem jestem jeszcze nei popłynęłam, choć mam nerwa na sąsiada Nawet przestało padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Aga była? czy płynie? witajcie Witam Jestem jestem jeszcze nei popłynęłam, choć mam nerwa na sąsiada Nawet przestało padać To sprawdz czy sąsiad czyta forum... Żebyś nie "wpadła" tak jak ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Heloł Zimy w tym roku nie będzie, ciepła jesień do marca. Od kwietnia znowu lato. I niech ktoś zaprotestuje Bardzo mi się ten pomysł podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Aga była? czy płynie? witajcie Witam Jestem jestem jeszcze nei popłynęłam, choć mam nerwa na sąsiada Nawet przestało padać To sprawdz czy sąsiad czyta forum... Żebyś nie "wpadła" tak jak ja... Nie grozi mi ponieważ stosunki są ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Heloł Zimy w tym roku nie będzie, ciepła jesień do marca. Od kwietnia znowu lato. I niech ktoś zaprotestuje W końcu mamy efekt cieplarniany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts