SławekD-żonka 08.08.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dziękuję za prezenty Co do pogody - u nas nawet przez chwilę nie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Za gratki - dzięki Za życzenia dla młodej również - dzisiaj kończy 2 latka, o 18:32 Co do szpiegów: ... nic więcej nie napiszę, bo wiem, że czytają Trzeba wykreslic słowo sasiad, szpieg sasiada,... Jakie jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Kasiu ! Z okazji 2latek przede wszystkim duzo usmiechów, moc wspaniałych zabawek i .. jak najmniej wkurzania rodziców.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.08.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Heloł Zimy w tym roku nie będzie, ciepła jesień do marca. Od kwietnia znowu lato. I niech ktoś zaprotestuje JA !!!!! to kiedy mam palić w kominku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.08.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Za gratki - dzięki Za życzenia dla młodej również - dzisiaj kończy 2 latka, o 18:32 Co do szpiegów: ... nic więcej nie napiszę, bo wiem, że czytają Trzeba wykreslic słowo sasiad, szpieg sasiada,... Jakie jeszcze? Teściowa? Kasiu ! Z okazji 2latek przede wszystkim duzo usmiechów, moc wspaniałych zabawek i .. jak najmniej wkurzania rodziców.... Dziękuję, szczególnie za ostatnie zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.08.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Kasiu -wybuźkaj malutką Dorotkę od ciotki Ewki .......i zrób Jej pierdzioszka na brzuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.08.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dobra, ja za parę chwil będę zmykała, mówię do czwartku i zostawiam jeszcze jedno ciacho jakby tamto się skończyło http://www.agrafis.com/images/novelty/tree.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Za gratki - dzięki Za życzenia dla młodej również - dzisiaj kończy 2 latka, o 18:32 Co do szpiegów: ... nic więcej nie napiszę, bo wiem, że czytają Trzeba wykreslic słowo sasiad, szpieg sasiada,... Jakie jeszcze? Teściowa? teściowa też ma szpiegów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.08.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 ja nic nie wykreślam. Za duzo fatygi. Sasiadów nalezy obłaskawicz. I w związku z tym założeniem w sobote u nas balanga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.08.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Piotrus nic innego nie chce jesc tylko parowki i to sam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.08.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 i to bez chleba!!!!!!!!!! wlasnie trzecia wcina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.08.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 a zupka stoi odlogiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 ja nic nie wykreślam. Za duzo fatygi. Sasiadów nalezy obłaskawicz. I w związku z tym założeniem w sobote u nas balanga To szkoda, że nie jestem Twoim sasiadem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.08.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 ja nic nie wykreślam. Za duzo fatygi. Sasiadów nalezy obłaskawicz. I w związku z tym założeniem w sobote u nas balanga To szkoda, że nie jestem Twoim sasiadem... jesteś, tylko troche .............. dalszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 a zupka stoi odlogiem .... wrzuc mu te kielbaski do zupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Za gratki - dzięki Za życzenia dla młodej również - dzisiaj kończy 2 latka, o 18:32 Co do szpiegów: ... nic więcej nie napiszę, bo wiem, że czytają Trzeba wykreslic słowo sasiad, szpieg sasiada,... Jakie jeszcze? exmalzonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 ja nic nie wykreślam. Za duzo fatygi. Sasiadów nalezy obłaskawicz. I w związku z tym założeniem w sobote u nas balanga To szkoda, że nie jestem Twoim sasiadem... jesteś, tylko troche .............. dalszym A to się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Sasiadów nalezy obłaskawicz. zgadza sie ja poszlam jeszcze dalej i nie zaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.08.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Za gratki - dzięki Za życzenia dla młodej również - dzisiaj kończy 2 latka, o 18:32 Co do szpiegów: ... nic więcej nie napiszę, bo wiem, że czytają Trzeba wykreslic słowo sasiad, szpieg sasiada,... Jakie jeszcze? exmalzonek Nie znam tego słowa (z praktyki), ale możemy je dołączyc do listy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Za gratki - dzięki Za życzenia dla młodej również - dzisiaj kończy 2 latka, o 18:32 Co do szpiegów: ... nic więcej nie napiszę, bo wiem, że czytają Trzeba wykreslic słowo sasiad, szpieg sasiada,... Jakie jeszcze? exmalzonek Nie znam tego słowa (z praktyki), ale możemy je dołączyc do listy... to sie ciesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts