kze 10.05.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Wczoraj było ciekawiej. Byłam na działce i rozmawialiśmyz ogrodnikiem o wyrównaniu i wstępnym zagospodarowaniu działki Ale zaraz, Ty już wybudowałaś dom, że chcesz wyrównywać teren? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Już tylko 11 do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 A co u Ciebie słychać? Jak minął dzień? najpierw praca, teraz dom. tradycyjnie Nic nie wydarzyło sie niecoddziennego? Ja np. byłem rano w gminie... Poza przeziębieniem Zuzki i wizytąkoleżanki to nic nowego.Ale takie prozaiczne życie też ma swój urok. oczywiście nie cały czas. W czerwcu jadę np. na kongres A gdzie ten kongres? I na jaki temat? Whisper jest w Luxemburgu na szkole niu z zarządzania ruchem lotniczym... w Gdańsku. Kongres Europejskiego Towarzystwa Kardiologii Nieinwazyjnej. Brzmi poważnie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Wczoraj było ciekawiej. Byłam na działce i rozmawialiśmyz ogrodnikiem o wyrównaniu i wstępnym zagospodarowaniu działki Ale zaraz, Ty już wybudowałaś dom, że chcesz wyrównywać teren? Nie.Jesteśmy na etapie przedwstępnym, tzn.powoli zbliżamy się do sfinalizowania zakupu działki, a jak wszystko pójdzie dobrze to za rok lub dwa ruszamy z budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 A co u Ciebie słychać? Jak minął dzień? najpierw praca, teraz dom. tradycyjnie Nic nie wydarzyło sie niecoddziennego? Ja np. byłem rano w gminie... Poza przeziębieniem Zuzki i wizytąkoleżanki to nic nowego.Ale takie prozaiczne życie też ma swój urok. oczywiście nie cały czas. W czerwcu jadę np. na kongres A gdzie ten kongres? I na jaki temat? Whisper jest w Luxemburgu na szkole niu z zarządzania ruchem lotniczym... w Gdańsku. Kongres Europejskiego Towarzystwa Kardiologii Nieinwazyjnej. Brzmi poważnie, co? Znaczy się, że lekarzem jesteś. Moja żona chciała zostać alergologiem, ale jakoś inaczej w życiu ułozyło się. Dlatego wieczorami katuje mnie programami w stylu "Ostry dyżur" na Discovery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Ogrodnik miałby wykosić zielsko, spryskać kilka razy chemią, wyrównać teren powywalać śmieci, posiać coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Zaraz, to nie jest "Ostry dyżur", tylko chyba "Izba przyjęć"... A zresztą te tytuły troszkę poplątały mi się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 A co u Ciebie słychać? Jak minął dzień? najpierw praca, teraz dom. tradycyjnie Nic nie wydarzyło sie niecoddziennego? Ja np. byłem rano w gminie... Poza przeziębieniem Zuzki i wizytąkoleżanki to nic nowego.Ale takie prozaiczne życie też ma swój urok. oczywiście nie cały czas. W czerwcu jadę np. na kongres A gdzie ten kongres? I na jaki temat? Whisper jest w Luxemburgu na szkole niu z zarządzania ruchem lotniczym... w Gdańsku. Kongres Europejskiego Towarzystwa Kardiologii Nieinwazyjnej. Brzmi poważnie, co? Znaczy się, że lekarzem jesteś. Moja żona chciała zostać alergologiem, ale jakoś inaczej w życiu ułozyło się. Dlatego wieczorami katuje mnie programami w stylu "Ostry dyżur" na Discovery... A jest... ps.też czasem oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Zaraz, to nie jest "Ostry dyżur", tylko chyba "Izba przyjęć"... A zresztą te tytuły troszkę poplątały mi się... są i tak podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Ogrodnik miałby wykosić zielsko, spryskać kilka razy chemią, wyrównać teren powywalać śmieci, posiać coś. A to szkoda kasy... Lepiej samemy pobawić się łopata i grabiami... Zresztą zalezy jak wielka jest działka... Ja uważam, że drugim moim zawodem mogło by być "kopacz rowów". Tak lubię kopać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 to zaraz finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 238? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 to zaraz finał Finał? Czego? strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 może teraz mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Szlismy "łeb w łeb" i na mnie padło... Ciekawe, że już 3-4 razy w podobny sposób zdobywam punkta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 finał strony. Znów mi sięnie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Dzięki Pani Doktor za miłą rozmowę. Ale na prawdę musze leciec na ang.... Nie lubię spóźniać się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Szlismy "łeb w łeb" i na mnie padło... Ciekawe, że już 3-4 razy w podobny sposób zdobywam punkta... i tak gratulacje. Honorowo zdobyty punkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 finał strony. Znów mi sięnie udało Może po prostu musisz potrenować liczenie... lub masz za wolne łacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Dzięki Pani Doktor za miłą rozmowę. Ale na prawdę musze leciec na ang.... Nie lubię spóźniać się... hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts