Nefer 08.08.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Nefer - ja z innej beczki... Dlaczego mówisz do Andre FOCZKU? Bo kiedys był taki film z foczką w roli głównej. To była bardzo mądra foczka, robiła różne cudowne sztuczki i pomagałą ludziom i miała na imię Andre ( ale ona była dziewczynką) A Andre nie jest dziewczynką, :) choć jest mądry jak foczka :), dlatego piszę do niego Foczku :) Bo "Foczko" nie wypada I umiała śpiewać :):) Serio :) Pasuje idealnie Nie ma się co czerwienić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Nefer - ja z innej beczki... Dlaczego mówisz do Andre FOCZKU? Bo kiedys był taki film z foczką w roli głównej. To była bardzo mądra foczka, robiła różne cudowne sztuczki i pomagałą ludziom i miała na imię Andre ( ale ona była dziewczynką) A Andre nie jest dziewczynką, :) choć jest mądry jak foczka :), dlatego piszę do niego Foczku :) Bo "Foczko" nie wypada I umiała śpiewać :):) Serio :) Pasuje idealnie Nie ma się co czerwienić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 08.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witaj Nefer! Gdzie Ty byłaś, jak Cię nie było? Ano na urlopie Nad polskim morzem, co to wtedy miało 25 stopni :) A za chwilę wyroiły się sinice Ale już wróciłam do "koszmarku" papierologicznego. popatrz: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=77396 świat jest pokręcony... a urzędasy całkiem jak... frędzle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 08.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witaj Nefer! Gdzie Ty byłaś, jak Cię nie było? Ano na urlopie Nad polskim morzem, co to wtedy miało 25 stopni :) A za chwilę wyroiły się sinice Ale już wróciłam do "koszmarku" papierologicznego. popatrz: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=77396 świat jest pokręcony... a urzędasy całkiem jak... frędzle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.08.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Gratki Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 08.08.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Deszczyk dobra rzecz. Grzyby będą Mniam na opolszczyźnie grzybów zbierać nie radzę. 20 lat temu po wybuchy z Czernobylu była sobie chmurka, która wędrowała po świecie. Wietrzyk z wicherkiem przeganiali ją to tu, to tam lecz gdy trafili nad opolszczyznę, nijak nie mogli chmurki przepchnąć dalej, bo tu niecka jest, kotlinka taka rozległa, gdzie wszystkie chmury i dymy zostają by potem spaść z deszczem. No i czernobylska chmurka spadła z deszczami, podlewając też lasy. A w lesie grzyby. A w grzybniach trujący dla ludzi cez kumuluje sie nawet 50 lat.... Czyli na opolszczyznę na grzybki, drodzy Państwo, umawiamy sie za jakieś 30 lat Historię tę poznałam rozmawiając z bardzo leciwymi, rdzennymi mieszkańcami tych okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 08.08.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Cześć Verunia Cześć duende cześć Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witaj Nefer! Gdzie Ty byłaś, jak Cię nie było? Ano na urlopie Nad polskim morzem, co to wtedy miało 25 stopni :) A za chwilę wyroiły się sinice Ale już wróciłam do "koszmarku" papierologicznego. popatrz: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=77396 świat jest pokręcony... a urzędasy całkiem jak... frędzle Oj to to .... a jak mnie wkurzą to sobie studnię zrobię i niech sobię tę wodę wleją w otwór .... jakiś.....zgodny z normą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.08.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 2742. inż. Mamoń - 2463. SławekD-żonka - 1854. kze - 1335. Joanna i Janusz - 1326. Whisper - 1197. verunia - 1118. Kasztanka - 919. Majka - 8310. maksiu - 8011. fizyk - 7912. Olkalybowa - 7513. Teska - 6014. Sonika - 5115. badi - 4216. monka- 4017. andrzejka- 3718. Moniś, Aga J.G - 3620. facio -3521. markus_gdynia - 2922. Jezier, zaba_gonia 2724. Nefer - 2125. Trini, marcel2000 - 2027. Witos, andre59, ew-ka- 1930. Funia - 1831. Ania Wiśniewska - 1632. Sylvia1 - 1533. Agniesia, tola - 1435. joola - 1336. Jane, karolka - 1038. Wojty, kasia64 - 940. kolia, Zielonooka - 742. Januszz, tabaluga1, duende, frosch - 644. ania, lafcadio, edzia, Paty - 549. Ewuś, jamles- 450. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 355. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, gawel - 260. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko - 1 STRESZCZENIUMFrosch ma w domu wojnę o farsz, Dorotka - 2 urodziny.Nefer wróciła z urlopu bardzo wk...iona na urzędasów, a Andre ma słodką ksywkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Deszczyk dobra rzecz. Grzyby będą Mniam na opolszczyźnie grzybów zbierać nie radzę. 20 lat temu po wybuchy z Czernobylu była sobie chmurka, która wędrowała po świecie. Wietrzyk z wicherkiem przeganiali ją to tu, to tam lecz gdy trafili nad opolszczyznę, nijak nie mogli chmurki przepchnąć dalej, bo tu niecka jest, kotlinka taka rozległa, gdzie wszystkie chmury i dymy zostają by potem spaść z deszczem. No i czernobylska chmurka spadła z deszczami, podlewając też lasy. A w lesie grzyby. A w grzybniach trujący dla ludzi cez kumuluje sie nawet 50 lat.... Czyli na opolszczyznę na grzybki, drodzy Państwo, umawiamy sie za jakieś 30 lat Historię tę poznałam rozmawiając z bardzo leciwymi, rdzennymi mieszkańcami tych okolic. Upppppsssss - ale łatwiej je zbierać, bo pewnie świecą w nocy, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Aneczka RULEZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 08.08.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Deszczyk dobra rzecz. Grzyby będą Mniam na opolszczyźnie grzybów zbierać nie radzę. 20 lat temu po wybuchy z Czernobylu była sobie chmurka, która wędrowała po świecie. Wietrzyk z wicherkiem przeganiali ją to tu, to tam lecz gdy trafili nad opolszczyznę, nijak nie mogli chmurki przepchnąć dalej, bo tu niecka jest, kotlinka taka rozległa, gdzie wszystkie chmury i dymy zostają by potem spaść z deszczem. No i czernobylska chmurka spadła z deszczami, podlewając też lasy. A w lesie grzyby. A w grzybniach trujący dla ludzi cez kumuluje sie nawet 50 lat.... Czyli na opolszczyznę na grzybki, drodzy Państwo, umawiamy sie za jakieś 30 lat Historię tę poznałam rozmawiając z bardzo leciwymi, rdzennymi mieszkańcami tych okolic. Upppppsssss - ale łatwiej je zbierać, bo pewnie świecą w nocy, nie ? nie wiem czy świecą, nie chodze nocą do lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.08.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Ale się net dusi Kilka minut czekam na odświeżenie ekranu Też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Ale się net dusi Kilka minut czekam na odświeżenie ekranu Też tak macie? też tak mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 08.08.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Ale się net dusi Kilka minut czekam na odświeżenie ekranu Też tak macie? tak, też tak mam. Dlatego kończę na dzisiaj życząc Wam kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.08.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Ale się net dusi Kilka minut czekam na odświeżenie ekranu Też tak macie? To nie tylko ja tak mam? Będę się odmeldowywać powoli. Mężuś przyszedł z redsikiem Tylko jeszcze nie wiem czy chce mnie czy internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Ale się net dusi Kilka minut czekam na odświeżenie ekranu Też tak macie? To nie tylko ja tak mam? Będę się odmeldowywać powoli. Mężuś przyszedł z redsikiem Tylko jeszcze nie wiem czy chce mnie czy internet Pewnie weźmie internet - mniej mówi i daje się wyłączyć :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.08.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Ale się net dusi Kilka minut czekam na odświeżenie ekranu Też tak macie? To nie tylko ja tak mam? Będę się odmeldowywać powoli. Mężuś przyszedł z redsikiem Tylko jeszcze nie wiem czy chce mnie czy internet internet... na noc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.08.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Ale się net dusi Kilka minut czekam na odświeżenie ekranu Też tak macie? To nie tylko ja tak mam? Będę się odmeldowywać powoli. Mężuś przyszedł z redsikiem Tylko jeszcze nie wiem czy chce mnie czy internet Pewnie weźmie internet - mniej mówi i daje się wyłączyć :):):) Ja tam w pewnych sytuacjach też gadatliwa nie jestem Tylko z wyłączeniem trudniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts