Anna Wiśniewska 08.08.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Ale się net dusi Kilka minut czekam na odświeżenie ekranu Też tak macie? To nie tylko ja tak mam? Będę się odmeldowywać powoli. Mężuś przyszedł z redsikiem Tylko jeszcze nie wiem czy chce mnie czy internet internet... na noc? Też twierdzę, że mu nie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.08.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Gdzie jest Verunia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Ale się net dusi Kilka minut czekam na odświeżenie ekranu Też tak macie? tak, też tak mam. Dlatego kończę na dzisiaj życząc Wam kolorowych snów DOBRANOCKI Duende http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/s010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.08.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Jest jeszcze gorzej... Chce kanapki na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.08.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Duende Kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.08.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 O! net się poprawił, ciekawe na jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.08.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 O! net się poprawił, ciekawe na jak długo Właśnie to samo miałam napisać Leci jak szalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Ale się net dusi Kilka minut czekam na odświeżenie ekranu Też tak macie? To nie tylko ja tak mam? Będę się odmeldowywać powoli. Mężuś przyszedł z redsikiem Tylko jeszcze nie wiem czy chce mnie czy internet Pewnie weźmie internet - mniej mówi i daje się wyłączyć :):):) Ja tam w pewnych sytuacjach też gadatliwa nie jestem Tylko z wyłączeniem trudniej Ania - wiesz czym kończy się zbyt częste milczenie ??????????????? http://www.cosgan.de/images/more/bigs/e100.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.08.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 O! net się poprawił, ciekawe na jak długo Właśnie to samo miałam napisać Leci jak szalony do szaleństwa to mu jeszcze sporo brakuje ale jest lepiej niż pół godziny temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.08.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Ale się net dusi Kilka minut czekam na odświeżenie ekranu Też tak macie? To nie tylko ja tak mam? Będę się odmeldowywać powoli. Mężuś przyszedł z redsikiem Tylko jeszcze nie wiem czy chce mnie czy internet Pewnie weźmie internet - mniej mówi i daje się wyłączyć :):):) Ja tam w pewnych sytuacjach też gadatliwa nie jestem Tylko z wyłączeniem trudniej Ania - wiesz czym kończy się zbyt częste milczenie ??????????????? http://www.cosgan.de/images/more/bigs/e100.gif Jednego już mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.08.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dobry wieczór i dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dobry wieczór i dobranoc Dobry wieczór i dobranoc ( ale dajesz Gonia :) !!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.08.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dobry wieczór i dobranoc Żaba znowu wpada i wypada jak przeciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.08.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Żaba taki przeciąg zrobiła, że wszystkich wywiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik 08.08.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Wnioskuję że koniec stronki musi być blisko dlaczego aż tak dramatycznie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Wnioskuję że koniec stronki musi być blisko dlaczego aż tak dramatycznie???? Bo to jak BUKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.08.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Cześć Kozik bywałaś(eś) wcześniej na RW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.08.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Wnioskuję że koniec stronki musi być blisko dlaczego aż tak dramatycznie???? Bo to jak BUKA BUKA? what is it? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Wnioskuję że koniec stronki musi być blisko dlaczego aż tak dramatycznie???? Bo to jak BUKA BUKA? what is it? What the f.uck is it ? Muminków się nie czytało ? nononono.... brzydlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.08.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Wnioskuję że koniec stronki musi być blisko dlaczego aż tak dramatycznie???? Bo to jak BUKA BUKA? what is it? What the f.uck is it ? Muminków się nie czytało ? nononono.... brzydlo Jak byłem mały to o Muminkach nikt nie słyszał W telewizji był Jacek i Agatka, Gąska Balbinka i Ptyś a potem Bolek i Lolek... No i "Dzieci z Bulerbyn" się czytało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts