andre59 08.08.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Net śmiga a tu nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 No i "Dzieci z Bulerbyn" się czytało.... i marzyło się o cukierkach ślazowych........ do dnia, w którym się ich spróbowało ......bleeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Dzien dobry w srode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witaj Nefer! Gdzie Ty byłaś, jak Cię nie było? Ano na urlopie Nad polskim morzem, co to wtedy miało 25 stopni :) A za chwilę wyroiły się sinice Ale już wróciłam do "koszmarku" papierologicznego. popatrz: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=77396 ty to masz "szczescie" Nefer do tego rodzaju przeszkod nie lam sie jednak ,wspieramy cie duchowo malymi kroczkam wciaz do przodu i o to wlasnie chodzi (a potem juz z gorki bedzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 a zupka stoi odlogiem .... wrzuc mu te kielbaski do zupki żeby je wyławiał a potem zachlapał całą kuchnię ) zeby je wylawial i oblizywal (tym sposobem zje troche zupy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 bry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Sasiadów nalezy obłaskawicz. zgadza sie ja poszlam jeszcze dalej i nie zaluje wyszłaś za mąż za sąsiada ? zareczylam sie narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 witaj kasztanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 ciekawe poczytajcie sobie Rodzice oglądali tv i mama powiedziała: "Jest już późno, jestem zmęczona, pójdę spać". Poszła do kuchni zrobić kanapki dla nas na jutrzejszy lunch, wypłukała kolby kukurydzy, wyjęła mięso z lodówki na dzisiejszą kolację, sprawdziła ile jest płatków śniadaniowych w puszce, nasypała cukru do cukierniczki, położyła łyżki i miseczki na stole i przygotowała ekspres do zaparzenia kawy na jutro rano. Potem włożyła już upraną odzież do suszarki, załadowała nową partię do pralki, uprasowała koszulę i przyszyła guzik. Sprzątnęła ze stołu pozostawioną grę, postawiła telefon na ładowarkę i odłożyła książkę telefoniczną do szuflady. Podlała kwiaty, opróżniła kosze na śmieci i powiesiła ręcznik do wysuszenia. Potem ziewnęła, przeciągnęła się i poszła do sypialni. Zatrzymała się przy biurku i napisała kartkę do nauczyciela, odliczyła trochę kasy na wycieczkę w teren i wyciągnęła podręcznik schowany pod krzesłem. Podpisała kartkę urodzinową dla przyjaciółki, zaadresowała kopertę i nakleiła znaczek oraz zapisała, co kupić w sklepie spożywczym. Obie kartki położyła obok torebki. Potem Mama zmyła twarz mleczkiem "trzy w jednym", posmarowała się kremem "na noc i przeciw starzeniu", umyła zęby i opiłowała paznokcie. Ojciec zawołał: "Myślałem że poszłaś do łóżka". "Właśnie idę" - odpowiedziała Mama. Wlała trochę wody do miski psa i wypuściła kota na dwór, potem sprawdziła czy drzwi są zamknięte i czy światło na zewnątrz jest zapalone. Zajrzała do pokoju każdego dziecka, wyłączyła lampki i telewizory, powiesiła koszulki, wrzuciła brudne skarpety do kosza i krótko pogadała z jednym z dzieci, jeszcze odrabiającym lekcje. W swoim pokoju Mama nastawiła budzenie, wyłożyła ubranie na jutro, naprawiła stojak na buty. Dopisała 3 rzeczy do listy 6 najważniejszych czynności do wykonania. Pomodliła się i wyobraziła sobie, że osiągnęła swoje cele. W tym samym czasie Tata wyłączył telewizor i oznajmił "w powietrze": "Idę spać". Co też bez namysłu uczynił. Coś nadzwyczajnego w tej historii? Zastanawiasz się, dlaczego kobiety żyją dłużej? "BO JESTEŚMY SKONSTRUOWANE NA DŁUGI PRZEBIEG".... (i nie możemy umrzeć wcześniej, bo tyle mamy jeszcze do zrobienia!!!) Wyślij dziś tę historię do 5 fantastycznych kobiet - na pewno będą Ci wdzięczne. I do mężczyzn - niech się trochę zastanowią. A potem - IDŹ SPAĆ !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Sasiadów nalezy obłaskawicz. zgadza sie ja poszlam jeszcze dalej i nie zaluje wyszłaś za mąż za sąsiada ? zareczylam sie narazie WOOOOWWWWWWWW GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 jakbym czytala o sobie (facet sie zgadza ,ale moj ex ) my mamy dyzur 24h na dobe i trzeba sie z tym pogodzic (wole to jednak od samotnosci) jestem zadowoona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Sasiadów nalezy obłaskawicz. zgadza sie ja poszlam jeszcze dalej i nie zaluje wyszłaś za mąż za sąsiada ? zareczylam sie narazie WOOOOWWWWWWWW GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!! jak dobrze miec sasiada uups.....mialo nie byc tego slowa jak dobrze miec narzeczonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 09.08.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 witam wszystkich , u mnie w końcu nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 a u mnie paskudnie pochmurno i zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 09.08.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 a co tu się dzieje, czy wszyscy uciekają na mój widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 09.08.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 a u mnie paskudnie pochmurno i zimno nie martw się na pewno i u ciebie niebawem słoneczko zaświęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 a u mnie paskudnie pochmurno i zimno nie martw się na pewno i u ciebie niebawem słoneczko zaświęci mam taka nadzieje,bo sie zalamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.08.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Heloł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.08.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 U mnie jeszcze nie pada, mam nadzieje,ze nie zacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.08.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Jestem sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts