Anna Wiśniewska 09.08.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Hej Kasztanko! Tym razem nie napisałam, że Pietrowna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 witaj Aniu ciesz sie ,ze masz zdrowe dziecko nie wiem jak wylaczyc bateryjki (moje maja sloneczne chyba ) musisz sie przyzwyczaic i ladowac swoje non stop Czy ja dobrze robię palnując mu siostrę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.08.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Żaba przyjechała... Cześć wszystkim Cześć Olcia jesteś juz gruba? Cześć , 4,5kg do przodu . Już sie toczysz? Jeszcze nie, silna jestem to dźwigam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 witaj Aniu ciesz sie ,ze masz zdrowe dziecko nie wiem jak wylaczyc bateryjki (moje maja sloneczne chyba ) musisz sie przyzwyczaic i ladowac swoje non stop Czy ja dobrze robię palnując mu siostrę? dasz rade jestes twarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.08.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 5995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.08.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 To co imprezę zrobię wieczorem co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 wchodze w to Ola cos przyniesc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 witaj Aniu ciesz sie ,ze masz zdrowe dziecko nie wiem jak wylaczyc bateryjki (moje maja sloneczne chyba ) musisz sie przyzwyczaic i ladowac swoje non stop Czy ja dobrze robię palnując mu siostrę? dasz rade jestes twarda Zasnął - ale znowu poracha totalna - przy piersi. Inaczej mu z trudem wielkim przychodzi. Wczoraj wieczorem walczyliśmy pół godziny, oboje spoceni, ale mocno zmęczony był więc padł. Teraz też wyczerpany, ale zlitowałam się i dałam pić (przez ostatnią godzinę bawił się w Maseraka ) - to odpłynął Kurka, a mam ambicję być świetną mamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.08.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 To co imprezę zrobię wieczorem co? postarm sie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 To co imprezę zrobię wieczorem co? No pewnie! Kiedy płyniecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 witaj Aniu ciesz sie ,ze masz zdrowe dziecko nie wiem jak wylaczyc bateryjki (moje maja sloneczne chyba ) musisz sie przyzwyczaic i ladowac swoje non stop Czy ja dobrze robię palnując mu siostrę? dasz rade jestes twarda Zasnął - ale znowu poracha totalna - przy piersi. Inaczej mu z trudem wielkim przychodzi. Wczoraj wieczorem walczyliśmy pół godziny, oboje spoceni, ale mocno zmęczony był więc padł. Teraz też wyczerpany, ale zlitowałam się i dałam pić (przez ostatnią godzinę bawił się w Maseraka ) - to odpłynął Kurka, a mam ambicję być świetną mamą jestes swietna mama (nie mam co do tego watpliwosci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 09.08.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 To co imprezę zrobię wieczorem co? to ja też po cichu się wpraszam mogę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 09.08.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 To co imprezę zrobię wieczorem co? postarm sie być żaba a ty jak zwykle kwitnąca, co tam u ciebie na placu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 09.08.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 witaj Aniu ciesz sie ,ze masz zdrowe dziecko nie wiem jak wylaczyc bateryjki (moje maja sloneczne chyba ) musisz sie przyzwyczaic i ladowac swoje non stop Czy ja dobrze robię palnując mu siostrę? dasz rade jestes twarda Zasnął - ale znowu poracha totalna - przy piersi. Inaczej mu z trudem wielkim przychodzi. Wczoraj wieczorem walczyliśmy pół godziny, oboje spoceni, ale mocno zmęczony był więc padł. Teraz też wyczerpany, ale zlitowałam się i dałam pić (przez ostatnią godzinę bawił się w Maseraka ) - to odpłynął Kurka, a mam ambicję być świetną mamą jestes swietna mama (nie mam co do tego watpliwosci) ja też pod tym postem się podpisuję ja też pod tym postem się podpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.08.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 przeprowadzilam wlasnie bitwe o farsz,ktory skrzetnie ukryty,wykradly mi podstepne dzieci http://images4.fotosik.pl/84/3d41d9333e858d40m.jpghttp://images4.fotosik.pl/84/3798b9cf6bb0c3e4m.jpghttp://images1.fotosik.pl/129/4b22851cf5eebc46m.jpghttp://images1.fotosik.pl/129/fbc21fc760215b26m.jpg straty:polamana miska,rana na lokciu,wybity palec SUPER reportarz z walki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.08.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 witaj Aniu ciesz sie ,ze masz zdrowe dziecko nie wiem jak wylaczyc bateryjki (moje maja sloneczne chyba ) musisz sie przyzwyczaic i ladowac swoje non stop Czy ja dobrze robię palnując mu siostrę? jasne tylko nie jest to takie latwe ..... (chodzi mi o planowanie siostry a nie brata) :)hihihii tez bym chciala siostre dla Piotrusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 kze mam wiecej fotek naprawde bedzie z czego sie smiac na starosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 frosch, Marcel Dzięki za słowa otuchy Tak naprawdę to jeszcze za wcześnie oceniać, jaką jestem mamą Za krótki staż No, ale w międzyczasie zrobiłam 10 l zalewy na ogórki. Po południu przyjadę moi rodzice z surowcem zasadniczym i będziemy produkować przetwory W ubiegłym roku 20 słoików ogórków "wyszło" już w listopadzie , w tym roku lepiej się przygotuję A 40 słoiczkó dżemu z czarnej porzeczki już stoi w spiżarni, a mirabelki dojrzewają na drzewach Chyba niniejszym otwieram sezon przetworowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.08.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 witajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 witaj Aniu ciesz sie ,ze masz zdrowe dziecko nie wiem jak wylaczyc bateryjki (moje maja sloneczne chyba ) musisz sie przyzwyczaic i ladowac swoje non stop Czy ja dobrze robię palnując mu siostrę? jasne tylko nie jest to takie latwe ..... (chodzi mi o planowanie siostry a nie brata) :)hihihii tez bym chciala siostre dla Piotrusia Kuzynka ma mi przesłać taką specjalną tabelkę Ponoć działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts