frosch 09.08.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 frosch, Marcel Dzięki za słowa otuchy Tak naprawdę to jeszcze za wcześnie oceniać, jaką jestem mamą Za krótki staż No, ale w międzyczasie zrobiłam 10 l zalewy na ogórki. Po południu przyjadę moi rodzice z surowcem zasadniczym i będziemy produkować przetwory W ubiegłym roku 20 słoików ogórków "wyszło" już w listopadzie , w tym roku lepiej się przygotuję A 40 słoiczkó dżemu z czarnej porzeczki już stoi w spiżarni, a mirabelki dojrzewają na drzewach Chyba niniejszym otwieram sezon przetworowy swietna mama wzorowa zona mozesz byc dumna z siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 robie latem ogorki malosolne (takie do biezacego jedzenia) zostaja wyjadane po 1h od zalania (podobno sa juz gotowe i takie sa najlepsze) mam czasami wrazenie,ze glodze rodzine (a moze maja tasiemca? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 frosch, a skąd Ci się ta wzorowa żona wzięła? Ja po prostu wolę się pomęczyć i mieć swoje niż kupować takie rzeczy. Smaku swojskich dżemów nic nie zastąpi, a jakie dobre w tortach! Nie mówiąc o naleśnikach z serkiem waniliowym i dżemem z czarnej porzeczki - MNIAM Zresztą mój mąż akurat jakoś słabo docenia te wypociny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 robie latem ogorki malosolne (takie do biezacego jedzenia) zostaja wyjadane po 1h od zalania (podobno sa juz gotowe i takie sa najepsze) mam czasami wrazenie,ze glodze rodzine (a moze maja tasiemca? ) U nas stoją dłużej, bo małosolne uwielbiam ja, ale mam taki duży słój, że nie daję rady zjeść wszystkich. Jak już się ukiszą to do słoja dosiada się mój mąż, który takich "niedorobionych" nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 frosch, a skąd Ci się ta wzorowa żona wzięła? Ja po prostu wolę się pomęczyć i mieć swoje niż kupować takie rzeczy. Smaku swojskich dżemów nic nie zastąpi, a jakie dobre w tortach! Nie mówiąc o naleśnikach z serkiem waniliowym i dżemem z czarnej porzeczki - MNIAM Zresztą mój mąż akurat jakoś słabo docenia te wypociny nie badz taka skromna co do meza?hmmm... niektorzy nie mowia tego glosno,ale sa dumni ze swojej zony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.08.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 kze mam wiecej fotek naprawde bedzie z czego sie smiac na starosc To dawaj, dawaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Cześć Majka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 "dorobisz" siostre i brata Pawelkowi i juz nic dla ciebie nie zostanie z tych "niedorobionych",a maz wtedy doceni twoje ogorki,gdy juz nic dla niego nie zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Maju,witaj sorka za nieuwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.08.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 frosch, Marcel Dzięki za słowa otuchy Tak naprawdę to jeszcze za wcześnie oceniać, jaką jestem mamą Za krótki staż No, ale w międzyczasie zrobiłam 10 l zalewy na ogórki. Po południu przyjadę moi rodzice z surowcem zasadniczym i będziemy produkować przetwory W ubiegłym roku 20 słoików ogórków "wyszło" już w listopadzie , w tym roku lepiej się przygotuję A 40 słoiczkó dżemu z czarnej porzeczki już stoi w spiżarni, a mirabelki dojrzewają na drzewach Chyba niniejszym otwieram sezon przetworowy To jesteś zdolniacha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 "dorobisz" siostre i brata Pawelkowi i juz nic dla ciebie nie zostanie z tych "niedorobionych",a maz wtedy doceni twoje ogorki,gdy juz nic dla niego nie zostanie Ja chyba poprzestanę na jednej tylko siostrze (albo bracie) dla Pawła Ale jak i to potencjalne drugie będzie miało taki apetycik jak Paweł, to i tak nic nie będzie zostawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.08.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 frosch, a skąd Ci się ta wzorowa żona wzięła? Ja po prostu wolę się pomęczyć i mieć swoje niż kupować takie rzeczy. Smaku swojskich dżemów nic nie zastąpi, a jakie dobre w tortach! Nie mówiąc o naleśnikach z serkiem waniliowym i dżemem z czarnej porzeczki - MNIAM Zresztą mój mąż akurat jakoś słabo docenia te wypociny Nie lubi słodyczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 kze mam wiecej fotek naprawde bedzie z czego sie smiac na starosc To dawaj, dawaj!!! no cos ty kze uznacie mnie za stunieta i bede musiala forum zmienic wyslalam wczoraj bratu fotki i ochrzanil moje dzieciaki,ze maja mu dawac cynk,jak matka robi swoje specjaly,bo on tez lubi moj farsz i nie oddalby go tak latwo jak oni ale tak poza tym jestesmy normalna rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.08.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 witajcie. Cześć, cześć! Co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 frosch, a skąd Ci się ta wzorowa żona wzięła? Ja po prostu wolę się pomęczyć i mieć swoje niż kupować takie rzeczy. Smaku swojskich dżemów nic nie zastąpi, a jakie dobre w tortach! Nie mówiąc o naleśnikach z serkiem waniliowym i dżemem z czarnej porzeczki - MNIAM Zresztą mój mąż akurat jakoś słabo docenia te wypociny Nie lubi słodyczy?? Wręcz przeciwnie, potrafi zawartość całego takiego słoiczka zjeść łyżeczką na raz Ale w sumie jest powściągliwy w wyrażaniu zadowolenia z tego, że w spiżarni stoją słoiczki pełne a nie puste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.08.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 kze mam wiecej fotek naprawde bedzie z czego sie smiac na starosc To dawaj, dawaj!!! no cos ty kze uznacie mnie za stunieta i bede musiala forum zmienic wyslalam wczoraj bratu fotki i ochrzanil moje dzieciaki,ze maja mu dawac cynk,jak matka robi swoje specjaly,bo on tez lubi moj farsz i nie oddalby go tak latwo jak oni ale tak poza tym jestesmy normalna rodzina Ale ja nie powiedziałem, że rodzina nienormalna, tylko chciałem obejrzeć więcej takich fotek dokumentujacych walkę. A w temacie dokumentacji walki (lub czegoś innego). To kto robił te zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 "dorobisz" siostre i brata Pawelkowi i juz nic dla ciebie nie zostanie z tych "niedorobionych",a maz wtedy doceni twoje ogorki,gdy juz nic dla niego nie zostanie Ja chyba poprzestanę na jednej tylko siostrze (albo bracie) dla Pawła Ale jak i to potencjalne drugie będzie miało taki apetycik jak Paweł, to i tak nic nie będzie zostawało a jak beda blizniaki? nie zebym byla zlosliwa ,tylo tak teorytezuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.08.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Hejka środowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.08.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 frosch, a skąd Ci się ta wzorowa żona wzięła? Ja po prostu wolę się pomęczyć i mieć swoje niż kupować takie rzeczy. Smaku swojskich dżemów nic nie zastąpi, a jakie dobre w tortach! Nie mówiąc o naleśnikach z serkiem waniliowym i dżemem z czarnej porzeczki - MNIAM Zresztą mój mąż akurat jakoś słabo docenia te wypociny Nie lubi słodyczy?? Wręcz przeciwnie, potrafi zawartość całego takiego słoiczka zjeść łyżeczką na raz Ale w sumie jest powściągliwy w wyrażaniu zadowolenia z tego, że w spiżarni stoją słoiczki pełne a nie puste Przyzwyczaił sie do dobrego i tyle... Nie ma co narzekać. Jesli zdjada tyle naraz to mu smakuje. I jest to wyrażenie wdzięczności. My faceci tak pokazujemy że coś jest dobre.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.08.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Hejka środowa Co słychać Funia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts