kze 09.08.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam wszystkich Kasztanko Pietrowna ale mnie załatwiłaś po cichutku: 10. Kasztanka - 8625 11. Joanna i Janusz - 8618 12. inż. Mamoń - 8608 To straty nie do odrobienia Pozdrawiam A kolega to by chciał mieć i najwięcej postów i najwięcej punktów??? Aga J.G. jest bezkonkurencyjna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 witaj Aniu ciesz sie ,ze masz zdrowe dziecko nie wiem jak wylaczyc bateryjki (moje maja sloneczne chyba ) musisz sie przyzwyczaic i ladowac swoje non stop Czy ja dobrze robię palnując mu siostrę? jasne tylko nie jest to takie latwe ..... (chodzi mi o planowanie siostry a nie brata) :)hihihii tez bym chciala siostre dla Piotrusia Kuzynka ma mi przesłać taką specjalną tabelkę Ponoć działa ANULA!!!!! to przeslij mi ja na priv PLIIZZZZZZZZZZZZZZZZ Mój brat to nawet symalację napisał (jest informatykiem) na podstawie amerykańskich opracowań medycznych - miała być dziewczynka. Ciekawe dlaczego się Radek urodził ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 MOże gdyby to komputer bzyknął moją bratową to byłaby dziewczynka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 09.08.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 A o so chodzi w tym Rankingu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 witaj Aniu ciesz sie ,ze masz zdrowe dziecko nie wiem jak wylaczyc bateryjki (moje maja sloneczne chyba ) musisz sie przyzwyczaic i ladowac swoje non stop Czy ja dobrze robię palnując mu siostrę? jasne tylko nie jest to takie latwe ..... (chodzi mi o planowanie siostry a nie brata) :)hihihii tez bym chciala siostre dla Piotrusia Kuzynka ma mi przesłać taką specjalną tabelkę Ponoć działa ANULA!!!!! to przeslij mi ja na priv PLIIZZZZZZZZZZZZZZZZ Jak tylko ją dostanę to Ci prześlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.08.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 A o so chodzi w tym Rankingu? O punkty i przede wszystkim dobrą zabawę, wymiane informacji, przyjaźnie, znajomosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 09.08.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 A te punkty i ranking to na jakich zasadach liczycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Mój brat to nawet symalację napisał (jest informatykiem) na podstawie amerykańskich opracowań medycznych - miała być dziewczynka. Ciekawe dlaczego się Radek urodził ???? Critical error? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.08.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 z OSTATNIEJ CHWILI : Na Mistrzostwach Europy w Goeteborbu w biegu na 800 m Dawid został v-ce MISTRZEM EUROPY .....BIEG DZIENNIKARZY http://img211.imageshack.us/img211/9636/fina800mwk4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 z OSTATNIEJ CHWILI : Na Mistrzostwach Europy w Goeteborbu w biegu na 800 m Dawid został v-ce MISTRZEM EUROPY .....BIEG DZIENNIKARZY http://img211.imageshack.us/img211/9636/fina800mwk4.jpg No, no, Ew-ka Możesz być dumna jak pawica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 A te punkty i ranking to na jakich zasadach liczycie? A widzisz - i tu problem, bo musisz przeczytać wszystkie poprzednie strony :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.08.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 No, no, Ew-ka Możesz być dumna jak pawica A JAKŻE !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.08.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 A te punkty i ranking to na jakich zasadach liczycie? A widzisz - i tu problem, bo musisz przeczytać wszystkie poprzednie strony :):):) osz, samobójstwo popełni jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.08.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 No, no, Ew-ka Możesz być dumna jak pawica A JAKŻE !!!!! gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 A te punkty i ranking to na jakich zasadach liczycie? A widzisz - i tu problem, bo musisz przeczytać wszystkie poprzednie strony :):):) osz, samobójstwo popełni jak nic Nieeeee - parr to rozsądny facet - za jakies dwa tygodnie - jak skończy - to przydrepcze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 A te punkty i ranking to na jakich zasadach liczycie? A widzisz - i tu problem, bo musisz przeczytać wszystkie poprzednie strony :):):) osz, samobójstwo popełni jak nic Nieeeee - parr to rozsądny facet - za jakies dwa tygodnie - jak skończy - to przydrepcze :) Mówisz, że dwa tygodnie wystarczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.08.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 z OSTATNIEJ CHWILI : Na Mistrzostwach Europy w Goeteborbu w biegu na 800 m Dawid został v-ce MISTRZEM EUROPY .....BIEG DZIENNIKARZY http://img211.imageshack.us/img211/9636/fina800mwk4.jpg Wooow!! Gratulacje! Masz wybieganego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.08.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Cześć! Narobiłam przesłodkich kulek z krówek i ryżu preparowanego Kto chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 A te punkty i ranking to na jakich zasadach liczycie? A widzisz - i tu problem, bo musisz przeczytać wszystkie poprzednie strony :):):) osz, samobójstwo popełni jak nic Nieeeee - parr to rozsądny facet - za jakies dwa tygodnie - jak skończy - to przydrepcze :) Mówisz, że dwa tygodnie wystarczą? Jak się zepnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.08.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 A te punkty i ranking to na jakich zasadach liczycie? A widzisz - i tu problem, bo musisz przeczytać wszystkie poprzednie strony :):):) osz, samobójstwo popełni jak nic Nieeeee - parr to rozsądny facet - za jakies dwa tygodnie - jak skończy - to przydrepcze :) Mówisz, że dwa tygodnie wystarczą? Nie bądźmy tacy brutalni... Może wystarczy jak przeczyta.. streszczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts