Nefer 09.08.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Cześć! Narobiłam przesłodkich kulek z krówek i ryżu preparowanego Kto chce? JA CHCĘ JA CHCE JA CHCĘ - chociaż przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.08.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Cześć! Narobiłam przesłodkich kulek z krówek i ryżu preparowanego Kto chce? To ja poproszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.08.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 No, no, Ew-ka Możesz być dumna jak pawica A JAKŻE !!!!! gratulacje dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 A te punkty i ranking to na jakich zasadach liczycie? A widzisz - i tu problem, bo musisz przeczytać wszystkie poprzednie strony :):):) osz, samobójstwo popełni jak nic Nieeeee - parr to rozsądny facet - za jakies dwa tygodnie - jak skończy - to przydrepcze :) Mówisz, że dwa tygodnie wystarczą? Nie bądźmy tacy brutalni... Może wystarczy jak przeczyta.. streszczenia... To mu może tylko zamętlić w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.08.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 A te punkty i ranking to na jakich zasadach liczycie? A widzisz - i tu problem, bo musisz przeczytać wszystkie poprzednie strony :):):) osz, samobójstwo popełni jak nic Nieeeee - parr to rozsądny facet - za jakies dwa tygodnie - jak skończy - to przydrepcze :) Mówisz, że dwa tygodnie wystarczą? Nie bądźmy tacy brutalni... Może wystarczy jak przeczyta.. streszczenia... To mu może tylko zamętlić w głowie Ale nauczy systematyczności i jak zdobedzie punkt to bedzie widział, że ma niezbywalny przywilej pisania streszczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 kze A kto wymyślił ranking i streszczenia? Tylko mi nie każ samej szukać, plizzzzzzzzzzzzz Ja wtedy w dużej ciąży byłam i nie miałam internetu w domu, stąd niewiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 witajcie ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 z OSTATNIEJ CHWILI : Na Mistrzostwach Europy w Goeteborbu w biegu na 800 m Dawid został v-ce MISTRZEM EUROPY .....BIEG DZIENNIKARZY http://img211.imageshack.us/img211/9636/fina800mwk4.jpg ew-unia, no nieeeeee.......serdeczne gratulejszyn to trzeba uczcic jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Hej Kermit! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Łomatkopolko - ale u mnie burza idzie, że strrrrraaaacccchhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Łomatkopolko - ale u mnie burza idzie, że strrrrraaaacccchhhh nie boj sie....nie jestes sama ....masz jeszcze nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Łomatkopolko - ale u mnie burza idzie, że strrrrraaaacccchhhh Fajnie Ci, ja lubię burze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Łomatkopolko - ale u mnie burza idzie, że strrrrraaaacccchhhh Fajnie Ci, ja lubię burze sa rozne zboczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 I zaczęła się pompa Słychac jak trawa rośnie w ogródku ALe grzyby będą w tym roku pikne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 u mnie tez za chwile lunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Łomatkopolko - ale u mnie burza idzie, że strrrrraaaacccchhhh Fajnie Ci, ja lubię burze sa rozne zboczenia Warkoczyki Kermit! Ja Ci dam zboczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.08.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 u mnie tez za chwile lunie U mnie nie ma szans, a przydałoby się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Łomatkopolko - ale u mnie burza idzie, że strrrrraaaacccchhhh Fajnie Ci, ja lubię burze sa rozne zboczenia Warkoczyki Kermit! Ja Ci dam zboczenie ja ci dam warkoczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.08.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 u mnie tez za chwile lunie U mnie nie ma szans, a przydałoby się wysle ci mail-em chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.08.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 kze A kto wymyślił ranking i streszczenia? Tylko mi nie każ samej szukać, plizzzzzzzzzzzzz Ja wtedy w dużej ciąży byłam i nie miałam internetu w domu, stąd niewiedza Chyba ktoś kto nie miał czasu na czytanie zaległości. Nie pamietam kto zasugerował streszczenia, ale wiem, że ja starałem sie pilnować ich pisania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts