kasztanka 10.08.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Posprzątane a teraz przerwa na kawę sprzatania troche jest co? aczkowlwiek innego rodzaju sprzatanie niz w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.08.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Witaj u mnie działa dobrze ja wczoraj miałam problemy z siecią i kompem Co do sprzątnia pow. wieksza ale sprzat się o wiele prościej niż w bloku bo nareszcie prawie wszystko ma swoje miejsce i nie musze przesuwac każdej pierdoły żeby zetrzeć kurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Hej kze! Verunia ma ścisły umysł po prostu Inżynier Inżyniera zawsze zrozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Co Wy? A gdzie duch walki w narodzie? Nefer Coś i łopotaniu skrzydeł motyla w brzuchu w ciąży też gdzieś czytałam Ale to chyba amerykańska książka była Ja czułam właśnie jak łopotanie skrzydeł motyla, a nie jak bąbelki, kurde, kurde amerykańskie dziecko mi się narodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Co Wy? A gdzie duch walki w narodzie? Nefer Coś i łopotaniu skrzydeł motyla w brzuchu w ciąży też gdzieś czytałam Ale to chyba amerykańska książka była Tiaaaaa......... amerykanie to nawet do bzykania check list potrzebują :) A jaka super lista rzeczy do spakowania do szpitala tam była Na samym początku: szampan, kamera, aparat fotograficzny i film do aparatu (cyfrówek tam chyba w tej zacofanej Ameryce nie mają ) Ale jaja - jakie to hamerykańskie :) Jak ja rodziałam (15 lat temu) to trzeba było wziąć ze sobą nie tylko rzeczy pomocne kobiecie ale i dziecku i szpitalowi - na przykład rękawiczki chirurgiczne jednorazowe :) Chyba, że wolało się badanie takimi do kładzenia farby na włosy (ciętymi ze sztancy) Ja musiałam mieć swoj wenflon do kroplowki a odwiedziny rodziny były tylko przez matową a szybkę w drzwiach, na szczęście była tam taka szparka i dało się coś pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.08.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Ja trafiłam na lepsze czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Ja trafiłam na lepsze czasy Boś pewnie młodsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.08.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 pierwszą córę rodziłam w 1994 Były jeszcze wtedy u nas dwa szpitale i w jednym było gorzej w drugim lepiej wybrałam ten lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.08.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Dobra kawa wypita komputer dziecku trzeba oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 pierwszą córę rodziłam w 1994 Były jeszcze wtedy u nas dwa szpitale i w jednym było gorzej w drugim lepiej wybrałam ten lepszy W moim Halbbankstadt był i jest tylko jeden szpital, wiele kobiet jedzie do Lublina na porod, ale to z 50 km i jest ryzyko rodzenia w przydrożnym rowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.08.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Dobra kawa wypita komputer dziecku trzeba oddać znam to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.08.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Hejka wieczorowa Idę na kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.08.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Heyka rekordzisci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.08.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Hejka wieczorowa Idę na kolację Jak wrócisz to napisz co dobrego jadłeś... Część wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.08.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Cześć wszystkim! Tym przed, w trakcie i po kolacji Muszę zrobić porządek moim złotym rybkom. http://www.niunia.com/zwierzeta/assets/images/pl__23_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.08.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Witam wieczorową porą Ooo, nawet Liderum się zjawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.08.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 pierwszą córę rodziłam w 1994 Były jeszcze wtedy u nas dwa szpitale i w jednym było gorzej w drugim lepiej wybrałam ten lepszy W moim Halbbankstadt był i jest tylko jeden szpital, wiele kobiet jedzie do Lublina na porod, ale to z 50 km i jest ryzyko rodzenia w przydrożnym rowie W Koszalinie też jeden. Socjal marny, wizyty tylko do mam, dzieci w tym czasie u pielęgniarek, tam też je można przez szybkę oglądać. Ale od czego są cyfrówki Dzięki takiej jednej moja rodzina widziała Pawła już na drugi dzień po narodzinach Co z tego, ze na ekranie komputerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.08.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Hejka wieczorowa Idę na kolację Jak wrócisz to napisz co dobrego jadłeś... Część wszystkim Jestem. "Frankfurterki" były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.08.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Hej kze! Verunia ma ścisły umysł po prostu Inżynier Inżyniera zawsze zrozumie Ja nie inżynier, ale umysł też jak najbardziej ścisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.08.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Hejka wieczorowa Idę na kolację Jak wrócisz to napisz co dobrego jadłeś... Część wszystkim Jestem. "Frankfurterki" były Mniam, ktoś Cię rozpieszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts