kze 11.08.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Cześć wszystkim! Kze, a co to takiego, to TGIF? Thanks Good It's Friday Rzeczywiście Choć ja się odzwyczaiłam - od ponad roku codziennie mam niedzielę A może raczej powinnam napisać, że od pół roku codziennie mam poniedziałek? Tylko żeby Ci sie tygodnie nie myliły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.08.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 witajcie. ja jutro też mam wolna sobotę Cześć. To gratuluję! Ja jutro bede odpoczywał po rpzładowaniu 3ton glazuro - terakoty. Kupiłem na promocji (wyprzedaży) 170mkw za niecałe 5tyś.. a ja jutro robie bibę na 24 osoby. Przy grillu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 11.08.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 witajcie. ja jutro też mam wolna sobotę Cześć. To gratuluję! Ja jutro bede odpoczywał po rpzładowaniu 3ton glazuro - terakoty. Kupiłem na promocji (wyprzedaży) 170mkw za niecałe 5tyś.. A co ? CASTORAMA się w Twojej okolicy spaliła ??? Pozdrówka dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 witajcie. ja jutro też mam wolna sobotę Cześć. To gratuluję! Ja jutro bede odpoczywał po rpzładowaniu 3ton glazuro - terakoty. Kupiłem na promocji (wyprzedaży) 170mkw za niecałe 5tyś.. A co ? CASTORAMA się w Twojej okolicy spaliła ??? Pozdrówka dla wszystkich. Nic nie spaliło, tylko Leroy Merlin robi wyprzedaż tego co w magazynach zalega i ceny potrafia schodzić z 145 na 30... Albo z 80 na 20... I tak tam kilka metrów, tu kila metrów i przed tynkami i wylewkami kupiłem gazury i terakoty na cały dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 witajcie. ja jutro też mam wolna sobotę Cześć. To gratuluję! Ja jutro bede odpoczywał po rpzładowaniu 3ton glazuro - terakoty. Kupiłem na promocji (wyprzedaży) 170mkw za niecałe 5tyś.. a ja jutro robie bibę na 24 osoby. Przy grillu To troszke narobisz się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.08.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 witajcie. ja jutro też mam wolna sobotę Cześć. To gratuluję! Ja jutro bede odpoczywał po rpzładowaniu 3ton glazuro - terakoty. Kupiłem na promocji (wyprzedaży) 170mkw za niecałe 5tyś.. a ja jutro robie bibę na 24 osoby. Przy grillu To troszke narobisz się... nie specjalnie. Same łatwe potrawy. No i do pomocy pare rąk bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.08.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 11.08.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 witajcie. ja jutro też mam wolna sobotę Cześć. To gratuluję! Ja jutro bede odpoczywał po rpzładowaniu 3ton glazuro - terakoty. Kupiłem na promocji (wyprzedaży) 170mkw za niecałe 5tyś.. a ja jutro robie bibę na 24 osoby. Przy grillu To troszke narobisz się... nie specjalnie. Same łatwe potrawy. No i do pomocy pare rąk bedzie witam wszystkich, a co robisz dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 11.08.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Witam hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.08.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Witam hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.08.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 witajcie. ja jutro też mam wolna sobotę Cześć. To gratuluję! Ja jutro bede odpoczywał po rpzładowaniu 3ton glazuro - terakoty. Kupiłem na promocji (wyprzedaży) 170mkw za niecałe 5tyś.. a ja jutro robie bibę na 24 osoby. Przy grillu To troszke narobisz się... nie specjalnie. Same łatwe potrawy. No i do pomocy pare rąk bedzie witam wszystkich, a co robisz dobrego - szaszłyki - karkówka - pieczona kukurydza - pieczonka - 2 rodzaje sałatek - bigos - barszcz czerwony - reszta to napoje wyskokowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.08.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 witajcie. ja jutro też mam wolna sobotę Cześć. To gratuluję! Ja jutro bede odpoczywał po rpzładowaniu 3ton glazuro - terakoty. Kupiłem na promocji (wyprzedaży) 170mkw za niecałe 5tyś.. a ja jutro robie bibę na 24 osoby. Przy grillu To troszke narobisz się... nie specjalnie. Same łatwe potrawy. No i do pomocy pare rąk bedzie witam wszystkich, a co robisz dobrego - szaszłyki - karkówka - pieczona kukurydza - pieczonka - 2 rodzaje sałatek - bigos - barszcz czerwony - reszta to napoje wyskokowe Same smaczne rzeczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.08.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 A u mnie standardowo : burza i oberwanie chmury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.08.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 witajcie. ja jutro też mam wolna sobotę Cześć. To gratuluję! Ja jutro bede odpoczywał po rpzładowaniu 3ton glazuro - terakoty. Kupiłem na promocji (wyprzedaży) 170mkw za niecałe 5tyś.. a ja jutro robie bibę na 24 osoby. Przy grillu To troszke narobisz się... nie specjalnie. Same łatwe potrawy. No i do pomocy pare rąk bedzie witam wszystkich, a co robisz dobrego - szaszłyki - karkówka - pieczona kukurydza - pieczonka - 2 rodzaje sałatek - bigos - barszcz czerwony - reszta to napoje wyskokowe Same smaczne rzeczy.... Z naciskiem na 'napoje wyskokowe' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.08.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 i studzienki zalało Tepsie - i mi muli net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.08.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Ale pyszności Majka serwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.08.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 A ja taka głodna :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.08.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 witajcie. ja jutro też mam wolna sobotę Cześć. To gratuluję! Ja jutro bede odpoczywał po rpzładowaniu 3ton glazuro - terakoty. Kupiłem na promocji (wyprzedaży) 170mkw za niecałe 5tyś.. a ja jutro robie bibę na 24 osoby. Przy grillu To troszke narobisz się... nie specjalnie. Same łatwe potrawy. No i do pomocy pare rąk bedzie witam wszystkich, a co robisz dobrego - szaszłyki - karkówka - pieczona kukurydza - pieczonka - 2 rodzaje sałatek - bigos - barszcz czerwony - reszta to napoje wyskokowe Same smaczne rzeczy.... Z naciskiem na 'napoje wyskokowe' z napoi wyskokowych: - piwo - whisky - czysta - wino klasyk + dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.08.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 witajcie. ja jutro też mam wolna sobotę Cześć. To gratuluję! Ja jutro bede odpoczywał po rpzładowaniu 3ton glazuro - terakoty. Kupiłem na promocji (wyprzedaży) 170mkw za niecałe 5tyś.. a ja jutro robie bibę na 24 osoby. Przy grillu To troszke narobisz się... nie specjalnie. Same łatwe potrawy. No i do pomocy pare rąk bedzie witam wszystkich, a co robisz dobrego - szaszłyki - karkówka - pieczona kukurydza - pieczonka - 2 rodzaje sałatek - bigos - barszcz czerwony - reszta to napoje wyskokowe Same smaczne rzeczy.... Z naciskiem na 'napoje wyskokowe' z napoi wyskokowych: - piwo - whisky - czysta - wino klasyk + dodatki ja też ja też ja też :( kcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.08.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 witam,witam i co slychac?.....pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts