Ew-ka 11.08.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 brrrrrrrrr ale zimni na dworze .... musialam pieska wyprowadzic ....... ale zmarzlam wskakuj do mnie pod kołderkę .....nagrzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.08.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 O, proszę, nowa stronka Gratki Ew-ka andre .....nareszcie zlazłam Ci z kolan możesz odetchnąć trudno, to co miłe szybko się kończy zaraz następna usiądzie Funia czeka w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 11.08.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Kasztanko Pietrowna, Anno Pawłowna, Ewka, Żaba - Panie pozwolą, że udam się w objęcia Orfeusza A Ty Andre dotrzymaj Paniom towarzystwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.08.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 a Piotrus sie dzisiaj taplal w blocie i w ogole to padam na klawe ide spac byedobranoc pomidorowych snoww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.08.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Idę lulu papa dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.08.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 brrrrrrrrr ale zimni na dworze .... musialam pieska wyprowadzic ....... ale zmarzlam wskakuj do mnie pod kołderkę .....nagrzane eeeeeeeeeeee ide do meza papapapapapappaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.08.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 - Panie pozwolą, że udam się w objęcia Orfeusza ja zezwalam ............. .....baj baj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.08.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Kasztanko Pietrowna, Anno Pawłowna, Ewka, Żaba - Panie pozwolą, że udam się w objęcia Orfeusza A Ty Andre dotrzymaj Paniom towarzystwa Idź, idż..nikt Cię tu nie chce Żeby Cię ten Orfeusz za mocno nie sciskał i nie nakładał nogi... Andre tez ucieka... A mnie pozegnano oczywiście na samym koncu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.08.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 brrrrrrrrr ale zimni na dworze .... musialam pieska wyprowadzic ....... ale zmarzlam wskakuj do mnie pod kołderkę .....nagrzane eeeeeeeeeeee ide do meza wiedziałam , ale zaproponowałam z grzecznośći Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.08.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Kasztanko Pietrowna, Anno Pawłowna, Ewka, Żaba - Panie pozwolą, że udam się w objęcia Orfeusza A Ty Andre dotrzymaj Paniom towarzystwa nie dość że inżynier, to jeszcze gentleman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.08.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Kasztanko Pietrowna, Anno Pawłowna, Ewka, Żaba - Panie pozwolą, że udam się w objęcia Orfeusza A Ty Andre dotrzymaj Paniom towarzystwa Idź, idż..nikt Cię tu nie chce Andre tez ucieka... A mnie pozegnano oczywiście na samym koncu... końce są najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.08.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Kasztanko Pietrowna, Anno Pawłowna, Ewka, Żaba - Panie pozwolą, że udam się w objęcia Orfeusza A Ty Andre dotrzymaj Paniom towarzystwa Idź, idż..nikt Cię tu nie chce Andre tez ucieka... A mnie pozegnano oczywiście na samym koncu... To ja jeszcze chwilkę zostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 11.08.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Kasztanko Pietrowna, Anno Pawłowna, Ewka, Żaba - Panie pozwolą, że udam się w objęcia Orfeusza A Ty Andre dotrzymaj Paniom towarzystwa Idź, idż..nikt Cię tu nie chce Andre tez ucieka... A mnie pozegnano oczywiście na samym koncu... A nie kojarzysz hamerykańskich filmów gdzie ostatnia aktorka była nawet wązniejsza niż ta pierwsza "special guest star" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 11.08.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Tym razem już naprawdę idę spać. Przykryję się kołdrą aż po samą brodę i na pewno nikogo nie wpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.08.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Nie martw się Żaba,napisane jest:Ostatni będą pierwszymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.08.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 I mnie się oczy kleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.08.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Dobranoc wszystkim Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.08.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 ja tez juz uciekam .....dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.08.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Dobranoc wszystkim Podusia czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.08.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Też się udaję, ale w objęcia Morfeusza http://pl.wikipedia.org/wiki/Morfeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts