frosch 12.08.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 ja mialam "chinszczyzne a'la Gosia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.08.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 smacznego andre opowiedz potem co bylo Dziękuję To się chyba nazywa "pieczeń cygańska" faszerowana serem i warzywami, a przypomina wędlinę, do tego pomidorki z ogórkiem i cebulką, chlebek z masełkiem i herbatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.08.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 ja mialam "chinszczyzne a'la Gosia" sprecyzuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.08.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 smacznego andre opowiedz potem co bylo Dziękuję To się chyba nazywa "pieczeń cygańska" faszerowana serem i warzywami, a przypomina wędlinę, do tego pomidorki z ogórkiem i cebulką, chlebek z masełkiem i herbatka wyobrazam sobie,ze smakowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Frosh, nie tak zrobiłaś, liczby są przypisane do każdego, więc jak jest ktoś z tą samą liczbą punktw to wyższą pozycję ma ten kto wcześniej je zdobył, a niższą ten kto poźniej. Oj PREZES by ci dał jak by to zobaczył Cześć Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.08.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 ja mialam "chinszczyzne a'la Gosia" sprecyzuj ryz na sypko,warzywka,grzybki,miesko z kurczaka i przyprawy dostepne w mojej kuchni + piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.08.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 O Verunia, jesteś Powiedz co ciekawego można zobaczyć w Kazimierzu? Chcemy się wybrać na niedzielną wycieczkę i nie bardzo wiemy gdzie jechać... Może w Twoje strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.08.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Frosh, nie tak zrobiłaś, liczby są przypisane do każdego, więc jak jest ktoś z tą samą liczbą punktw to wyższą pozycję ma ten kto wcześniej je zdobył, a niższą ten kto poźniej. Oj PREZES by ci dał jak by to zobaczył Cześć Andre nie kumam ,bo i tak mi to nie pasowalo (wczesniej to analizowalam) robta jak chceta ja tu tylko wpadam goscinnie prezes taki grozny? kasuje to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.08.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 ja mialam "chinszczyzne a'la Gosia" sprecyzuj ryz na sypko,warzywka,grzybki,miesko z kurczaka i przyprawy dostepne w mojej kuchni + piwo ojej, muniu, muniu, same pychotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 O Verunia, jesteś Powiedz co ciekawego można zobaczyć w Kazimierzu? Chcemy się wybrać na niedzielną wycieczkę i nie bardzo wiemy gdzie jechać... Może w Twoje strony? A na ktorą niedzielę ? To może pooprowadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.08.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 ja mialam "chinszczyzne a'la Gosia" sprecyzuj ryz na sypko,warzywka,grzybki,miesko z kurczaka i przyprawy dostepne w mojej kuchni + piwo ojej, muniu, muniu, same pychotki Chinczycy by mnie zabili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.08.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 mykam do lazienki,jutro wstaje o 5.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.08.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 zycze milej ,spokojnej nocy i wspanialej niedzieli jade sie odchamic na karuzelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.08.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 O Verunia, jesteś Powiedz co ciekawego można zobaczyć w Kazimierzu? Chcemy się wybrać na niedzielną wycieczkę i nie bardzo wiemy gdzie jechać... Może w Twoje strony? A na ktorą niedzielę ? To może pooprowadzam Albo jutro, albo za tydzień, naradzamy się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 O Verunia, jesteś Powiedz co ciekawego można zobaczyć w Kazimierzu? Chcemy się wybrać na niedzielną wycieczkę i nie bardzo wiemy gdzie jechać... Może w Twoje strony? A na ktorą niedzielę ? To może pooprowadzam Albo jutro, albo za tydzień, naradzamy się... Jutro do drugiej będę zajęta, ale zapraszam W Kazimierzu jest przepiękny rynek , ruiny zamku, piekny widok z gory Trzech Krzyży i z Albrechtowki,długi deptak nad Wisłą, rejsy po Wiśle, targ staroci. Mozna sie też przepromować stamtąd do Janowca, gdzie też jest zamek na skarpie Wiślanej- też świetny widok. Można też pojechać do Nałęczowa- Park uzdrowiskowy i basen SPA, w Puławach Park ks. Izabelli z zabytkami klasycystycznymi no i moj domek do ktorego zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.08.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Powiedz jaka jest u Ciebie prognoza pogody na jutro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Dziś było słoneczko- temp 23 stopnie a na jutro zaraz sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Jutro temp 22-24 stopnie, po południu może popadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.08.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Na drugą powinniśmy się do Ciebie dotelepać tą naszą "Skodziną" Do wieczora to jeszcze chyba zdążymy co nieco zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Na drugą powinniśmy się do Ciebie dotelepać tą naszą "Skodziną" Do wieczora to jeszcze chyba zdążymy co nieco zobaczyć Wstańcie tak jak Frosh o 5.30 to więcej zobaczycie. Na priva przesyłam moj nr telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts