sylvia1 15.08.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 czesc ANiu jak tam Pawełek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.08.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Dopisałem co nieco do dziennika Halo! Jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.08.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 .......ale zimno ......palimy w kominku ....... cze andre fajny ten Kazimierz , co nie ? atrakcyjny ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.08.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 .......ale zimno ......palimy w kominku ....... cze andre fajny ten Kazimierz , co nie ? atrakcyjny ....... O tak, bardzo atrakcyjny Cześć Ew-ka Napisz, co u Twojego kolegi? Jak się czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.08.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 wiesz ,że w obliczu choroby jesteśmy niesamowici ......zastalismy Jurka w łóżku .....jest bardzo slaby ,blady ,zmeczony .....cierpiący nie rozplakalam sie ,bo zobaczyłam chorego człowieka ,zmęczonego cierpieniem ale z cudownymi oczami .....spojrzał na mnie a ja czułam ,że będzie dobrze ......poszeptałam mu trochę do uszka ......nawet sie uśmiechnął .....potem poszłam do jego żony ,bo ona strasznie cierpi - na duszy .....pogadałyśmy jak dwie baby ....widziałam, że potrzebna jej była nasza wizyta .....wygadała sie tak po babsku ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.08.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Halo!!! czy wszyscy juz wstali lub wrocili z kosciola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.08.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 wiesz ,że w obliczu choroby jesteśmy niesamowici ......zastalismy Jurka w łóżku .....jest bardzo slaby ,blady ,zmeczony .....cierpiący nie rozplakalam sie ,bo zobaczyłam chorego człowieka ,zmęczonego cierpieniem ale z cudownymi oczami .....spojrzał na mnie a ja czułam ,że będzie dobrze ......poszeptałam mu trochę do uszka ......nawet sie uśmiechnął .....potem poszłam do jego żony ,bo ona strasznie cierpi - na duszy .....pogadałyśmy jak dwie baby ....widziałam, że potrzebna jej była nasza wizyta .....wygadała sie tak po babsku ..... kochana jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.08.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Halo!!! czy wszyscy juz wstali lub wrocili z kosciola? Ja wprawdzie nie wrócilam z kościoła ale jestem Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.08.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 wiesz ,że w obliczu choroby jesteśmy niesamowici ......zastalismy Jurka w łóżku .....jest bardzo slaby ,blady ,zmeczony .....cierpiący nie rozplakalam sie ,bo zobaczyłam chorego człowieka ,zmęczonego cierpieniem ale z cudownymi oczami .....spojrzał na mnie a ja czułam ,że będzie dobrze ......poszeptałam mu trochę do uszka ......nawet sie uśmiechnął .....potem poszłam do jego żony ,bo ona strasznie cierpi - na duszy .....pogadałyśmy jak dwie baby ....widziałam, że potrzebna jej była nasza wizyta .....wygadała sie tak po babsku ..... To straszne patrzeć na cierpienie drugiej osoby i nie być w stanie jej pomóc... Podobną sytuację miałem 7 lat temu.... nasz kolega z ogólniaka cięzko zachorował..... był lekarzem pediatrą, wspaniałym czlowiekiem.... zmrał mając zaledwie 40 lat....dlaczego?........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.08.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Halo!!! czy wszyscy juz wstali lub wrocili z kosciola? .....wiecie jak cudnie było w nocy na Jasnej Górze młodzież jest niesamowita ...po takiej trasie potrafią bawić się i śpiewać ,tańczyć i klaskać wiele godzin Na Wałach Jasnogórskich chodziliśmy po północy .....nawet można było zwiedzać ołtarz i siedzieć na krzesłach przygotowanych na dzisiejsze uroczystości a wkoło Jasnej Góry słychać było śpiewy pielgrzymów ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.08.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 czesc zabka nie bylas w kosciele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.08.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Cześć Żaba Nadal widzisz Mamonia w slipkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.08.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Halo!!! czy wszyscy juz wstali lub wrocili z kosciola? .....wiecie jak cudnie było w nocy na Jasnej Górze młodzież jest niesamowita ...po takiej trasie potrafią bawić się i śpiewać ,tańczyć i klaskać wiele godzin Na Wałach Jasnogórskich chodziliśmy po północy .....nawet można było zwiedzać ołtarz i siedzieć na krzesłach przygotowanych na dzisiejsze uroczystości a wkoło Jasnej Góry słychać było śpiewy pielgrzymów ............ chodzilam kiedys na piegrzymki na Jasna Gore z Bytomia -3 dni ze Szczecina -tydzien ....traktowalismy te pielgrzymki jak przygody wakacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.08.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Nie byłam A Ty Froszka? A Mamonia niezmiennie widzę w slipkach ...i tak już zostanie Froszka prawda, że Ty też widzisz Mamonia w slipach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.08.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Nie byłam A Ty Froszka? A Mamonia niezmiennie widzę w slipkach ...i tak już zostanie Froszka prawda, że Ty też widzisz Mamonia w slipach ? nie bylam mysle ,ze Mamon siedzi w stringach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.08.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 A ja nadal widzę Mamonia z gazetą i nie zamierzam pstrykać prawym klawiszem myszy na "własciwości" co by się znowu coś nie pomerdało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.08.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Nie byłam A Ty Froszka? A Mamonia niezmiennie widzę w slipkach ...i tak już zostanie Froszka prawda, że Ty też widzisz Mamonia w slipach ? nie bylam mysle ,ze Mamon siedzi w stringach Noooo. kto by pomyślał..taki poważny inżynier, a w majtasach sie pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.08.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Nie byłam A Ty Froszka? A Mamonia niezmiennie widzę w slipkach ...i tak już zostanie Froszka prawda, że Ty też widzisz Mamonia w slipach ? nie bylam mysle ,ze Mamon siedzi w stringach Noooo. kto by pomyślał..taki poważny inżynier, a w majtasach sie pokazuje dobrze ,że w majtasach a nie matjasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.08.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Nie byłam A Ty Froszka? A Mamonia niezmiennie widzę w slipkach ...i tak już zostanie Froszka prawda, że Ty też widzisz Mamonia w slipach ? nie bylam mysle ,ze Mamon siedzi w stringach Noooo. kto by pomyślał..taki poważny inżynier, a w majtasach sie pokazuje dobrze ,że w majtasach a nie matjasach i majta jeszcze nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.08.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Chyba jeszcze raz się na wycieczkę wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts