monka 15.08.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 U mnie niestety rydze też nie rosną , przywożę je właśnie z gór albo zamawiam u kogoś kto tam akurat jedzie . W zeszłym roku próbowałam zrobić rydze kiszone ale nie wyszły . Coś musiałam pokręcić z przepisem . W tym roku jak tylko je zdobędę spróbuję ponownie , podobno kiszone są równie pyszne . Ale chciałam się pochwalić że u mnie na działce są grzyby Nazbierałam maślaczków na pyszną kolacyjkę i jeszcze trzy słoiczki zamarynowałam . A jutro znowu tam pójdę maślaczki też są super bardzo lubie je zbierać w tych choinkowych zagajniczkach Maxtorko pierwsze koty za płoty w tym roku na pewno uda się z rydzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.08.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 witaj andre monka,bylam wtedy jeszcze mloda moja ciocia mieszka przy ul.Klonowica do piętnastego roku życia tam mieszkałam jaki numer bloku? Forum zbliża ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.08.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Dobry wieczór DEMENTI Niniejszym dementuję wszystkie doniesienia jakobym siedział w galhotach. Siedzę sobie normalnie w miarę kompletnie ubrany. A te z Was miłe Panie, które widzą coś innego powinny sobie na gwałt chłopa poszukać mamoń to u nas kiedyś woźny w szkole jak był telefon do uczennicy to w radiowęźle było tak: "uczennica iksińksa na gwałt do woźnego niech się zgłosi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.08.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Dobry wieczór DEMENTI Niniejszym dementuję wszystkie doniesienia jakobym siedział w galhotach. Siedzę sobie normalnie w miarę kompletnie ubrany. A te z Was miłe Panie, które widzą coś innego powinny sobie na gwałt chłopa poszukać cześć Mamoń tak do końca to nie widać czy w miarę kompletnie bo gazeta zasłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.08.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Monka chciałbym zadać Ci pytanie... dosyć kłopotliwe... Jak nie chcesz to nie odpowiadaj A w Twoim awatarku to jest kot czy pies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.08.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 No, internet mi się naprawił i już jestem Dobrywieczór Państwu Sylvia - Pawełek na duracellach bez przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.08.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Dobry wieczór DEMENTI Niniejszym dementuję wszystkie doniesienia jakobym siedział w galhotach. Siedzę sobie normalnie w miarę kompletnie ubrany. A te z Was miłe Panie, które widzą coś innego powinny sobie na gwałt chłopa poszukać cześć Mamoń tak do końca to nie widać czy w miarę kompletnie bo gazeta zasłania Tak, tak Mamoń złoz gazetę to się przekonamy, jak dla mnie to mozesz nawet dementować żeś inżynier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.08.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Dobry wieczór DEMENTI Niniejszym dementuję wszystkie doniesienia jakobym siedział w galhotach. Siedzę sobie normalnie w miarę kompletnie ubrany. A te z Was miłe Panie, które widzą coś innego powinny sobie na gwałt chłopa poszukać mamoń to u nas kiedyś woźny w szkole jak był telefon do uczennicy to w radiowęźle było tak: "uczennica iksińksa na gwałt do woźnego niech się zgłosi" Kiedyś, w pracy, kierownik wołał moją koleżankę. Ula zapytala: - Na gwałt? Kierownik: - No, nie. Ula: - To nie idę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.08.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Monka chciałbym zadać Ci pytanie... dosyć kłopotliwe... Jak nie chcesz to nie odpowiadaj A w Twoim awatarku to jest kot czy pies? serio, serio??? powiem ci w sekrecie że...to kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.08.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Cześć Verunia Cześć Ania W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.08.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 dobry wieczor EVERYBODY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.08.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 No, internet mi się naprawił i już jestem Dobrywieczór Państwu Sylvia - Pawełek na duracellach bez przerwy cześć Aniu całuski dla Pawcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.08.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Cześć Desperado! Czytałam - i oglądałam - że miałeś fajną wycieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.08.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 dobry wieczor EVERYBODY Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.08.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 dobry wieczor EVERYBODY Dobry wieczór Kasztanka... Ty już wiesz, jaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.08.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 No, internet mi się naprawił i już jestem Dobrywieczór Państwu Sylvia - Pawełek na duracellach bez przerwy cześć Aniu całuski dla Pawcia Przekażę, przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.08.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Cześć Desperado! Czytałam - i oglądałam - że miałeś fajną wycieczkę Bardzo fajna wycieczka, już myślę o replay'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.08.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 verunia gratki monka a lubisz rydze ? Smażone są mniamniuśne Mam nadzieję że z Zakopca koszyczek przywiozę Maxi - to Ty do Zakopca jeździsz na grzyby? Noooo , w Zakopcu rydze są najlepsze ( na targu ofkors ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.08.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 ... ponawiam pytanie dnia: i dziękuje za odpowiedzi osób, które już sie wypowiedziały. a schody juz załatwione ze będą ze spocznikiem czyli wchodzi w gre wybór wersji a lub wersji b dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.08.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Monka chciałbym zadać Ci pytanie... dosyć kłopotliwe... Jak nie chcesz to nie odpowiadaj A w Twoim awatarku to jest kot czy pies? serio, serio??? powiem ci w sekrecie że...to kot Monka, a mi się zawsze wydawało, że to pies A teraz rozumiem dlaczego joola nazwała Cię kiedyś kocicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts