Jajcek 15.08.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Dobry wieczor klikacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.08.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 ... ponawiam pytanie dnia: i dziękuje za odpowiedzi osób, które już sie wypowiedziały. a schody juz załatwione ze będą ze spocznikiem czyli wchodzi w gre wybór wersji a lub wersji b dziękuje W komentarzach juz się wypowiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.08.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 verunia gratki monka a lubisz rydze ? Smażone są mniamniuśne Mam nadzieję że z Zakopca koszyczek przywiozę Maxi - to Ty do Zakopca jeździsz na grzyby? Noooo , w Zakopcu rydze są najlepsze ( na targu ofkors ) Na targu w Zakopanem to ja nigdy nie byłem Pewnie mają tam też oszczypki jak mówi moja córcia A jak chodzi o samo miasto to polecam zwiedzanie cmentarza na Pęksowym Brzyzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.08.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Monka chciałbym zadać Ci pytanie... dosyć kłopotliwe... Jak nie chcesz to nie odpowiadaj A w Twoim awatarku to jest kot czy pies? serio, serio??? powiem ci w sekrecie że...to kot Monka, a mi się zawsze wydawało, że to pies A teraz rozumiem dlaczego joola nazwała Cię kiedyś kocicą ale pamieć to ty masz fiu, fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.08.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 witaj andre monka,bylam wtedy jeszcze mloda moja ciocia mieszka przy ul.Klonowica do piętnastego roku życia tam mieszkałam jaki numer bloku? o kurde ,nie wiem naprzeciw sa wiezowce,na lewo jednostka wojskowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.08.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 verunia gratki monka a lubisz rydze ? Smażone są mniamniuśne Mam nadzieję że z Zakopca koszyczek przywiozę Maxi - to Ty do Zakopca jeździsz na grzyby? Noooo , w Zakopcu rydze są najlepsze ( na targu ofkors ) Na targu w Zakopanem to ja nigdy nie byłem Pewnie mają tam też oszczypki jak mówi moja córcia A jak chodzi o samo miasto to polecam zwiedzanie cmentarza na Pęksowym Brzyzku I oszczypki i oscypki i insze różności tam mają Bywam tam ostatniego poranka żeby drogą zakupu nabyć rzeczone rydze Pęksowe Brzyzko znane od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.08.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 witaj andre monka,bylam wtedy jeszcze mloda moja ciocia mieszka przy ul.Klonowica do piętnastego roku życia tam mieszkałam jaki numer bloku? o kurde ,nie wiem na przeciw sa wiezowce,na lewo jednostka wojskowa a to wiem chyba 14 to ja w tym pierwszym czteropiętrowcu koło samochodówki mieszkałam a jednostki juz nie ma...market teraz tam stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.08.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Dobry wieczor klikacze O, lider się pokazał Cześć Jacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.08.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Monka skoro jesteś w Szczecinie to powiedz temu mojemu mężowi żeby już do domu przyjechał bo mi na gwałt potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.08.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Monka skoro jesteś w Szczecinie to powiedz temu mojemu mężowi żeby już do domu przyjechał bo mi na gwałt potrzebny jutro przekażę verunia a gdzie on pracuje? aż mi trudno uwierzyć że ktoś do Szczecina za pracą przyjechał...na ogół jest odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.08.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Dobry wieczor klikacze O, lider się pokazał Cześć Jacek. A tak kontrolnie przed snem zajrzalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.08.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Monka skoro jesteś w Szczecinie to powiedz temu mojemu mężowi żeby już do domu przyjechał bo mi na gwałt potrzebny jutro przekażę verunia a gdzie on pracuje? aż mi trudno uwierzyć że ktoś do Szczecina za pracą przyjechał...na ogół jest odwrotnie Macie tam taką dużą inwestycję- bezwykopowa naprawa kanalizacji- łatwo go poznać bo się tam najbardziej szarogęsi na tej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.08.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Monka skoro jesteś w Szczecinie to powiedz temu mojemu mężowi żeby już do domu przyjechał bo mi na gwałt potrzebny jutro przekażę verunia a gdzie on pracuje? aż mi trudno uwierzyć że ktoś do Szczecina za pracą przyjechał...na ogół jest odwrotnie Macie tam taką dużą inwestycję- bezwykopowa naprawa kanalizacji- łatwo go poznać bo się tam najbardziej szarogęsi na tej budowie no to już wiem gdzie go szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.08.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Dobry wieczor klikacze Cześć Jajcuś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.08.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Dobry wieczor klikacze Cześć Jajcuś! Witaj Anusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.08.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 ... ponawiam pytanie dnia: i dziękuje za odpowiedzi osób, które już sie wypowiedziały. a schody juz załatwione ze będą ze spocznikiem czyli wchodzi w gre wybór wersji a lub wersji b dziękuje W komentarzach juz się wypowiedziałam a dziekuje.. biegne czytac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.08.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Chyba w uzależnienie wpadłem Ostatniej nocy śniło mi się, że czytam i piszę posty na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.08.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Dobry wieczor klikacze Cześć Jajcuś! Witaj Anusiu Ale ładnie do mnie mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.08.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Chyba w uzależnienie wpadłem Ostatniej nocy śniło mi się, że czytam i piszę posty na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Chyba w uzależnienie wpadłem Ostatniej nocy śniło mi się, że czytam i piszę posty na RW To koszmar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts