frosch 16.08.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 wiadomości z frontu robót panowie murują aż miło.. czekamy na nadproża... ciesze sie razem z toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.08.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Znam lepszy sposób na ból głowy. Poproś kogoś aby Cię z całej siły kopnął w kostkę. Może być Goździkowa , kopa ma podobno niezłego , a taka double w szczególności ....moze wystarczy jakas pigula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.08.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Znam lepszy sposób na ból głowy. Poproś kogoś aby Cię z całej siły kopnął w kostkę. Może być Goździkowa , kopa ma podobno niezłego , a taka double w szczególności ....moze wystarczy jakas pigula? Z pigułami może być pewien problem , coraz więcej ich wyjeżdża z naszego pięknego kraju Trzeba się spieszyć zanim wszystkie nie wyemigrują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Weź Goździkową , powinna pomóc Ale Goździkowa to Kłosowi przypomina, że na ból głowy etopiryna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.08.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Weź Goździkową , powinna pomóc Ale Goździkowa to Kłosowi przypomina, że na ból głowy etopiryna... Patrzcie , to i piłkarzy czasem główka boli Zaraz powinna tu być pp z pierogami Ja pewnie nie zdążę zjeść ale Wam życzę smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 witajcie chyba nie nadrobię zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.08.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 witaj Maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.08.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 witajcie chyba nie nadrobię zaległości ja juz nawet nie próbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 witajcie chyba nie nadrobię zaległości ja juz nawet nie próbuję Ja już mam takie luki w stronach, że aż strach mi sie przyznawać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.08.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 witajcie chyba nie nadrobię zaległości ja juz nawet nie próbuję Ja już mam takie luki w stronach, że aż strach mi sie przyznawać... przyznaje sie bez bicia nie czytalam przeszlo 2-och tys.stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 pobieznie poskakalam po wątkach ogłaszam, że nie jestem uzalezniona od forum, od piątku godz. 18sta, do środy godz. 09.30 nie włączyłam w domu komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.08.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 witajcie chyba nie nadrobię zaległości ja juz nawet nie próbuję Ja już mam takie luki w stronach, że aż strach mi sie przyznawać... To może założymy sobie klub z lukami w RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.08.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 pobieznie poskakalam po wątkach ogłaszam, że nie jestem uzalezniona od forum, od piątku godz. 18sta, do środy godz. 09.30 nie włączyłam w domu komputera ........ja kiedys nie palilam 4lata i znow pale (to o niczym nie swiadczy,ze wytrzymalas pare dni ) jak lubisz to bedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.08.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 pobieznie poskakalam po wątkach ogłaszam, że nie jestem uzalezniona od forum, od piątku godz. 18sta, do środy godz. 09.30 nie włączyłam w domu komputera Bardzo bolało???? Witam tych, których nie witałam Żaba Kamilo-Kubowna się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 pobieznie poskakalam po wątkach ogłaszam, że nie jestem uzalezniona od forum, od piątku godz. 18sta, do środy godz. 09.30 nie włączyłam w domu komputera Bardzo bolało???? Witam tych, których nie witałam Żaba Kamilo-Kubowna się kłania właściwie nie bolało. Kupe gości miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 witajcie chyba nie nadrobię zaległości ja juz nawet nie próbuję Ja już mam takie luki w stronach, że aż strach mi sie przyznawać... To może założymy sobie klub z lukami w RW I będziemy bić nowe rekordy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 pobieznie poskakalam po wątkach ogłaszam, że nie jestem uzalezniona od forum, od piątku godz. 18sta, do środy godz. 09.30 nie włączyłam w domu komputera Bardzo bolało???? Witam tych, których nie witałam Żaba Kamilo-Kubowna się kłania właściwie nie bolało. Kupe gości miałam Ale gdyby gości nie było to bez kompa być dała radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.08.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Wkupiam się w Wasze łaski... Proszę. Ruskie z cebulką i "ciućkami" Dużo zrobiłam, dla każdego starczy! (jakby zabrakło, to w kawiarni też jest solidna porcja ) http://preview.ppremiumpremium.photosite.com/~photos/tn/3471657_348.ts1155716521464.jpg http://preview.ppremiumpremium.photosite.com/~photos/tn/3471659_348.ts1155716527680.jpg SMACZNEGO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.08.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 pobieznie poskakalam po wątkach ogłaszam, że nie jestem uzalezniona od forum, od piątku godz. 18sta, do środy godz. 09.30 nie włączyłam w domu komputera Bardzo bolało???? Witam tych, których nie witałam Żaba Kamilo-Kubowna się kłania właściwie nie bolało. Kupe gości miałam Ale gdyby gości nie było to bez kompa być dała radę? dałabym. - pracuje w ogrodzie - czytam zaległe książki i gazety - rozwiązuje jolki - spię na leżaku ale goscie sa zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 16.08.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 pobieznie poskakalam po wątkach ogłaszam, że nie jestem uzalezniona od forum, od piątku godz. 18sta, do środy godz. 09.30 nie włączyłam w domu komputera Bardzo bolało???? Witam tych, których nie witałam Żaba Kamilo-Kubowna się kłania właściwie nie bolało. Kupe gości miałam Ale gdyby gości nie było to bez kompa być dała radę? dałabym. - pracuje w ogrodzie - czytam zaległe książki i gazety - rozwiązuje jolki - spię na leżaku ale goscie sa zawsze taaa trza byc twardym a nie mietkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts