radas77 17.08.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 kochani doradźcie mam działke za 75pln/m2, wpełni uzbrojona PWGK, 1014 m2, ale 300 m od PSE (linia wysokiego napięcia) Taniej w okolicach Poznania trudno coś znaleźć, brać? pozdrawiam szczególnie Izulke i jeszcze nienarodzone dziecię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.08.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Ale Fiza boi się szpitala jak diabeł święconej wody. W zasadzie, to może nawet gorzej wpłynąć taki pobyt niż niski wynik (pomimo, że pracuje w szpitalu na oddz. ginekologiczno-położniczym). Razem zdecydowaliśmy, ze w piątek powtórzy badanie i wtedy podejmie decyzję, czy iść do szpitala (jak wyjdą wyniki). zresztą przez weekend i tak by nic w szpitalu jej nie zrobili - ani badań, ani nic innego. A w domu - je kaszanke z kaszanką, pije sok z buraków i inne takie tam. Jednym słowem żelazna dieta. fizyk a borówki czyli jagody zjada/ ponoic sa rewelacyjne na poprawe wyników krwi.. powodzenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.08.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Wy tu o ciążach, dzieciach... A ja nie mam się jeszcze KIM pochwalić... ale za to pierogi pyszne robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 17.08.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 kochani doradźcie mam działke za 75pln/m2, wpełni uzbrojona PWGK, 1014 m2, ale 300 m od PSE (linia wysokiego napięcia) Taniej w okolicach Poznania trudno coś znaleźć, brać? pozdrawiam szczególnie Izulke i jeszcze nienarodzone dziecię niełatwy wybór a coś Ci tego "diabła" zasłoni? jak tak to brać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.08.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 a propo' diety cud .....moja znajoma pojechała kiedyś na 2-tyg. odchudzające wczasy .....pili tylko wodę mineralną i jedli ryż ......za te " luksusy" zapłaciła tyle co na ekskluzywnych wczasach z super żarełkiem i piciem do woli ..... W dzień ryż i woda, a w nocy wóda i sake Schudła chociaż?? pewnie ,że schudła....... ale nie na długo jak wrociła do domu i tradycyjnego jedzenia kilogramy też wróciły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.08.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Wy tu o ciążach, dzieciach... A ja nie mam się jeszcze KIM pochwalić... ale za to pierogi pyszne robisz Rozkoszne pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radas77 17.08.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Zasłonią inne domy, ale chodzi jeszcze o wpływ tego ustrojstwa na człowieka. Myslę jednak, że odległość ok 300 m to bezpieczna odległość. A może ktoś wie coś więcej na temat PSE ( niekoniecznie tych w Kamionkach) ? Jak to oddziaływuje na człowieka? Bede wdzięczne za wszelkie głosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Fizyk - luz , chłopie, luz. W drugiej ciąży zniknęły mi czerwone krwinki. W ogóle ich nie było. Sobie poszły. Mnie też chceili do szpitala, ale się nie dałam - tylko normalnie zaczęłam się odżywiać: schabowy, owoce, warzywa, zupa itp. Przy starszym dziecku jakoś nie bardzo myślałam o sobie i robalu w brzuchu. No i czasem jeść zapominałam Nefer - my tez tacy szczególnie wrażliwi nie jesteśmy (jak przeczytałaś parę moich postów, to wiesz, że to nasze trzecie dziecie). Człek się uodparnia. Problem polega głównie na tym, że znów chcemy rodzić w domku, a do tego powinny być dobre wyniki. Inaczej nasza położna nam nie pozwoli (i słusznie zresztą). Ale do porodu jest jeszcze troche czasu (listopad/grudzień). Jesteśmy dobrej myśli. A Izulka czuje się dobrze. Dzidziuś skacze jak piłkarz. Ale macie faaaaajnie Dobrze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Zasłonią inne domy, ale chodzi jeszcze o wpływ tego ustrojstwa na człowieka. Myslę jednak, że odległość ok 300 m to bezpieczna odległość. A może ktoś wie coś więcej na temat PSE ( niekoniecznie tych w Kamionkach) ? Jak to oddziaływuje na człowieka? Bede wdzięczne za wszelkie głosy. A z tym to cholera wie........ nie słyszałam, żeby odbywały się masowe ozdrowienia pod PSE.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 dieta cud - tylko porfel wziął i schudł widać, że wprawieni w bojach Skąd wiedziałeś ??????????? Dokładnie tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Wszyscy sobie poszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 :( ALOOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 :) nioooooooooooo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 :) nioooooooooooooo :(??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Nikto nie je doma ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Nikt mnie nie kocha ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Nikt mnie nie lubi ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 i gąski spie........iły .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.08.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 syndrom sierotki Marysi ??????????? :) Halo Czajniki !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts