Nefer 17.08.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Łeb mnie napier......... i idę sobie już - troszkę Was podglądałam, ale mi oczki wypływają.Całuję wszystkich i do jutra (jak dożyję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 143 500 post!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Łeb mnie napier......... i idę sobie już - troszkę Was podglądałam, ale mi oczki wypływają. Całuję wszystkich i do jutra (jak dożyję) O ja miałem to wczoraj .... Zdróweczka Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.08.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 właściwie chyba nic, wszyscy wykonawcy w mniejszym czy większym zakresie korzystają z prądu... wiesz mniejszy zakres prądu to mi zapewnia agregat... aaaa.... to zmienia postać rzeczy, agregat pewnie daje prąd jednofazowy?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.08.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 O, Andrzejka Powiedz, gdzie są źródła Biebrzy? jakieś miasto, województwo... Właśnie stamtąd dziś wróciłam Ale ja mówię o samiuteńkich źródłach Biebrzy a nie o tych co wszycy znają i raptem zrobiły sie sławetne i turystów chmary na nie ciągna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.08.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Łeb mnie napier......... i idę sobie już - troszkę Was podglądałam, ale mi oczki wypływają. Całuję wszystkich i do jutra (jak dożyję) Ojej, buziaka dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.08.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 sam nie wiem jak dziala moj avatar .. jest zawsze od rana do jakiejs 20. a pozniej nie ma ... coz widac ma inne zajecia wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.08.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Witam A do grzybków polecam wspaniałą przyprawę, widzicie te czerwone kuleczki? Polecam zwłaszcza dla teściowych http://www.opole.pl/ekologia/img/inwent04.jpg gdzie to rośnie ... MÓW MI SZYBKO GDZIE TO ROŚNIE ... Pawson - podobno 10 do 12 kuleczek stanowi dawkę śmiertelną. To daphne mezerum a po naszemu wawrzynek wilczełyko - rośnie w lasach w całej Polsce. Życzę powodzenia w poszukiwaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.08.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 O, Andrzejka Powiedz, gdzie są źródła Biebrzy? jakieś miasto, województwo... Właśnie stamtąd dziś wróciłam Ale ja mówię o samiuteńkich źródłach Biebrzy a nie o tych co wszycy znają i raptem zrobiły sie sławetne i turystów chmary na nie ciągna mam na myśli te, których zdjęcia kiedyś wklejałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.08.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 O, Andrzejka Powiedz, gdzie są źródła Biebrzy? jakieś miasto, województwo... Właśnie stamtąd dziś wróciłam Ale ja mówię o samiuteńkich źródłach Biebrzy a nie o tych co wszycy znają i raptem zrobiły sie sławetne i turystów chmary na nie ciągna Mówię województwo to podlaskie a miasto Jest takie coś jak Nowy Dwór I to sam Nowy Dwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.08.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Łeb mnie napier......... i idę sobie już - troszkę Was podglądałam, ale mi oczki wypływają. Całuję wszystkich i do jutra (jak dożyję) Mnie nad ranem zaczął tak rypać i żadne prochy nie pomagały . Dopiero jak wzięłam taki specjalny p-migrenowy jak ręką odjął . Drogie to cholerstwo ale naprawdę ratuje życie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.08.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 właściwie chyba nic, wszyscy wykonawcy w mniejszym czy większym zakresie korzystają z prądu... wiesz mniejszy zakres prądu to mi zapewnia agregat... aaaa.... to zmienia postać rzeczy, agregat pewnie daje prąd jednofazowy?... niestety jednofazowy za to az 3 kVA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Łeb mnie napier......... i idę sobie już - troszkę Was podglądałam, ale mi oczki wypływają. Całuję wszystkich i do jutra (jak dożyję) Mnie nad ranem zaczął tak rypać i żadne prochy nie pomagały . Dopiero jak wzięłam taki specjalny p-migrenowy jak ręką odjął . Drogie to cholerstwo ale naprawdę ratuje życie . Maxi - na co czekasz . POdaj nazwę. Przynajmniej na priv. Jakoś odłożę kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.08.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 O, Andrzejka Powiedz, gdzie są źródła Biebrzy? jakieś miasto, województwo... Właśnie stamtąd dziś wróciłam Ale ja mówię o samiuteńkich źródłach Biebrzy a nie o tych co wszycy znają i raptem zrobiły sie sławetne i turystów chmary na nie ciągna mam na myśli te, których zdjęcia kiedyś wklejałaś Wklejałam różne i te znad mojej Biebrzy i te znad nie mojej W sumie to cała biebrzańska okolica jest piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.08.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 O, Andrzejka Powiedz, gdzie są źródła Biebrzy? jakieś miasto, województwo... Właśnie stamtąd dziś wróciłam Ale ja mówię o samiuteńkich źródłach Biebrzy a nie o tych co wszycy znają i raptem zrobiły sie sławetne i turystów chmary na nie ciągna Mówię województwo to podlaskie a miasto Jest takie coś jak Nowy Dwór I to sam Nowy Dwór aaa.... to zaraz paluszkiem po mapie pojadę byłem ciekaw bo lubię na przyrodę patrzeć...i na wycieczkę bym sie wybrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Maxi - nie daj się prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.08.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Łeb mnie napier......... i idę sobie już - troszkę Was podglądałam, ale mi oczki wypływają. Całuję wszystkich i do jutra (jak dożyję) Mnie nad ranem zaczął tak rypać i żadne prochy nie pomagały . Dopiero jak wzięłam taki specjalny p-migrenowy jak ręką odjął . Drogie to cholerstwo ale naprawdę ratuje życie . Maxi - na co czekasz . POdaj nazwę. Przynajmniej na priv. Jakoś odłożę kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.08.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 hejka wieczorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Ja wiem, że migrenę ma królowa angielska a nas poprostu łeb nap..., ale zdradź tajemnicę tego specyfiku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.08.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 O, Andrzejka Powiedz, gdzie są źródła Biebrzy? jakieś miasto, województwo... Właśnie stamtąd dziś wróciłam Ale ja mówię o samiuteńkich źródłach Biebrzy a nie o tych co wszycy znają i raptem zrobiły sie sławetne i turystów chmary na nie ciągna Mówię województwo to podlaskie a miasto Jest takie coś jak Nowy Dwór I to sam Nowy Dwór aaa.... to zaraz paluszkiem po mapie pojadę byłem ciekaw bo lubię na przyrodę patrzeć...i na wycieczkę bym sie wybrał. Zapraszam Piknie jest I jest naprawdę dużo wspaniałych miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts