Maxtorka 18.08.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Cześć dziewczyny Funia niestety ja też Ci nie pomogę ale na pewno zaraz ktoś światlejszy zajrzy . Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.08.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 hejka milego dnia wszystkim zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.08.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 hejka piątkowa kurcze wczoraj ściagnęła z netu jakiś syf i teraz nie chce mi się dac usunąć - gdzie znajde madrego? nie jestem kompetentna sprobuj poszukac na jakims forum komputerowym ja czesto pomagam sobie tutaj http://portal.centrumxp.pl/forums/12/ShowForum.aspx,wpisz tam swoje nowe g.... w wyszukiwarce ,albo zadaj pytanie jego dotyczace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.08.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 to teraz już nawet g... da się z internetu ściągnąć no ładnie XXI wiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.08.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Dzien dobry! Dzisiaj jest wyjątkowy dzień Nawet nie pytajcie................. to tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.08.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Dzien dobry! Dzisiaj jest wyjątkowy dzień Nawet nie pytajcie................. to tajemnica a czemu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 WItam. kochani doradźcie mam działke za 75pln/m2, wpełni uzbrojona PWGK, 1014 m2, ale 300 m od PSE (linia wysokiego napięcia) Taniej w okolicach Poznania trudno coś znaleźć, brać? pozdrawiam szczególnie Izulke i jeszcze nienarodzone dziecię Ja bym brał. 100m od takiej linii mozna budować się, działka nie taka droga (jak na Warszawskie warunki) i jeśli w dobrym miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.08.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 dzien dobry wszystkim żaba .....wcale się Ciebie nie pytam co to za tajemnica .......bo tajemnica to tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Żaba - jesteś okropna!!! NIc nie trzeba było pisać, że to jakiśtam dzień i nikt by się nie domyślał, kombionował, zastanawiał . A tak to wszyscy myślą - co to za dzień u Gosi???? Pisz szybko, co to za tajemnica. Możesz napisać małymi literkami (jak tajemnica to tajemnica ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Po prostu jawna prowokacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.08.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Żaba - jesteś okropna!!! NIc nie trzeba było pisać, że to jakiśtam dzień i nikt by się nie domyślał, kombionował, zastanawiał . A tak to wszyscy myślą - co to za dzień u Gosi???? Pisz szybko, co to za tajemnica. Możesz napisać małymi literkami (jak tajemnica to tajemnica ) Teraz nie mam czasu napisać.... Musze się przygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Żaba lubi prowokacje (patrz. podpis pod jej zdjęciem) i jak każda kobieta jest tajemnicza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.08.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Cześć dziewczyny Funia niestety ja też Ci nie pomogę ale na pewno zaraz ktoś światlejszy zajrzy . Miłego weekendu Victory udało sie to g@#^%^%%&o usunąć w trybie awaryjnym przy okazji przeskanowałam kompika i trochę syfu wyrzuciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.08.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Żaba - jesteś okropna!!! NIc nie trzeba było pisać, że to jakiśtam dzień i nikt by się nie domyślał, kombionował, zastanawiał . A tak to wszyscy myślą - co to za dzień u Gosi???? Pisz szybko, co to za tajemnica. Możesz napisać małymi literkami (jak tajemnica to tajemnica ) Teraz nie mam czasu napisać.... Musze się przygotować. po prostu szczujesz nas i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.08.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Za tę informację Maxtorce też należy się medal: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/thumb/3/32/Krzy%C5%BC_Kawalerski_Orderu_Odrodzenia_Polski_PRL.jpg/242px-Krzy%C5%BC_Kawalerski_Orderu_Odrodzenia_Polski_PRL.jpg A może i ja bym dostała za to że dzielnie w betonach mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Cześć dziewczyny Funia niestety ja też Ci nie pomogę ale na pewno zaraz ktoś światlejszy zajrzy . Miłego weekendu Victory udało sie to g@#^%^%%&o usunąć w trybie awaryjnym przy okazji przeskanowałam kompika i trochę syfu wyrzuciłam Gratki, gratki!!! Ja tez nie lubię takiego syfu w kompie... PS Gdzie Ty kobieto chodziłaś po internecie..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Funia - a masz. A co Ci będę żałował. Dzielna jesteś.http://upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/3/32/Krzy%C5%BC_Kawalerski_Orderu_Odrodzenia_Polski_PRL.jpg Zaraz coś znajdziemy i dla Żabci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Fizyk, jak Fizula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Fizyk, jak Fizula? Dzisiaj zrobi sobie badanie. Popołudniu będą wyniki. Zobaczymy. Sama - czuje się dobrze (oczywiście to pojęcie względne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.08.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Fizyk, jak Fizula? Dzisiaj zrobi sobie badanie. Popołudniu będą wyniki. Zobaczymy. Sama - czuje się dobrze (oczywiście to pojęcie względne). musi być dobrze, bo my tu wszyscy kciuki trzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts