fizyk 18.08.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.08.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Fotek nie ma nowych i nie będzie, nikt mi nie dopiekł, ale wiemy ze Sławkiem, że są 'podglądacze' bezpośrednio w naszym otoczeniu, czytają forum, oglądają album, a potem dowiadujemy się o różnych rzeczach od jeszcze innych osób - ja wiem, że to internet, że to wszystko publiczne, ale i tak JAKAŚ ŚWINIA ZROBIŁA KUKU ???????? NIECH SOBIE ŚWIANIA IDZIE NA INNE FORUM I TU NIE PODGLĄDA !!!!!!!! No. To sobie ulżyłam. Buziaczki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.08.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Kasiu - podgladacze zawsze są i będą. A może stwórz album w jakimś fajnym miejscu a link wyślij tylko zaufanym osobom?? Jest o jakieś wyjście. Tak zrobię, jeśli będę czuła taką potrzebę Ja Cię nie podglądam Sławka - tym bardziej To nikt z Was, to ktoś z naszego otoczenia w realu PS: Sławek odetchnie z ulgą jak się dowie, że Ty go nie podglądałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Nikogo nie było??? Streszczenie: Stronkę zdominowała moja skromna osoba, bo rozpoczęła i zakończyłają. Poza tym większość trzymała i trzyma kciuki za fizulę i fiziątko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.08.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 ?? Gratki Fizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 275 2. inż. Mamoń - 246 3. SławekD-żonka - 185 4. kze, Joanna i Janusz - 133 6. Whisper - 119 7. verunia - 116 8. Kasztanka - 919. fizyk - 8410. Majka - 83 11. maksiu - 80 12. Olkalybowa - 77 13. Teska - 60 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16. monka- 40 17. andrzejka- 37 18. Moniś, Aga J.G - 36 20. facio -35 21. markus_gdynia - 29 22. Jezier, zaba_gonia 27 24. Nefer - 23 25. Ania Wiśniewska- 22 26. Trini, marcel2000 ew-ka - 20 29. Witos, andre59, - 19 31. Funia- 18 32. Sylvia1 - 15 33. Agniesia, tola - 14 35. joola - 13 36. Jane, karolka - 10 38. Wojty, kasia64 - 9 40. kolia, Zielonooka - 7 42. Januszz, tabaluga1, duende, frosch - 6 46. ania, lafcadio, edzia, Paty - 5 50. Ewuś, jamles- 4 52. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 3 56. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, gawel - 2 60. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.08.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Nikogo nie było??? Streszczenie: Stronkę zdominowała moja skromna osoba, bo rozpoczęła i zakończyłają. Poza tym większość trzymała i trzyma kciuki za fizulę i fiziątko. Udało Ci się Gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.08.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Skoro czuje sie dobrze, to wszystko powinno być OK. Razem z Funia trzymamy kciuki.. i ja i ja z dziewczynami też trzymamy To już jest nas troje... To ja też trzymam mocno!!! http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/3d/138.gif Tylko czworo?? A gdzie reszta? ja siedzę po cichu i też trzymam cześć wam bedzie dobrze fizyk jak ja trzymam i pluje ,to musi sie udac P.S. bedac w ciazach pilam hektolitry soku z czarnej porzeczki (marki nie podam,zeby nie byla to reklama , fajne kapsle maja ) i mialam wyniki bdb o zakazie jedzenia watrobki nic nie slyszalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.08.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Fotek nie ma nowych i nie będzie, nikt mi nie dopiekł, ale wiemy ze Sławkiem, że są 'podglądacze' bezpośrednio w naszym otoczeniu, czytają forum, oglądają album, a potem dowiadujemy się o różnych rzeczach od jeszcze innych osób - ja wiem, że to internet, że to wszystko publiczne, ale i tak JAKAŚ ŚWINIA ZROBIŁA KUKU ???????? NIECH SOBIE ŚWIANIA IDZIE NA INNE FORUM I TU NIE PODGLĄDA !!!!!!!! No. To sobie ulżyłam. Buziaczki :) trzymam z Nefer i postuluje o wyeliminowanie swiniowatego goscia z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Co prawda miło mi było poprzytulać sie do Majki na jednym miejscu, ale teraz idę do Kasztanki Dzięki za gratki Nefer jak głowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.08.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 gratki fizyk a to dla fizuli http://sklepabc.pl/images/upload/6646.jpghttp://sklepabc.pl/images/upload/6646.jpghttp://sklepabc.pl/images/upload/6646.jpghttp://sklepabc.pl/images/upload/6646.jpghttp://sklepabc.pl/images/upload/6646.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 PS: Sławek odetchnie z ulgą jak się dowie, że Ty go nie podglądałeś heheehh - ale najwyraźniej Tobie to nie przeszkadzało , skoro z ulgą nie odetchnęłaś Biegnę na szkolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.08.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Co prawda miło mi było poprzytulać sie do Majki na jednym miejscu, ale teraz idę do Kasztanki Dzięki za gratki Nefer jak głowa?? Nieco better - ale mogło by być lepiej Chyba zaraz sobie pójdę do domku z tej roboty. Napisz koniecznie jak dostaniesz wyniki - i pocałuj Żonkę w nocha ode mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.08.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Dobra, to życzę miłego weekendu i do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.08.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Co prawda miło mi było poprzytulać sie do Majki na jednym miejscu, ale teraz idę do Kasztanki Dzięki za gratki Nefer jak głowa?? Nieco better - ale mogło by być lepiej Chyba zaraz sobie pójdę do domku z tej roboty. Napisz koniecznie jak dostaniesz wyniki - i pocałuj Żonkę w nocha ode mnie... Nefer masz cos z glowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.08.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Co prawda miło mi było poprzytulać sie do Majki na jednym miejscu, ale teraz idę do Kasztanki Dzięki za gratki Nefer jak głowa?? Nieco better - ale mogło by być lepiej Chyba zaraz sobie pójdę do domku z tej roboty. Napisz koniecznie jak dostaniesz wyniki - i pocałuj Żonkę w nocha ode mnie... Nefer masz cos z glowa? Ano łeb mnie napier.....od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.08.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Fotek nie ma nowych i nie będzie, nikt mi nie dopiekł, ale wiemy ze Sławkiem, że są 'podglądacze' bezpośrednio w naszym otoczeniu, czytają forum, oglądają album, a potem dowiadujemy się o różnych rzeczach od jeszcze innych osób - ja wiem, że to internet, że to wszystko publiczne, ale i tak jedna z moich "lubuskich" znajomych choć zbudowali piękny dom - to nie pisała dziennika - włąśnie z obawy przez podglądachami a wsród nich wścibskie przypadki to najmniejsze zło przcież to forum mogą też czytywać złodzieje a dzięki naszym wpisom nie tylko znają projekty domów - czyli wiedzą jak się poruszać, gdzie spimy itp ale też np. jak nasze domy wygladają w srodku - czyli co warto ukraść i np. kto jeszcze nie załozył systemu alarmowego bo brakłokasy, a czyj pies choć wygląda jak brytan jest łasy na parówki i potulny jak baranek to ta smutna część forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.08.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Co prawda miło mi było poprzytulać sie do Majki na jednym miejscu, ale teraz idę do Kasztanki Dzięki za gratki Nefer jak głowa?? Nieco better - ale mogło by być lepiej Chyba zaraz sobie pójdę do domku z tej roboty. Napisz koniecznie jak dostaniesz wyniki - i pocałuj Żonkę w nocha ode mnie... Nefer masz cos z glowa? Ano łeb mnie napier.....od wczoraj mnie siekierokawa pomaga (mam jednak szeczescie miec tego typu bol raz na........kila lat ) tabletki nie pomagaja? jak ci nie przejdzie,marsz do lekarza!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.08.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 funia,widze,ze sobie poradzilas z nieproszonym gosciem brawo!!!!,dzielna dziewczynka .... a mozeby tak tego swiniarza-podgladacza Kasi usunac w trybie awaryjnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts