andre59 19.08.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Cześć Żaba Cześć Jacek Miłego , spokojnego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.08.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Idę zaszaleć Chyba kupię 3 rowery Na pewno dadzą jakiś upust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 19.08.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Andre, nosz nie daruję Ci tego "pittbulla" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.08.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Idę zaszaleć Chyba kupię 3 rowery Na pewno dadzą jakiś upust a to nie koniec sezonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 19.08.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Dzieńdoberek a ja mam coś dla smakoszy brdzo dobry likierek otóż kupujemy mleko zagęszczone słodzone w puszce i gotujemy conajmniej trzy godziny na małym ogniu a po ostygnięciu dodajemy pół litra wódki (najlepsza jest Książęca) oczywiście mikserem mieszamy , i mamy pyszny likierek wiem bo sama dziś zrobiłam cztery butelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.08.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Kłaniam się wszystkim. Niestety nie macie po co przyjeżdżać dzisiaj do 3City bo mokro i buro. Widzę, że stara gwardia jak zwykle na dyżurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 19.08.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Andre jakie te rowerki kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.08.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Dzieńdoberek a ja mam coś dla smakoszy brdzo dobry likierek otóż kupujemy mleko zagęszczone słodzone w puszce i gotujemy conajmniej trzy godziny na małym ogniu a po ostygnięciu dodajemy pół litra wódki (najlepsza jest Książęca) oczywiście mikserem mieszamy , i mamy pyszny likierek wiem bo sama dziś zrobiłam cztery butelki a juz myslalem ze dzis juz cztery butelki wypilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 19.08.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 no coś Ty Jacuś to zapas na weekend tak do kawy , ciasta , dla gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 19.08.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 oki kochani jak się obrobię ze sprzątaniem to zajrzę do was a wy co porabiacie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 19.08.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 ciekawe ilu z was jest dziś w pracy????? jaką pogodę macie? u mnie świeci słoneczko i jest przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 19.08.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 ciekawe ilu z was jest dziś w pracy????? jaką pogodę macie? u mnie świeci słoneczko i jest przyjemnie ja jestem, a pogoda jak już pisałem - buro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.08.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 ja jestem w pracy bylo ladnie z samego rana,potem sie spieprz....ale.........rozjasnia sie znowu..... wbrew pozorom dosc cieplo....21st C nastroj zmienny ,jak pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.08.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 witamna dolnymslasku sloneczko piekne i goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.08.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 witam na dolnymslasku sloneczko piekne i goraco zazdroszcze tez btm chcial siejeszcze troszke powygrzewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 19.08.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Dzieńdoberek a ja mam coś dla smakoszy brdzo dobry likierek otóż kupujemy mleko zagęszczone słodzone w puszce i gotujemy conajmniej trzy godziny na małym ogniu W drugim garnuszku gotujemy puszkę słodzonego mleka przez 2 godziny, potem dodajemy łyżkę masła, mieszamy i smarujemy tym wafle. I mamy pyszny torcik karmelowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.08.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Witam w samo południe ( no może troszku po ale w samo ...lepiej brzmi ) U nas w Osielsku słoneczko , 23`C i są grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.08.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Dzieńdoberek a ja mam coś dla smakoszy brdzo dobry likierek otóż kupujemy mleko zagęszczone słodzone w puszce i gotujemy conajmniej trzy godziny na małym ogniu W drugim garnuszku gotujemy puszkę słodzonego mleka przez 2 godziny, potem dodajemy łyżkę masła, mieszamy i smarujemy tym wafle. I mamy pyszny torcik karmelowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.08.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Witam w samo południe ( no może troszku po ale w samo ...lepiej brzmi ) U nas w Osielsku słoneczko , 23`C i są grzyby witaj po porannej kawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.08.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 alo jest tu kto czy sam zostalem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts