Funia 19.08.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 ciekawe ilu z was jest dziś w pracy????? jaką pogodę macie? u mnie świeci słoneczko i jest przyjemnie ja jestem, a pogoda jak już pisałem - buro u nas pogoda pięęęęękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 19.08.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 oki już jestem Cześć Funia ano szkoda , ale jest pyszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 19.08.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 i cio nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.08.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 ciekawe ilu z was jest dziś w pracy????? jaką pogodę macie? u mnie świeci słoneczko i jest przyjemnie ja jestem, a pogoda jak już pisałem - buro u nas pogoda pięęęęękna a u mnie pompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.08.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 witam upalnie i sobotnio .....piekna pogoda .........................................ale to już podobno ostatnie ciepłe dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.08.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Czesc Ewcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.08.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 calkiem wywialo wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.08.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Mnie właśnie przywiało Byłam w ogródku i doglądałam rozprowadzania rur do aut. podlewania . Teraz mogę sobie drinunia zrobić i się relaksować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.08.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Mnie właśnie przywiało Byłam w ogródku i doglądałam rozprowadzania rur do aut. podlewania . Teraz mogę sobie drinunia zrobić i się relaksować Tobie to dobrze a ja jeszcze autem musze jechac i o suchym pysku siedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.08.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Dzieńdoberek a ja mam coś dla smakoszy brdzo dobry likierek otóż kupujemy mleko zagęszczone słodzone w puszce i gotujemy conajmniej trzy godziny na małym ogniu a po ostygnięciu dodajemy pół litra wódki (najlepsza jest Książęca) oczywiście mikserem mieszamy , i mamy pyszny likierek wiem bo sama dziś zrobiłam cztery butelki oj az szkoda, ze z tego gorzówka do sieradza mam tak daleko małż pojechał do Jysku - mają 40% rabatu na meble ogrodowe (dla wtajemniczonych - nieco się rehabilituje ) no to mamy fajny komplet chyba na razie postoi w jadalni taki pseudo ratan i okrągły stół z blatem zhartowanego szkła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.08.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Bry wieczór Jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.08.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Dzieńdoberek a ja mam coś dla smakoszy brdzo dobry likierek otóż kupujemy mleko zagęszczone słodzone w puszce i gotujemy conajmniej trzy godziny na małym ogniu a po ostygnięciu dodajemy pół litra wódki (najlepsza jest Książęca) oczywiście mikserem mieszamy , i mamy pyszny likierek wiem bo sama dziś zrobiłam cztery butelki oj az szkoda, ze z tego gorzówka do sieradza mam tak daleko małż pojechał do Jysku - mają 40% rabatu na meble ogrodowe (dla wtajemniczonych - nieco się rehabilituje ) no to mamy fajny komplet chyba na razie postoi w jadalni taki pseudo ratan i okrągły stół z blatem zhartowanego szkła a czemu pseudo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.08.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 a czemu pseudo ? bo wygląda jak ratan a w rzeczywistości to jakieś tworzywo przybajmniej w czyszczeniu łatwiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.08.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 a czemu pseudo ? bo wygląda jak ratan a w rzeczywistości to jakieś tworzywo przybajmniej w czyszczeniu łatwiejsze może jakąś fotkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.08.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 tak tak poprosimy foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.08.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 a czemu pseudo ? bo wygląda jak ratan a w rzeczywistości to jakieś tworzywo przybajmniej w czyszczeniu łatwiejsze może jakąś fotkę... eeeeeeeeee chłopaki ale macie wymagania zaraz sprawdze na stronie Jyska może jest ulotka i zdjecia do wklejenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 19.08.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 a czemu pseudo ? bo wygląda jak ratan a w rzeczywistości to jakieś tworzywo przybajmniej w czyszczeniu łatwiejsze może jakąś fotkę... eeeeeeeeee chłopaki ale macie wymagania zaraz sprawdze na stronie Jyska może jest ulotka i zdjecia do wklejenia widze ze na latwizne idziesz i jakies reklamowki chcesz nam wcisnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.08.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 a czemu pseudo ? bo wygląda jak ratan a w rzeczywistości to jakieś tworzywo przybajmniej w czyszczeniu łatwiejsze może jakąś fotkę... eeeeeeeeee chłopaki ale macie wymagania zaraz sprawdze na stronie Jyska może jest ulotka i zdjecia do wklejenia bo my wzrokowce som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.08.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Stól taki jak tu tylko krzesełka innedo tego mamy parasol http://www.jysk.pl/37703d4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.08.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 ciekawa konstrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts