Maxtorka 19.08.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 My w zeszłym roku kupiliśmy w Jysku właśnie fajny komplecik z drewna egzotycznego ( tzw. hard wood ) - stół i 6 krzeseł po bardzo okazyjnej cenie z myślą o tarasie . Do dziś nam służą jako meble do jadalni I pewnie do przyszłego roku posłużą . W tym roku upatrzyliśmy sobie u nich leżaki z teaku i też chcieliśmy poczekać do posezonowej obniżki ( która chyba max. wynosiła 50% ) ale że były w obydwu bydgoskich sklepach tylko 4 sztuki nie ryzykowaliśmy i kupiliśmy wcześniej , kiedy obniżka była niższa . Nie żałujemy bo już od przeszło miesiąca możemy się na nich wylegiwać . Nawet zdarzało nam się drzemnąć wieczorkiem , bo po rozłożeniu spokojnie mogą robić za leżanki . Funia , jak nie fotka to przynajmniej podaj nazwę , obejrzymy w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.08.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Co to jest Jyska?Nie spotkałem dotąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.08.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Funia , jak nie fotka to przynajmniej podaj nazwę , obejrzymy w sklepie kochaniutka nie mam pojęcia jak się nazywają stolik jak na fotce a krzesełka takie............................ fotelikowate???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.08.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Co to jest Jyska? Nie spotkałem dotąd. takie szwedzkie pierdółki do domu http://www.jysk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Jadę jutro do Biskupina.Mieszka kto w pobliżu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.08.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 A stolik nóżki ma zielone czy czarne ? Zreszta jutro i tak pewnie do Jyska zawitam to sobie obadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.08.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 witam was kochani funia "z daleka" zestaw wyglada ladnie a z bliska ocenimy jak wkleisz fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.08.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Frosch, co Ty masz w awatarku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.08.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 A stolik nóżki ma zielone czy czarne ? Zreszta jutro i tak pewnie do Jyska zawitam to sobie obadam zielone Andre my do Biskupina mamy jakieś 150-170 więc nie zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.08.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 dzin-bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.08.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 dzin-bry gyd yvening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.08.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Jadę jutro do Biskupina. Mieszka kto w pobliżu? Do tego Biskupina koło Żnina ? To rzut beretem do mnie , jakieś 50km chyba ( jak na złość nie mogę żadnej mapy znaleźć ) . Zobacz ile jest z Biskupina do Bydgoszczy i dodaj jeszcze 10 kilometrów . Droga jest naprawdę prosta więc serdecznie zapraszam Daj tylko znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.08.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 A ja bylem z Fizulą w Biskupinie. Spaliśmy w szkole podstawowej przerobionej na schronisko PTTK (chyba z 10 lat temu). Oczywiście zwiedziliśmy Biskupin. A potem kolejką wąskotorową do... (nie pamiętam miejscowości = Andre pewnie mi podpowie). W każdym razie z przerwą w Wenecji (muzeum kolejko i fajne ruiny zamku). Oczywiście przy okazji zwiedizliśmy Gniezno, Toruń i parę innych. We wrześni złapała nas taka burza, że hoho (najpierw schowaliśmy się pod jakimś przejadem kolejowym, ale po kilku piorunach - zmieniliśmy miejsce pobytu na namiot. To były czasy. I większość drogi stopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.08.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 dzin-bry gyd yvening Dobru wieczier Ach ci poligloci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.08.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 W sumie to pare tysięcy kilometrów zrobiliśmy autostopem. Jeździliście kiedyś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.08.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Kiedyś na za Warszawą (wylot na POznań) staliśmy ze 3-4 godziny i ... NIC !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.08.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Ale tylko raz się poddałem. I to na własnym terenie. Trasa Parczew - LUblin (60 km). Stałęm godzinę i .. nic. Poszedłem na pociąg. Była jesień, ciemno. Godzina po 21-ej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.08.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Frosch, co Ty masz w awatarku? hmmmmm.... .................myslalam ,ze zabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.08.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Tylko nie m ówcie że jestem sam. Bo i tak nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.08.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Jadę jutro do Biskupina. Mieszka kto w pobliżu? Do tego Biskupina koło Żnina ? To rzut beretem do mnie , jakieś 50km chyba ( jak na złość nie mogę żadnej mapy znaleźć ) . Zobacz ile jest z Biskupina do Bydgoszczy i dodaj jeszcze 10 kilometrów . Droga jest naprawdę prosta więc serdecznie zapraszam Daj tylko znać W zeszłą niedziele byliśmy u Veruni i w Kazimierzu, a teraz wybieramy się właśnie do "tego" Biskupina Daj namiary na priva, postaramy się przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts