pi0tr 20.08.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 pasjonujący ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.08.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witaj Sonisiu witaaaammmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.08.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Ale Wam dobrze, a ja w pracy bidusia - chlip, chlip A kto Cię tak skrzywdził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.08.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witaj Maxi Aniu - a jak plaża, widziałaś? Soniko Plaża była dla wszystkich przysłowiową "kropką nad i", tylko się wieszać wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.08.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Ale Wam dobrze, a ja w pracy bidusia - chlip, chlip A kto Cię tak skrzywdził? chyba sama sobie to robię - takie samookaleczanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.08.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Ale Wam dobrze, a ja w pracy bidusia - chlip, chlip Ktoś musi pracować żeby odpoczywać mógł ktoś Moja druga połóweczka też niestety dyżuruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.08.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 pasjonujący ten temat Oczywiście, że pasjonujący. Uważaj bo wciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.08.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Ale Wam dobrze, a ja w pracy bidusia - chlip, chlip Ktoś musi pracować żeby odpoczywać mógł ktoś Moja druga połóweczka też niestety dyżuruje moja ona tez tak mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.08.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Maxtorko I jak redsik? Ja najbardziej lubię sun'a, ale i jabłkowy i malinkowy też są niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.08.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Ale Wam dobrze, a ja w pracy bidusia - chlip, chlip Ktoś musi pracować żeby odpoczywać mógł ktoś Moja druga połóweczka też niestety dyżuruje moja ona tez tak mowi Ale na pewno wolałaby żebyś był w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.08.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Maxtorko I jak redsik? Ja najbardziej lubię sun'a, ale i jabłkowy i malinkowy też są niezłe A dziekuję , pyszniutki Ale coś szybko sie kończy i chyba druga puszeczka będzie pilnie potrzebna Z tych babskich piwek najbardziej lubię freeka wiśniowego ale inne też zdarza mi się popijać z nie mniejszą przyjemnością Najważniejsze żeby było zimniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.08.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Ale Wam dobrze, a ja w pracy bidusia - chlip, chlip Ktoś musi pracować żeby odpoczywać mógł ktoś Moja druga połóweczka też niestety dyżuruje moja ona tez tak mowi Ale na pewno wolałaby żebyś był w domku nio pewnie bo sie boi sama na noc zostawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.08.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Maxtorko I jak redsik? Ja najbardziej lubię sun'a, ale i jabłkowy i malinkowy też są niezłe A dziekuję , pyszniutki Ale coś szybko sie kończy i chyba druga puszeczka będzie pilnie potrzebna Z tych babskich piwek najbardziej lubię freeka wiśniowego ale inne też zdarza mi się popijać z nie mniejszą przyjemnością Najważniejsze żeby było zimniutkie A to muszę spróbować wiśniowego frreqa Ja najczęściej po jednym redsiku. Więcej nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.08.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Bry w....ór Ania wracaj, tęsknię za najcudowniejszym cudem świata co go Pawciem zwą. Jakie ogródki, plaże, trawniki i inne takie tam....to wszystko nic. Pawełek bije to wszystko na głowę. Jest absolutnie przeuroczy, przpiękny, przesłodki, przegrzeczny, przeuśmiechnięty, prze........prze......ech..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.08.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Ale Wam dobrze, a ja w pracy bidusia - chlip, chlip Ktoś musi pracować żeby odpoczywać mógł ktoś Moja druga połóweczka też niestety dyżuruje moja ona tez tak mowi Ale na pewno wolałaby żebyś był w domku nio pewnie bo sie boi sama na noc zostawac Rozumiem ją doskonale , nie ma to jak silne męskie ramię Wtedy nawet najgorsza noc nie straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.08.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Bry w....ór Ania wracaj, tęsknię za najcudowniejszym cudem świata co go Pawciem zwą. Jakie ogródki, plaże, trawniki i inne takie tam....to wszystko nic. Pawełek bije to wszystko na głowę. Jest absolutnie przeuroczy, przpiękny, przesłodki, przegrzeczny, przeuśmiechnięty, prze........prze......ech..... Cud aktualnie śpi, jak tylko wstanie to wracamy On lubi podróże, znów my wyglądaliśmy po wejściu do domu na bardziej zmęczonych od niego. Położony na kocyku rozbawił się jakby nigdzie nie wyjeżdzał Toluś - odbierz priva i prześlij jakoś zdjęcia - wszystkie, plisss PS. No tak, a za mną to już się nie tęskini... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.08.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Bry w....ór Ania wracaj, tęsknię za najcudowniejszym cudem świata co go Pawciem zwą. Jakie ogródki, plaże, trawniki i inne takie tam....to wszystko nic. Pawełek bije to wszystko na głowę. Jest absolutnie przeuroczy, przpiękny, przesłodki, przegrzeczny, przeuśmiechnięty, prze........prze......ech..... Cześć tola A co to jest bry wór ? Tak się Ciebie po wyjeździe Gości porobiło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.08.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 PS. No tak, a za mną to już się nie tęskini... ...tęskni, tęskni jak diabli...ale za Bartkiem też, masz cudownego faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.08.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Bry w....ór Ania wracaj, tęsknię za najcudowniejszym cudem świata co go Pawciem zwą. Jakie ogródki, plaże, trawniki i inne takie tam....to wszystko nic. Pawełek bije to wszystko na głowę. Jest absolutnie przeuroczy, przpiękny, przesłodki, przegrzeczny, przeuśmiechnięty, prze........prze......ech..... Cześć tola A co to jest bry wór ? Tak się Ciebie po wyjeździe Gości porobiło ? smutek w obejściu, dziwisz się? nie lubię jak odjeżdżają odjazdowi ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.08.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 PS. No tak, a za mną to już się nie tęskini... ...tęskni, tęskni jak diabli...ale za Bartkiem też, masz cudownego faceta Hihi... Pozwolisz, że mu tego nie pokażę? Jeszcze by piórek dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts