Ew-ka 21.08.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Żaba froscha naprawde zajefajna Maxtorka - jaka z Ciebie ładna kobitka U mnie 22 dni do początku godziny "0" Piaskownica dla Hani gotowa i nawet skrzynka na listy wisi na ogrodzeniu a uchwyt na flagę masz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 dziwne fajna jest,co? faby fany ja twierdze,ze to zaba-amor a moj ,ze to Elf moim skromnym zdaniem raczej amor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.08.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 D Maxtorka - jaka z Ciebie ładna kobitka bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 D Maxtorka - jaka z Ciebie ładna kobitka bardzo ładna oj tak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.08.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 byli cały tydzień ...mieszkali u mnie o jacie, tacy goście to nie lada wyzwanie ale byli choć trochę samodzielni - czy robiłaś za kucharkę, kelnerkę, pokojówkę i pilota wycieczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.08.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 lubicie polewkę ??? zrobiłam na śniadanie ze świeżym chlebkiem z masełkiem ......moi zagramaniczni goście zażyczyli sobie takie śniadanko .......jeszcze troszkę zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 D Maxtorka - jaka z Ciebie ładna kobitka bardzo ładna to samo pomyslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.08.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Frosch - o nowej o nowej jak lubisz żabki to trzeba jechać do terrarium w starym zooo w Poznaniu. Tam są takie odjechane niebieskie i taka wielka co sie maskuje, że jej nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 lubicie polewkę ??? zrobiłam na śniadanie ze świeżym chlebkiem z masełkiem ......moi zagramaniczni goście zażyczyli sobie takie śniadanko .......jeszcze troszkę zostało a co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.08.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 byli cały tydzień ...mieszkali u mnie o jacie, tacy goście to nie lada wyzwanie ale byli choć trochę samodzielni - czy robiłaś za kucharkę, kelnerkę, pokojówkę i pilota wycieczek? bardzo samodzielni ale moja nadgorliwość i nadopiekuńczość wzięła górę i wciąż coś pichciłam ......ale same polskie smakołyki ,bo gość jeden to czystej krwi Niemiec .....zakochał sie w Polskiej kuchni polewka i żurek ......wciąż sie oblizywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.08.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 byli cały tydzień ...mieszkali u mnie o jacie, tacy goście to nie lada wyzwanie ale byli choć trochę samodzielni - czy robiłaś za kucharkę, kelnerkę, pokojówkę i pilota wycieczek? bardzo samodzielni ale moja nadgorliwość i nadopiekuńczość wzięła górę i wciąż coś pichciłam ......ale same polskie smakołyki ,bo gość jeden to czystej krwi Niemiec .....zakochał sie w Polskiej kuchni polewka i żurek ......wciąż sie oblizywał ja w ubiegły poniedziałek imprezowałam z polsko- niemieckim małżeństwem. On ni w ząb po polsku - ja nic a nic po niemiecku (no przesadzam - łapię pojedyncze zwroty). Ale im więcej lubuskiego z tonikiem tym lepiej sie dogadywaliśmy. I doszłam do wniosku, że nawet ja mogę się tego paskudnego języka nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.08.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Hej nowo przybyłym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Frosch - o nowej o nowej jak lubisz żabki to trzeba jechać do terrarium w starym zooo w Poznaniu. Tam są takie odjechane niebieskie i taka wielka co sie maskuje, że jej nie widać Funiu,widzialam juz te niebieskie -cudne sa widzialam tez zielona,niby normalka,ale kolor byl pizdziato-zielony a skora gladka jak porcelana,zadnych bruzd ....jak figurka wygladala no i uwielbiam te mikrorozmiarowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Cześć Ew-ka! Myślałam, że się spotkamy Frosch A jak odnaleźć tę żabkę, bo ja po tym języku to nie rozumiem Funia Już odliczasz? Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.08.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Czyli na zasadzie: spotkałem daltonistę. Świetnie mówił po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.08.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Podróże kształcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Ew-ka Pierogi pracownika oczywiście smakowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.08.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Gdzieście poszły (-li) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.08.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Frosch - o nowej o nowej jak lubisz żabki to trzeba jechać do terrarium w starym zooo w Poznaniu. Tam są takie odjechane niebieskie i taka wielka co sie maskuje, że jej nie widać Funiu,widzialam juz te niebieskie -cudne sa widzialam tez zielona,niby normalka,ale kolor byl pizdziato-zielony a skora gladka jak porcelana,zadnych bruzd ....jak figurka wygladala no i uwielbiam te mikrorozmiarowe to się musimy kiedyś tam umówić ja w zoo mogę siedzieć bez przerwy, a i moje dziecię dojrzewa do wieku, by tam pojechać A na razie ma żabki koło domu i bardzo jej sie podobają (tylko paskudna matka nie daje ropuch odtykać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.08.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Zaraz koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts