Ew-ka 21.08.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Jacku -Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 lubicie polewkę ??? zrobiłam na śniadanie ze świeżym chlebkiem z masełkiem ......moi zagramaniczni goście zażyczyli sobie takie śniadanko .......jeszcze troszkę zostało a co to jest? No to zapraszam na śniadanko ...... http://img138.imageshack.us/img138/8321/poleka2ik5.jpg http://img244.imageshack.us/img244/930/polewkqa1wx5.jpg polewka to zupa na kwaśnym mleku ....ja robię z kefiru i kremówki SMACZNEGO A to w środku to skwarki czy mazidło ze słodkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.08.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 cebulka na masełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 ew-ka,nie znam tego niestety co to jest to zolte centralnie zatopione w talerzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 juz wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Jacku -Gratki Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 jajcek,gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.08.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 polewka jest zupką z biedy ....na polskiej wsi pod dostatkiem było mleka więc wymyślono danie z kwaśnego mleka Podaje sie z ziemniakami i przesmażona cebulką ......kw. mleko lub maślankę należy bardzo powoli podgerzwać ,zatrepać mąka ,posolić i podawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Uciekam do pracy! Mój Prezes się obudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 polewka jest zupką z biedy ....na polskiej wsi pod dostatkiem było mleka więc wymyślono danie z kwaśnego mleka Podaje sie z ziemniakami i przesmażona cebulką ......kw. mleko lub maślankę należy bardzo powoli podgerzwać ,zatrepać mąka ,posolić i podawać normalnie chyba musze sie wybrac w odwiedziny do Ewci bo tam takie smakolyki ze czlowiek na nie wie co traci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.08.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Aniu -kiedy będą zdjęcia z wizyty u Toli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 jajcek,gratulki dzieki froschku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Uciekam do pracy! Mój Prezes się obudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.08.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 polewka jest zupką z biedy ....na polskiej wsi pod dostatkiem było mleka więc wymyślono danie z kwaśnego mleka Podaje sie z ziemniakami i przesmażona cebulką ......kw. mleko lub maślankę należy bardzo powoli podgerzwać ,zatrepać mąka ,posolić i podawać normalnie chyba musze sie wybrac w odwiedziny do Ewci bo tam takie smakolyki ze czlowiek na nie wie co traci ....zapraszam smakowicie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 polewka jest zupką z biedy ....na polskiej wsi pod dostatkiem było mleka więc wymyślono danie z kwaśnego mleka Podaje sie z ziemniakami i przesmażona cebulką ......kw. mleko lub maślankę należy bardzo powoli podgerzwać ,zatrepać mąka ,posolić i podawać z biednych zup znam tylko wodzionke ...w slaskich miastach biedni robotnicy nawet krow nie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 polewka jest zupką z biedy ....na polskiej wsi pod dostatkiem było mleka więc wymyślono danie z kwaśnego mleka Podaje sie z ziemniakami i przesmażona cebulką ......kw. mleko lub maślankę należy bardzo powoli podgerzwać ,zatrepać mąka ,posolić i podawać z biednych zup znam tylko wodzionke ...w slaskich miastach biedni robotnicy nawet krow nie mieli a ja cebulowa ktora poprostu ubustwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Aniu -kiedy będą zdjęcia z wizyty u Toli??? Prezes dał mi jeszcze minutkę Zdjęcia będą chyba dziś po południu, albo jutro - wtedy kiedy je Tola wklei. Ja swoją cyfrówkę musiałam zostawić i wziąć aparat tradycyjny więc z moimi zdjęciami jeszcze trudniej Ale... ŻAŁUJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 zmykam pod prysznic bo z nocki wrocilem to i odswiezyc troszke sie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.08.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Ale... ŻAŁUJ! pewnie ,że żałuję .......ale moi goście też byli ważni .....nie mogłam ich zostawić ...... ale myślami wciąż byłam z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.08.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Wiesz Ewa, że mam identyczne tacki bambusowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts