Jajcek 21.08.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 zaba_gonia napisał: Wiesz Ewa, że mam identyczne tacki bambusowe Czesc Gosiaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.08.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Jajcek napisał: zaba_gonia napisał: Wiesz Ewa, że mam identyczne tacki bambusowe Czesc Gosiaczku cześć Jacuś! Gdzie Neferka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 zaba_gonia napisał: Jajcek napisał: zaba_gonia napisał: Wiesz Ewa, że mam identyczne tacki bambusowe Czesc Gosiaczku cześć Jacuś! Gdzie Neferka??? Oj nie wiem juz chyba z miesiac jej nie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.08.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Jajcek napisał: zaba_gonia napisał: Jajcek napisał: zaba_gonia napisał: Wiesz Ewa, że mam identyczne tacki bambusowe Czesc Gosiaczku cześć Jacuś! Gdzie Neferka??? Oj nie wiem juz chyba z miesiac jej nie widzialem Myślałam, że dzwonicie do siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 no i gdzie sie wszyscy podziali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Jajcek napisał: no i gdzie sie wszyscy podziali ? Pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 zaba_gonia napisał: Jajcek napisał: zaba_gonia napisał: Jajcek napisał: zaba_gonia napisał: Wiesz Ewa, że mam identyczne tacki bambusowe Czesc Gosiaczku cześć Jacuś! Gdzie Neferka??? Oj nie wiem juz chyba z miesiac jej nie widzialem Myślałam, że dzwonicie do siebie... oj jakos dawno nie mialem okzji z nia porozmawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Anna Wiśniewska napisał: Jajcek napisał: no i gdzie sie wszyscy podziali ? Pracują No tak z takim Prezesem jak twoj nie jest latwo, zreszta i moj juz slysze mnie nawoluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Jajcek napisał: Anna Wiśniewska napisał: Jajcek napisał: no i gdzie sie wszyscy podziali ? Pracują No tak z takim Prezesem jak twoj nie jest latwo, zreszta i moj juz slysze mnie nawoluje A Prezesowi się nie odmawia Spróbowałby kto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Anna Wiśniewska napisał: Jajcek napisał: Anna Wiśniewska napisał: Jajcek napisał: no i gdzie sie wszyscy podziali ? Pracują No tak z takim Prezesem jak twoj nie jest latwo, zreszta i moj juz slysze mnie nawoluje A Prezesowi się nie odmawia Spróbowałby kto! no nie tyle ze moj troszke starszy bo w najblizszy czwartek dwa latka skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 zwlaszcza takiemu cudownemu ,jakim jest twoj Prezes nie odmowilby nikt,Aniu P.S. dalam ci linka do zaby-elfa widzialas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Jajcek napisał: Anna Wiśniewska napisał: Jajcek napisał: Anna Wiśniewska napisał: Jajcek napisał: no i gdzie sie wszyscy podziali ? Pracują No tak z takim Prezesem jak twoj nie jest latwo, zreszta i moj juz slysze mnie nawoluje A Prezesowi się nie odmawia Spróbowałby kto! no nie tyle ze moj troszke starszy bo w najblizszy czwartek dwa latka skonczy Urodzinki Mojemu w najbliższy piątek stuknie sędziwe pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 frosch napisał: zwlaszcza takiemu cudownemu ,jakim jest twoj Prezes nie odmowilby nikt,Aniu P.S. dalam ci linka do zaby-elfa widzialas? Niestety otwiera mi się sam napis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Anna Wiśniewska napisał: Jajcek napisał: Anna Wiśniewska napisał: Jajcek napisał: Anna Wiśniewska napisał: Jajcek napisał: no i gdzie sie wszyscy podziali ? Pracują No tak z takim Prezesem jak twoj nie jest latwo, zreszta i moj juz slysze mnie nawoluje A Prezesowi się nie odmawia Spróbowałby kto! no nie tyle ze moj troszke starszy bo w najblizszy czwartek dwa latka skonczy Urodzinki Mojemu w najbliższy piątek stuknie sędziwe pół roku ano urodzinki, wpiateczek hucznie wyprawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Jajcek napisał: Anna Wiśniewska napisał: Jajcek napisał: Anna Wiśniewska napisał: Jajcek napisał: no i gdzie sie wszyscy podziali ? Pracują No tak z takim Prezesem jak twoj nie jest latwo, zreszta i moj juz slysze mnie nawoluje A Prezesowi się nie odmawia Spróbowałby kto! no nie tyle ze moj troszke starszy bo w najblizszy czwartek dwa latka skonczy same imprezki sie szykuja moj Viceprezes w przyszly wtorek swietuje (razem z M.Jacksonem ),jest starszy troche od twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 frosch napisał: Jajcek napisał: Anna Wiśniewska napisał: Jajcek napisał: Anna Wiśniewska napisał: Jajcek napisał: no i gdzie sie wszyscy podziali ? Pracują No tak z takim Prezesem jak twoj nie jest latwo, zreszta i moj juz slysze mnie nawoluje A Prezesowi się nie odmawia Spróbowałby kto! no nie tyle ze moj troszke starszy bo w najblizszy czwartek dwa latka skonczy same imprezki sie szykuja moj Viceprezes w przyszly wtorek swietuje (razem z M.Jacksonem ),jest starszy troche od twojego to ile ma latek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Anna Wiśniewska napisał: frosch napisał: zwlaszcza takiemu cudownemu ,jakim jest twoj Prezes nie odmowilby nikt,Aniu P.S. dalam ci linka do zaby-elfa widzialas? Niestety otwiera mi się sam napis dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Jajcek napisał: frosch napisał: Jajcek napisał: Anna Wiśniewska napisał: Jajcek napisał: Anna Wiśniewska napisał: Jajcek napisał: no i gdzie sie wszyscy podziali ? Pracują No tak z takim Prezesem jak twoj nie jest latwo, zreszta i moj juz slysze mnie nawoluje A Prezesowi się nie odmawia Spróbowałby kto! no nie tyle ze moj troszke starszy bo w najblizszy czwartek dwa latka skonczy same imprezki sie szykuja moj Viceprezes w przyszly wtorek swietuje (razem z M.Jacksonem ),jest starszy troche od twojego to ile ma latek ? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 frosch napisał: Anna Wiśniewska napisał: frosch napisał: zwlaszcza takiemu cudownemu ,jakim jest twoj Prezes nie odmowilby nikt,Aniu P.S. dalam ci linka do zaby-elfa widzialas? Niestety otwiera mi się sam napis dziwne cos twoj amor-elf psikusny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 frosch napisał: Jajcek napisał: frosch napisał: Jajcek napisał: Anna Wiśniewska napisał: Jajcek napisał: Anna Wiśniewska napisał: Jajcek napisał: no i gdzie sie wszyscy podziali ? Pracują No tak z takim Prezesem jak twoj nie jest latwo, zreszta i moj juz slysze mnie nawoluje A Prezesowi się nie odmawia Spróbowałby kto! no nie tyle ze moj troszke starszy bo w najblizszy czwartek dwa latka skonczy same imprezki sie szykuja moj Viceprezes w przyszly wtorek swietuje (razem z M.Jacksonem ),jest starszy troche od twojego to ile ma latek ? 15 no to rzeczywiscie troszke starszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts