Jajcek 21.08.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Jajcuś , gratki To ty masz chyba Asiunię w domku Dzieńdoberek wszystkim którzy doszli w tzw. międzyczasie Miłego dzionka A dziekuje bardzo Tak tak Asiunie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.08.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 --> To na babcie --> to na psa To był wyjątkowy przypadek. Odkąd mamy ogród, często są i grillowi goście A ten pies wręcz uwielbia ludzi i kryguje się przed każdym, żeby tylko zechciał go pogłaskać, czy pobawić się z "patyczkiem" Poza tym jest chowany... z 3 kotami Naprawdę, bullterriery to bardzo życzliwe psy, a odstraszają tylko wyglądem Mnie jest w stanie zastraszyć nawet malusi kundelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 No i o co chodzi? Czemu pada? Ani trawnik nie będzie skoszony, ani mirabelki przytargane do kuchni... Wszystkie plany wzięły w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 co ty Aniu gadasz?jakie pada?u mnie padac wczoraj,a dzisiaj byc piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.08.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 U nas już po deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 co ty Aniu gadasz?jakie pada?u mnie padac wczoraj,a dzisiaj byc piknie U mnie być burza i padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.08.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 A u nas po jednym ale pewnie przed następnym deszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 A teraz już tylko grzmieć i popadywać. Pewnie zaraz się skończyć, to dam radę jeszcze dziś z tymi mirabelkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.08.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 D Maxtorka - jaka z Ciebie ładna kobitka bardzo ładna to samo pomyslalam Czy my widzimy tą samą fotkę ? nie wiem jak innym - ja mówie o fotce upublicznionej przez Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 A teraz już tylko grzmieć i popadywać. Pewnie zaraz się skończyć, to dam radę jeszcze dziś z tymi mirabelkami ty byc dzielna dziewczyna i nie bac sie deszczu,biec po te sliwki,robic sloiki i wysylac nam per mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.08.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 A teraz już tylko grzmieć i popadywać. Pewnie zaraz się skończyć, to dam radę jeszcze dziś z tymi mirabelkami ty byc dzielna dziewczyna i nie bac sie deszczu,biec po te sliwki,robic sloiki i wysylac nam per mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 D Maxtorka - jaka z Ciebie ładna kobitka bardzo ładna to samo pomyslalam Czy my widzimy tą samą fotkę ? nie wiem jak innym - ja mówie o fotce upublicznionej przez Andre ja tez widzialam ja z Andre i Wiesia ...a sa na forum jeszcze inne foto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.08.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 ....Ciągle pada! Asfalt ulic jest dziś śliski jak brzuch ryby, Mokre niebo się opuszcza coraz niżej, żeby przejrzeć się w marszczonej deszczem wodzie. A ja? A ja chodzę desperacko i na przekór wszystkim moknę, Patrzę w niebo, chwytam w usta deszczu krople, patrzą na mnie rozpłaszczone twarze w oknie, to nic. Ciągle pada! Ludzie biegną, bo się bardzo boją deszczu, Stoją w bramie, ledwie się w tej bramie mieszcząc, ludzie skaczą przez kałuże na swej drodze. A ja? A ja chodzę, nie przejmując się ulewą ani spiesząc, Czując jak mi krople deszczu usta pieszczą, ze złożonym parasolem idę pieszo, o tak! ........ pośpiewamy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.08.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 http://www.joemonster.org/i/p/opadymw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.08.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 ....Ciągle pada! Asfalt ulic jest dziś śliski jak brzuch ryby, Mokre niebo się opuszcza coraz niżej, żeby przejrzeć się w marszczonej deszczem wodzie. A ja? A ja chodzę desperacko i na przekór wszystkim moknę, Patrzę w niebo, chwytam w usta deszczu krople, patrzą na mnie rozpłaszczone twarze w oknie, to nic. Ciągle pada! Ludzie biegną, bo się bardzo boją deszczu, Stoją w bramie, ledwie się w tej bramie mieszcząc, ludzie skaczą przez kałuże na swej drodze. A ja? A ja chodzę, nie przejmując się ulewą ani spiesząc, Czując jak mi krople deszczu usta pieszczą, ze złożonym parasolem idę pieszo, o tak! ........ pośpiewamy ???? ew-unia jestes pewna,ze rano byla polewka?a moze nalewka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.08.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Maxtorka i Zaba ........brac podkładki bambusowe i przyjeżdzać do mnie kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.08.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 : pośpiewamy ???? ew-unia jestes pewna,ze rano byla polewka?a moze nalewka? na 100% ...TAK~!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.08.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 i jeszcze jeden i jeszcze raz Kap, kap płyna łzy .... hyk Whiiiiskyyyyyyyyyyyyy moooojaaaaaaaaaaa żooooooonnnnnnnnooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.08.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Wszystkim dzisiejszym Joannom najpiękniejsze życzenia imieninowe http://www.kwiaciarniaonline.pl/photo/bukiet13.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.08.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 gdzie pada? mnie nie napada witajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts