Nefer 21.08.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Czas minął :) Tolu ku pokrzepieniu serc - nie na podniesienie ciśnienia. Filipek jest malutki - ma 8,5 miesiąca, ale tylko 68 cm i 6,5 kg. Jest KOCHANY :) Nareszcie znalazł dom. Mama go zostawiła samego w domu jak miał tydzień. Piła. Zabrała go policja. Teraz już będzie dobrze. Dziś mu kupiłam pierwsze ubranko - za tydzień będzie już w domu. STRASZNIE SIĘ CIESZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.08.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Potrzebuję czegoś na podniesienie ciśnienia, ziewam jak hipopotam podnieśc Ci ciśnienie ??? słyszałam ,że wcale się nie podobało u Ciebie , że masz okropny dom i jeszcze brzydszy ogródek !!!!! i co podskoczyło cisnienie ??? wiedziałam ,że podskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.08.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Czas minął :) Tolu ku pokrzepieniu serc - nie na podniesienie ciśnienia. Filipek jest malutki - ma 8,5 miesiąca, ale tylko 68 cm i 6,5 kg. Jest KOCHANY :) Nareszcie znalazł dom. Mama go zostawiła samego w domu jak miał tydzień. Piła. Zabrała go policja. Teraz już będzie dobrze. Dziś mu kupiłam pierwsze ubranko - za tydzień będzie już w domu. STRASZNIE SIĘ CIESZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.08.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Niech się Filipkowi i jego nowym rodzicom żyje szczęśliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 21.08.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 chciałem coś napisać,ale że właśnie dobiłem setki to muszę to "setką" okrasić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.08.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Czas minął :) Tolu ku pokrzepieniu serc - nie na podniesienie ciśnienia. Filipek jest malutki - ma 8,5 miesiąca, ale tylko 68 cm i 6,5 kg. Jest KOCHANY :) Nareszcie znalazł dom. Mama go zostawiła samego w domu jak miał tydzień. Piła. Zabrała go policja. Teraz już będzie dobrze. Dziś mu kupiłam pierwsze ubranko - za tydzień będzie już w domu. STRASZNIE SIĘ CIESZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.08.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Czas minął :) Tolu ku pokrzepieniu serc - nie na podniesienie ciśnienia. Filipek jest malutki - ma 8,5 miesiąca, ale tylko 68 cm i 6,5 kg. Jest KOCHANY :) I nareszcie znalazł kochający dom. Mama go zostawiła samego w domu jak miał tydzień. Piła. Zabrała go policja. Teraz już będzie dobrze. Dziś mu kupiłam pierwsze ubranko - za tydzień będzie już w domu. STRASZNIE SIĘ CIESZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Taki kurczaczek jakich wiele ale teraz nadrobi i będzie dużym facetem na pociechę rodziców i cioci Neferki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.08.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Potrzebuję czegoś na podniesienie ciśnienia, ziewam jak hipopotam podnieśc Ci ciśnienie ??? słyszałam ,że wcale się nie podobało u Ciebie , że masz okropny dom i jeszcze brzydszy ogródek !!!!! i co podskoczyło cisnienie ??? wiedziałam ,że podskoczy Ew-ka, cio Ty do mnie rozmawiasz , bo ciśnienie mam niskie i nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Dobra ja uciekam Mężuś wrócił Dobrej nocki zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Taka kruszynka! Teraz zacznie pulchnieć pod okiem cioci Neferki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.08.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Dobra ja uciekam Mężuś wrócił Dobrej nocki zycze Miłej nocki (pozazdrościłam - ja muszę poczekać do piątku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.08.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Ew-ka, cio Ty do mnie rozmawiasz , bo ciśnienie mam niskie i nie kumam żaby nie kumają a Ty nie ziewaj ,bo Ci zawiasy padną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.08.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Taka kruszynka! Teraz zacznie pulchnieć pod okiem cioci Neferki Ale ja się na niego szykuję ufffff dam mu popalić - wycałuję, wytarmoszę, wymaltretuję - już tylko będzie mógł pójść spać po mojej wizycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Potrzebuję czegoś na podniesienie ciśnienia, ziewam jak hipopotam podnieśc Ci ciśnienie ??? słyszałam ,że wcale się nie podobało u Ciebie , że masz okropny dom i jeszcze brzydszy ogródek !!!!! i co podskoczyło cisnienie ??? wiedziałam ,że podskoczy Ke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Dobra ja uciekam Mężuś wrócił Dobrej nocki zycze I wzajemnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.08.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Taka kruszynka! Teraz zacznie pulchnieć pod okiem cioci Neferki ale zazdroszczę ....sama bym pobaraszkowała z maluszkiem Aniu -a Pawełka wypożyczasz ciociom? odpoczęłabyś .....odespała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.08.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Nefer? Dlaczego az 4 razy ten sam post wysłałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.08.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 A teraz idę popracować Miłej nocki Kochane i Kochani Przyczajeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.08.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Dobra ja uciekam Mężuś wrócił Dobrej nocki zycze Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts