Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Mi dzisiaj tez lekko kopara opadla jak zobaczylam wycene kamienia do lazienek i kuchni............. :-? :-? :-?

hej

jakiego kamienia? :)

Mielismy plan na trawertyn w kuchni i marmurowe wstawki w lazienkach, ale............ceny szok!!! :o :o Nie wspomne juz o armaturze i bateriach.........musimy sie wziac widze ostrzej do pracy, bo ktos bedzie musial na zarobic :wink:

Może po prostu zastosuj tańsze materiały wykończeniowe....

Jesli bedzie taka koniecznosc to z bolem serca, ale zastapimy to czyms innym...... na razie szukam po znajomych dostepu do tanszych :wink: materialow......

Możeokażę się ignorantem, ale co to jest trawertyn??

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mi dzisiaj tez lekko kopara opadla jak zobaczylam wycene kamienia do lazienek i kuchni............. :-? :-? :-?

hej

jakiego kamienia? :)

Mielismy plan na trawertyn w kuchni i marmurowe wstawki w lazienkach, ale............ceny szok!!! :o :o Nie wspomne juz o armaturze i bateriach.........musimy sie wziac widze ostrzej do pracy, bo ktos bedzie musial na zarobic :wink:

Może po prostu zastosuj tańsze materiały wykończeniowe....

Jesli bedzie taka koniecznosc to z bolem serca, ale zastapimy to czyms innym...... na razie szukam po znajomych dostepu do tanszych :wink: materialow......

Wiem, że cos w temacie parapetów marmurowych może wiedzieć Ew-ka... Ale nie wiem jak jest z marmurem do łazienki...

Ale u nas nigdzie niestety nie wygląda tak jak u nich.

No to skoro Ty Krakowianka takie rzeczy mówisz... No, no, no....

Mam na myśli porządek, rozmach, itd.

Jestem naprawdę pod wrażeniem.

duży kraj,dużo ludzi porządek musi być

A może to w Polsce po prostu jest straszny niepożądek...? :-? Jak gdzieś wyjeżdzam to nawet na Cyprze, który jest częściowo okupowany, jest mało ludzi, jest w kiepskim (politycznie miejscu - tak samo jak Polska był w różnych rekach) miejscu, a pożadek jest taki, że chciałbym tam żyć... :o Brak złodzie, czysto, ludzie przyjźni...

Uwaga, Prezes mowi!

Czy ktos mi moze laskawie wyjasnic, dlaczego nie jest prowadzona statystyka :evil: :evil: :evil:? Nie wiem czy juz zostalem zrzucony z drugiego miejsca czy nie? Whispetarki prosze o zabranie sie do roboty, inaczej jak wroce to dokonam pewnych zmian personalnych :wink:

Pozdrawiam wszystkich wyjazdowo.

Ale u nas nigdzie niestety nie wygląda tak jak u nich.

No to skoro Ty Krakowianka takie rzeczy mówisz... No, no, no....

Mam na myśli porządek, rozmach, itd.

Jestem naprawdę pod wrażeniem.

duży kraj,dużo ludzi porządek musi być

A może to w Polsce po prostu jest straszny niepożądek...? :-? Jak gdzieś wyjeżdzam to nawet na Cyprze, który jest częściowo okupowany, jest mało ludzi, jest w kiepskim (politycznie miejscu - tak samo jak Polska był w różnych rekach) miejscu, a pożadek jest taki, że chciałbym tam żyć... :o Brak złodzie, czysto, ludzie przyjźni...

może. czasem to też kwestia mentalności- u nas wszystko nwspólne równało się wszystko niczyje

Uwaga, Prezes mowi!

Czy ktos mi moze laskawie wyjasnic, dlaczego nie jest prowadzona statystyka :evil: :evil: :evil:? Nie wiem czy juz zostalem zrzucony z drugiego miejsca czy nie? Whispetarki prosze o zabranie sie do roboty, inaczej jak wroce to dokonam pewnych zmian personalnych :wink:

cześć prezes!

Kasztanka prowadziła sstatystykę

Uwaga, Prezes mowi!

ja prowadze jak moge statystyke

ale istnieja takze inne whispetarki a one SPIA i nie pracuja :(

Uwaga, Prezes mowi!

ja prowadze jak moge statystyke

ale istnieja takze inne whispetarki a one SPIA i nie pracuja :(

Ale to Ty ostatnio gonisz jak burza...