Joanna i Janusz 11.05.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Mi dzisiaj tez lekko kopara opadla jak zobaczylam wycene kamienia do lazienek i kuchni............. hej jakiego kamienia? Mielismy plan na trawertyn w kuchni i marmurowe wstawki w lazienkach, ale............ceny szok!!! Nie wspomne juz o armaturze i bateriach.........musimy sie wziac widze ostrzej do pracy, bo ktos bedzie musial na zarobic Może po prostu zastosuj tańsze materiały wykończeniowe.... Jesli bedzie taka koniecznosc to z bolem serca, ale zastapimy to czyms innym...... na razie szukam po znajomych dostepu do tanszych materialow...... Możeokażę się ignorantem, ale co to jest trawertyn?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.05.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 GRatulacje kze i kasztankazanowe stronki! Znowu mi świruje klawiatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.05.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Ale u nas nigdzie niestety nie wygląda tak jak u nich. No to skoro Ty Krakowianka takie rzeczy mówisz... No, no, no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.05.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Mi dzisiaj tez lekko kopara opadla jak zobaczylam wycene kamienia do lazienek i kuchni............. hej jakiego kamienia? Mielismy plan na trawertyn w kuchni i marmurowe wstawki w lazienkach, ale............ceny szok!!! Nie wspomne juz o armaturze i bateriach.........musimy sie wziac widze ostrzej do pracy, bo ktos bedzie musial na zarobic Może po prostu zastosuj tańsze materiały wykończeniowe.... Jesli bedzie taka koniecznosc to z bolem serca, ale zastapimy to czyms innym...... na razie szukam po znajomych dostepu do tanszych materialow...... Wiem, że cos w temacie parapetów marmurowych może wiedzieć Ew-ka... Ale nie wiem jak jest z marmurem do łazienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.05.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Ale u nas nigdzie niestety nie wygląda tak jak u nich. No to skoro Ty Krakowianka takie rzeczy mówisz... No, no, no.... Mam na myśli porządek, rozmach, itd. Jestem naprawdę pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.05.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 GRatulacje kze i kasztankazanowe stronki! Dzięki. Tym razem to nawet nie zauwazyłem jak skończyła się strona... Tak jestem pod wrażeniem opowieści Soniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.05.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Ale u nas nigdzie niestety nie wygląda tak jak u nich. No to skoro Ty Krakowianka takie rzeczy mówisz... No, no, no.... Mam na myśli porządek, rozmach, itd. Jestem naprawdę pod wrażeniem. duży kraj,dużo ludzi porządek musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.05.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 GRatulacje kze i kasztankazanowe stronki! Dzięki. Tym razem to nawet nie zauwazyłem jak skończyła się strona... Tak jestem pod wrażeniem opowieści Soniki... o tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.05.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.05.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Ale u nas nigdzie niestety nie wygląda tak jak u nich. No to skoro Ty Krakowianka takie rzeczy mówisz... No, no, no.... Mam na myśli porządek, rozmach, itd. Jestem naprawdę pod wrażeniem. duży kraj,dużo ludzi porządek musi być A może to w Polsce po prostu jest straszny niepożądek...? Jak gdzieś wyjeżdzam to nawet na Cyprze, który jest częściowo okupowany, jest mało ludzi, jest w kiepskim (politycznie miejscu - tak samo jak Polska był w różnych rekach) miejscu, a pożadek jest taki, że chciałbym tam żyć... Brak złodzie, czysto, ludzie przyjźni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.05.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 nareszcie nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.05.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Uwaga, Prezes mowi! Czy ktos mi moze laskawie wyjasnic, dlaczego nie jest prowadzona statystyka :evil: ? Nie wiem czy juz zostalem zrzucony z drugiego miejsca czy nie? Whispetarki prosze o zabranie sie do roboty, inaczej jak wroce to dokonam pewnych zmian personalnych Pozdrawiam wszystkich wyjazdowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.05.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Ale u nas nigdzie niestety nie wygląda tak jak u nich. No to skoro Ty Krakowianka takie rzeczy mówisz... No, no, no.... Mam na myśli porządek, rozmach, itd. Jestem naprawdę pod wrażeniem. duży kraj,dużo ludzi porządek musi być A może to w Polsce po prostu jest straszny niepożądek...? Jak gdzieś wyjeżdzam to nawet na Cyprze, który jest częściowo okupowany, jest mało ludzi, jest w kiepskim (politycznie miejscu - tak samo jak Polska był w różnych rekach) miejscu, a pożadek jest taki, że chciałbym tam żyć... Brak złodzie, czysto, ludzie przyjźni... może. czasem to też kwestia mentalności- u nas wszystko nwspólne równało się wszystko niczyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.05.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Uwaga, Prezes mowi! Czy ktos mi moze laskawie wyjasnic, dlaczego nie jest prowadzona statystyka :evil: ? Nie wiem czy juz zostalem zrzucony z drugiego miejsca czy nie? Whispetarki prosze o zabranie sie do roboty, inaczej jak wroce to dokonam pewnych zmian personalnych Pozdrawiam wszystkich wyjazdowo. cześć prezes! Kasztanka prowadziła sstatystykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.05.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.05.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 WITAJCIE i WITAJ SONIKA !!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tez czekam niecierpliwie na zdjecia i relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.05.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Uwaga, Prezes mowi! Czy ktos mi moze laskawie wyjasnic, dlaczego nie jest prowadzona statystyka :evil: ? Nie wiem czy juz zostalem zrzucony z drugiego miejsca czy nie? Whispetarki prosze o zabranie sie do roboty, inaczej jak wroce to dokonam pewnych zmian personalnych Pozdrawiam wszystkich wyjazdowo. ja prowadze jak moge statystyke ale istnieja takze inne whispetarki a one SPIA i nie pracuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.05.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 WITAJCIE i WITAJ SONIKA !!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tez czekam niecierpliwie na zdjecia i relacje Cześć Kasztanka . Co słychać, jak budowa??? Jak Piotruś ? Napewno bardzo urósł przez te dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.05.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 To ile mamy Whispeterek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.05.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Uwaga, Prezes mowi! Czy ktos mi moze laskawie wyjasnic, dlaczego nie jest prowadzona statystyka :evil: ? Nie wiem czy juz zostalem zrzucony z drugiego miejsca czy nie? Whispetarki prosze o zabranie sie do roboty, inaczej jak wroce to dokonam pewnych zmian personalnych Pozdrawiam wszystkich wyjazdowo. ja prowadze jak moge statystyke ale istnieja takze inne whispetarki a one SPIA i nie pracuja Ale to Ty ostatnio gonisz jak burza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts