Maxtorka 22.08.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 I jeszcze te jajka jak zrobić - pianę ubić, dodać cukier i żółtka? Przepraszam że się tak głupio pytam, ale jak dawali talent kulinarny to ja stałam w kolejce po apetyt Baaardzo mi się Kasiu to stwierdzenie spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.08.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 I jeszcze te jajka jak zrobić - pianę ubić, dodać cukier i żółtka? Przepraszam że się tak głupio pytam, ale jak dawali talent kulinarny to ja stałam w kolejce po apetyt Baaardzo mi się Kasiu to stwierdzenie spodobało http://yelims4.free.fr/MDR/MDR34.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.08.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Poszukaj proszę, ładnie proszę znalazłam, jest tutaj przepis mozna modyfikować, dodać orzechy jakieś rodzynki, mniej cukru - zależy kto jakie lubi ja dodaje mniej sody bo wydaje mi się że dwie łyżeczki to za dużo A jakbym tak wcale sody nie dała?? Moja mama ma cofki po niej I czy marchefffkę dodaję z sokiem? PS: Tak sobie przypomniałam przy tej okazji widząc posty Moniś - wiecie co u nich słychać??????????? Chyba już urodziła Misię I jeszcze te jajka jak zrobić - pianę ubić, dodać cukier i żółtka? Przepraszam że się tak głupio pytam, ale jak dawali talent kulinarny to ja stałam w kolejce po apetyt jaja całe, bez oddzielania, marchewka starta na grubej tarce jarzynowej więc jest praktycznie bez soku, soda musi być bo wtedy ciasto ciemnieje i ma odpowiedni smak froszku serek topiony to ja na kanapkach i jeszcze z pomidorkiem lubię na ciasto wolę cukier puder Co do Moniś to trzeba się Soniki podpytać bo wiem że kiedyś się kontaktowały telefonicznie też mi wychodzi że powinna juz urodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.08.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 jaja całe, bez oddzielania, marchewka starta na grubej tarce jarzynowej więc jest praktycznie bez soku, soda musi być bo wtedy ciasto ciemnieje i ma odpowiedni smak froszku serek topiony to ja na kanapkach i jeszcze z pomidorkiem lubię na ciasto wolę cukier puder Co do Moniś to trzeba się Soniki podpytać bo wiem że kiedyś się kontaktowały telefonicznie też mi wychodzi że powinna juz urodzić Muszę zrobić listę zakupów, nabyć ingridienty i przetestować Chciałm napisać, że w nowym domku, tylko miksera nie mam Dzięki bardzo Monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.08.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Dzięki bardzo Monka nie ma za co oby tylko się udało i smakowało, bo jak nie to będzie na mnie Chciałm napisać, że w nowym domku, tylko miksera nie mam termin przeprowadzkowy już ustalony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 22.08.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Marcel2000,prosze http://static.fotolia.com/photos_mini/2006-16/110_F_580260_oIJKU9WBqrstYiikGQ46Td9AKz0NXC.jpg skad masz slonce? już go nie mam a było tak ładnie, zaczarowałaś je czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.08.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.08.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Dzięki bardzo Monka nie ma za co oby tylko się udało i smakowało, bo jak nie to będzie na mnie Chciałm napisać, że w nowym domku, tylko miksera nie mam termin przeprowadzkowy już ustalony?? Tak 'na dniach' Teraz drzwi montują, jak Sławek listwy położy, to możemy zaczynać pospolite ruszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.08.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Elo - dle reszty ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.08.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 czesc a u mnie na budowie lasek rosnie powoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Dzięki bardzo Monka nie ma za co oby tylko się udało i smakowało, bo jak nie to będzie na mnie Chciałm napisać, że w nowym domku, tylko miksera nie mam termin przeprowadzkowy już ustalony?? Tak 'na dniach' Teraz drzwi montują, jak Sławek listwy położy, to możemy zaczynać pospolite ruszenie No to najlepsze przed Wami Zbierajcie siły Witajcie nowoprzybyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.08.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Dzięki bardzo Monka nie ma za co oby tylko się udało i smakowało, bo jak nie to będzie na mnie Chciałm napisać, że w nowym domku, tylko miksera nie mam termin przeprowadzkowy już ustalony?? Tak 'na dniach' Teraz drzwi montują, jak Sławek listwy położy, to możemy zaczynać pospolite ruszenie no to super a masz już oczyszczalnię? bo chyba na nią czekaliście cześć Sylwia, Majka i Inżyniero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Marcel2000,prosze http://static.fotolia.com/photos_mini/2006-16/110_F_580260_oIJKU9WBqrstYiikGQ46Td9AKz0NXC.jpg skad masz slonce? już go nie mam a było tak ładnie, zaczarowałaś je czy co a co ja??? czarownica jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 monka,z marchewkowego ciasta dzisiaj nici dzieci zaprotestowaly),jest drozdzowe z posypka lece pilnowac,bo kombinuja juz jesc a cieple niezdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 froszka , ładne masz dżiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.08.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Przytargałam słonko dla potrzebujących, na podlasiu dziś go nie brakuje Witam RW http://www.kajakowe.com.pl/slonko.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.08.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Dzięki bardzo Monka nie ma za co oby tylko się udało i smakowało, bo jak nie to będzie na mnie Chciałm napisać, że w nowym domku, tylko miksera nie mam termin przeprowadzkowy już ustalony?? Tak 'na dniach' Teraz drzwi montują, jak Sławek listwy położy, to możemy zaczynać pospolite ruszenie no to super a masz już oczyszczalnię? bo chyba na nią czekaliście cześć Sylwia, Majka i Inżyniero No o oczyszczalni już zdążyłam zapomnieć W zasadzie wszystko prócz bruku i płotu mamy, trzeba tylko zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.08.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Cześć toluś To ja łapię kilka promyczków i zmykam popracować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.08.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 froszka , ładne masz dżiny Superaśne i ta miotła również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts