Teska 11.05.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 badi witaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.05.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 To może ciasteczko? http://m.onet.pl/_m/a86cfbb5d231628b1f7ee6239c98375d,5,12.jpg Dzięki badi za podpowiedź!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 11.05.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Badi, powiedz skąd Ty bierzesz te wszystkie ładne obrazi, które później wklejasz do postów? Stonka " Moje gotowanie ". Prawda ,że ładne ? Ładne. Ale ciekawi mnie. Wyszukujesz obrazek, a potem go ściągasz gdzieś, czy po prostu wklejasz post z obrazkiem znalezionym w necie...? To ty tego nie umiesz ? Nauczyła mnie tego monka... Szukasz stronę w necie , znajdujesz obrazek, klikasz prawym klawiszem, wchodzisz we właściwości, zaznaczasz adres ( podświetlasz ), naciskasz prawy klawisz i robisz kopiuj....potem wchodzisz w odpowiedzi na forum , klikasz lewym na ImgpotomprawyklawiszibezspacjiwklejapotemznowuImg i obrazek wklejony !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 hmm...Kasztanki nie ma???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 11.05.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 badi witaj:) Witaj TESKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 to ja tez moze sie nauczę wklejać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 11.05.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 To może ciasteczko? http://m.onet.pl/_m/a86cfbb5d231628b1f7ee6239c98375d,5,12.jpg Dzięki badi za podpowiedź!!! No przecież umiesz , a ja potraktowałam cię wykładem na temat wklejania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.05.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Badi, powiedz skąd Ty bierzesz te wszystkie ładne obrazi, które później wklejasz do postów? Stonka " Moje gotowanie ". Prawda ,że ładne ? Ładne. Ale ciekawi mnie. Wyszukujesz obrazek, a potem go ściągasz gdzieś, czy po prostu wklejasz post z obrazkiem znalezionym w necie...? To ty tego nie umiesz ? Nauczyła mnie tego monka... Szukasz stronę w necie , znajdujesz obrazek, klikasz prawym klawiszem, wchodzisz we właściwości, zaznaczasz adres ( podświetlasz ), naciskasz prawy klawisz i robisz kopiuj....potem wchodzisz w odpowiedzi na forum , klikasz lewym na ImgpotomprawyklawiszibezspacjiwklejapotemznowuImg i obrazek wklejony !!! Powiedzmy, nie próbowałem... Brak czasu, za dużo rzeczy dzieje się itd... Dlatego podpytałem się skąd bierzesz obrazek i czy kopiujesz, czy wpisujesz link z obrazka internetowego... Wydawało mi się, że bardziej elegancko jest skopiowac obrazek i później mając go na swoim koncie, na serwerze wklejać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Widze, ze powoli kompletuje sie zaloga rekordzistow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 11.05.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 to ja tez moze sie nauczę wklejać.... To naprawdę nic trudnego ! Jak ja się nauczyłam to każdy może.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Witam wszystkich ponownie.......wlasnie wrocilam z budowy............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 11.05.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Badi, powiedz skąd Ty bierzesz te wszystkie ładne obrazi, które później wklejasz do postów? Stonka " Moje gotowanie ". Prawda ,że ładne ? Ładne. Ale ciekawi mnie. Wyszukujesz obrazek, a potem go ściągasz gdzieś, czy po prostu wklejasz post z obrazkiem znalezionym w necie...? To ty tego nie umiesz ? Nauczyła mnie tego monka... Szukasz stronę w necie , znajdujesz obrazek, klikasz prawym klawiszem, wchodzisz we właściwości, zaznaczasz adres ( podświetlasz ), naciskasz prawy klawisz i robisz kopiuj....potem wchodzisz w odpowiedzi na forum , klikasz lewym na ImgpotomprawyklawiszibezspacjiwklejapotemznowuImg i obrazek wklejony !!! Powiedzmy, nie próbowałem... Brak czasu, za dużo rzeczy dzieje się itd... Dlatego podpytałem się skąd bierzesz obrazek i czy kopiujesz, czy wpisujesz link z obrazka internetowego... Wydawało mi się, że bardziej elegancko jest skopiowac obrazek i później mając go na swoim koncie, na serwerze wklejać... Nie pomyślałam o elegancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.05.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 To może ciasteczko? http://m.onet.pl/_m/a86cfbb5d231628b1f7ee6239c98375d,5,12.jpg Dzięki badi za podpowiedź!!! No przecież umiesz , a ja potraktowałam cię wykładem na temat wklejania... Spoko. W grupie "Tarchomin-Białołęka" nawet chyba awansowałem na speca od linków... I już chyba 2-3 osoby jak miały problem z ładnym wpisem w podpisie to do mnie pisały na prv, bym podpowiedział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 rece mi opadają jak patrez na ogród...tzn na ugór....ogród dopiero ma byc....ale wymysliłam juz wkoło tarasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Badi pytanie do Ciebie o te robocizne za 10 k.............co oni Ci tam beda ukladali???????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.05.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Widze, ze powoli kompletuje sie zaloga rekordzistow Co masz na mysli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 11.05.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Widze, ze powoli kompletuje sie zaloga rekordzistow To odpowiednia pora !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Brawo Badi!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.05.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Gratulacje Badi!!za punkcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Widze, ze powoli kompletuje sie zaloga rekordzistow Co masz na mysli? Wrocila Sonika i Whisper i powoli znowu jestesmy w komplecie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts