badi 11.05.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Jak juz bedziesz miala zrobione schody, to koniecznie chce je zobaczyc na zdjeciu.........moja wyobraznia nie daje rady A apropos pomyslow dziwnych i dziwniejszych, to wiem jak potrafia zabolec finansowo..... Mój architekt (na szczęście wujek żony, więc mogę mu zaufać) powiedził by robić bez udziwnień i sprawdzone metody. A mój architekt ( to ja )niestety nie ma umiaru w niektórych sprawach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 To ja tylko malutki lyczek i uciekam do pracy.............. Tylko się nie przemęczaj.... Nigdy w zyciu!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.05.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Cześć Moniś i Badi Sytuacja jest raczej beznadziejna, tzn. chce mi sie spać, ale nie mogę i tak się męczę, więc pomyślałam sobie, ze lepiej z Wami sobie popiszę, bo się bardzo za Wami wszystkimi stęskniłam. WITAMY CHINKĘ ! No jeszcze nie jest tak żle. Pisałam, że oczy mam jak poprzednio. To zdjęcie poprosimy w celu sprawdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.05.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 ktos sie o mnie pytal? CZEMU STATYSTYKA NIE ZROBIONA? znowu bedzie na mnie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 11.05.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Cześć Moniś i Badi Sytuacja jest raczej beznadziejna, tzn. chce mi sie spać, ale nie mogę i tak się męczę, więc pomyślałam sobie, ze lepiej z Wami sobie popiszę, bo się bardzo za Wami wszystkimi stęskniłam. WITAMY CHINKĘ ! No jeszcze nie jest tak żle. Pisałam, że oczy mam jak poprzednio. A lubisz sushi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.05.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Cześć Moniś i Badi Sytuacja jest raczej beznadziejna, tzn. chce mi sie spać, ale nie mogę i tak się męczę, więc pomyślałam sobie, ze lepiej z Wami sobie popiszę, bo się bardzo za Wami wszystkimi stęskniłam. Sonika tak sie ciesze, ze juz jestes......... A zdjecia suuuupeeeeer!!!!!!!!! Ja też się cieszę, że już jestem w domu i z Wami, bo wszędzie dobrze, ale...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.05.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Jak juz bedziesz miala zrobione schody, to koniecznie chce je zobaczyc na zdjeciu.........moja wyobraznia nie daje rady A apropos pomyslow dziwnych i dziwniejszych, to wiem jak potrafia zabolec finansowo..... Mój architekt (na szczęście wujek żony, więc mogę mu zaufać) powiedził by robić bez udziwnień i sprawdzone metody. A mój architekt ( to ja )niestety nie ma umiaru w niektórych sprawach ... To z zawodu jesteś archotektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 11.05.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 ktos sie o mnie pytal? CZEMU STATYSTYKA NIE ZROBIONA? znowu bedzie na mnie!!!!!!!! Nikt nie miał śmiałości !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 11.05.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Jak juz bedziesz miala zrobione schody, to koniecznie chce je zobaczyc na zdjeciu.........moja wyobraznia nie daje rady A apropos pomyslow dziwnych i dziwniejszych, to wiem jak potrafia zabolec finansowo..... Mój architekt (na szczęście wujek żony, więc mogę mu zaufać) powiedził by robić bez udziwnień i sprawdzone metody. A mój architekt ( to ja )niestety nie ma umiaru w niektórych sprawach ... To z zawodu jesteś archotektem? No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.05.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Jak juz bedziesz miala zrobione schody, to koniecznie chce je zobaczyc na zdjeciu.........moja wyobraznia nie daje rady A apropos pomyslow dziwnych i dziwniejszych, to wiem jak potrafia zabolec finansowo..... Mój architekt (na szczęście wujek żony, więc mogę mu zaufać) powiedził by robić bez udziwnień i sprawdzone metody. A mój architekt ( to ja )niestety nie ma umiaru w niektórych sprawach ... Coś na ten temat wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 11.05.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 To ja tylko malutki lyczek i uciekam do pracy.............. Tylko się nie przemęczaj.... Nigdy w zyciu!!!!!!!!!!!! Tak trzymaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 11.05.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Jak juz bedziesz miala zrobione schody, to koniecznie chce je zobaczyc na zdjeciu.........moja wyobraznia nie daje rady A apropos pomyslow dziwnych i dziwniejszych, to wiem jak potrafia zabolec finansowo..... Mój architekt (na szczęście wujek żony, więc mogę mu zaufać) powiedził by robić bez udziwnień i sprawdzone metody. A mój architekt ( to ja )niestety nie ma umiaru w niektórych sprawach ... Coś na ten temat wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.05.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 To piszcie jakie nowości????Co na budowach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.05.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Jak juz bedziesz miala zrobione schody, to koniecznie chce je zobaczyc na zdjeciu.........moja wyobraznia nie daje rady A apropos pomyslow dziwnych i dziwniejszych, to wiem jak potrafia zabolec finansowo..... Mój architekt (na szczęście wujek żony, więc mogę mu zaufać) powiedził by robić bez udziwnień i sprawdzone metody. A mój architekt ( to ja )niestety nie ma umiaru w niektórych sprawach ... Coś na ten temat wiem I Ty też architekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 11.05.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Stoi mi nad głową moje najstarsze dziecko i próbuje wysiudać matkę od kompa !!!co robić ????!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 11.05.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 POMOCY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.05.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Ja kupiłem projekt i architekt go poprawia i wrysowuje w działkę. Zaoszczędziłem 1000pln na badaniach geotechnicznych i sam wykopałem dziurę na 1,20m (choć fundament ma być na 1m). A tak to chcąc skosić soją działkę złamałem kosę (którą kupiłem 1h wczesniej), więc oddałem do reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 11.05.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Nie ma was ? A może czyhacie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.05.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 POMOCY !!! Powiedz, że na podwórku grają w piłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.05.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Nie ma was ? A może czyhacie....... Jak to nie ma nas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts