Ew-ka 30.08.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 to ja juz wolę te lipcowe upały i słoneczko tak wcześnie nie zachodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.08.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Cze Ewka, ja piję bez prundu i bez cukru, bo zapomniałam posłodzić a mam lenia na schodzenie na dół. Leje cały dzień, nie do wytrzymania cześć siostrunia ja juz leżę w łózku i i reanimję H...... porąbał z Dawidem dzisiaj strasznie dużo drewna do kominka i teraz obaj cierpią a kto zajmuje się Dawidem a to już jego problem wciąż mu powtarzam ..."pposzukaj mi synowej"...teraz by miał jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.08.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ew-ka to jest straszne, że o 20 jest już ciemno... Ech... ten lipiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.08.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Cze Ewka, ja piję bez prundu i bez cukru, bo zapomniałam posłodzić a mam lenia na schodzenie na dół. Leje cały dzień, nie do wytrzymania cześć siostrunia ja juz leżę w łózku i i reanimję H...... porąbał z Dawidem dzisiaj strasznie dużo drewna do kominka i teraz obaj cierpią a kto zajmuje się Dawidem a to już jego problem wciąż mu powtarzam ..."pposzukaj mi synowej"...teraz by miał jak znalazł Żeby tak moja piękna miała o kilka lat więcej, ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.08.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 czesć dziewczynki pijemy herbatkę ? może dzis z prundem ??? chętnie, tylko nie jestem dziewczynka a szkoda cześć Leszku pijesz dziś herbatke czy czekasz na piwko??? dziś "żołądkowa" .........jestem po grzybkach i coby nie zaszkodziły przypadkiem Profilaktycznie czy nie wiesz co to za grzyby były? podobno każdy pretekst jest dobry a grzyby....maślaczki nazbieraliśmy z jamlesikiem 1,5 kg ....tylko a i jeszcze jedną zaj....... kanię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.08.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Cze Ewka, ja piję bez prundu i bez cukru, bo zapomniałam posłodzić a mam lenia na schodzenie na dół. Leje cały dzień, nie do wytrzymania cześć siostrunia ja juz leżę w łózku i i reanimję H...... porąbał z Dawidem dzisiaj strasznie dużo drewna do kominka i teraz obaj cierpią a kto zajmuje się Dawidem a to już jego problem wciąż mu powtarzam ..."pposzukaj mi synowej"...teraz by miał jak znalazł Żeby tak moja piękna miała o kilka lat więcej, ech... żebyś Ty była wolna ...ech ........ mój synek gustuje w starszych a ta wersja ??? Tola mówi do mnie "mamo " i jak nic trafia do psychologa " jak żyć z teściowymi ?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.08.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Cze Ewka, ja piję bez prundu i bez cukru, bo zapomniałam posłodzić a mam lenia na schodzenie na dół. Leje cały dzień, nie do wytrzymania cześć siostrunia ja juz leżę w łózku i i reanimję H...... porąbał z Dawidem dzisiaj strasznie dużo drewna do kominka i teraz obaj cierpią a kto zajmuje się Dawidem a to już jego problem wciąż mu powtarzam ..."pposzukaj mi synowej"...teraz by miał jak znalazł Żeby tak moja piękna miała o kilka lat więcej, ech... ach co to byłby za ślub a teściowe jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.08.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 a grzyby....maślaczki nazbieraliśmy z jamlesikiem 1,5 kg ....tylko a i jeszcze jedną zaj....... kanię No moi rodzice jadą do teściów (moich) na Kurpie, tam prawdopodobnie prawdziwek przy prawdziwku! Teść, jak wyszedł na chwilkę na dwór, to pojawił się po 10 minutach i przyniósł... 78 grzybów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.08.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 A teraz śmigam na kolację, tata przyszykował kiełbaskę z cebulą Miłego wieczorku grzybiarzom i niecierpliwym "przyszłym teściowym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.08.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Cze Ewka, ja piję bez prundu i bez cukru, bo zapomniałam posłodzić a mam lenia na schodzenie na dół. Leje cały dzień, nie do wytrzymania cześć siostrunia ja juz leżę w łózku i i reanimję H...... porąbał z Dawidem dzisiaj strasznie dużo drewna do kominka i teraz obaj cierpią a kto zajmuje się Dawidem a to już jego problem wciąż mu powtarzam ..."pposzukaj mi synowej"...teraz by miał jak znalazł Żeby tak moja piękna miała o kilka lat więcej, ech... ach co to byłby za ślub a teściowe jakie ....się rozmarzyłam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.08.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ewka to mu znajdź jakas fajna starsza do niego o kilka lat co za problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 a grzyby....maślaczki nazbieraliśmy z jamlesikiem 1,5 kg ....tylko a i jeszcze jedną zaj....... kanię No moi rodzice jadą do teściów (moich) na Kurpie, tam prawdopodobnie prawdziwek przy prawdziwku! Teść, jak wyszedł na chwilkę na dwór, to pojawił się po 10 minutach i przyniósł... 78 grzybów 7,8 grzyba na minutę , no, no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.08.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 A teraz śmigam na kolację, tata przyszykował kiełbaskę z cebulą Miłego wieczorku grzybiarzom i niecierpliwym "przyszłym teściowym" Smacznego PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.08.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Cze Ewka, ja piję bez prundu i bez cukru, bo zapomniałam posłodzić a mam lenia na schodzenie na dół. Leje cały dzień, nie do wytrzymania cześć siostrunia ja juz leżę w łózku i i reanimję H...... porąbał z Dawidem dzisiaj strasznie dużo drewna do kominka i teraz obaj cierpią a kto zajmuje się Dawidem a to już jego problem wciąż mu powtarzam ..."pposzukaj mi synowej"...teraz by miał jak znalazł Żeby tak moja piękna miała o kilka lat więcej, ech... ach co to byłby za ślub a teściowe jakie całe RW i KK na weselisku ....ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ewka to mu znajdź jakas fajna starsza do niego o kilka lat co za problem? Ech, gdybym ja była wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.08.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 a grzyby....maślaczki nazbieraliśmy z jamlesikiem 1,5 kg ....tylko a i jeszcze jedną zaj....... kanię No moi rodzice jadą do teściów (moich) na Kurpie, tam prawdopodobnie prawdziwek przy prawdziwku! Teść, jak wyszedł na chwilkę na dwór, to pojawił się po 10 minutach i przyniósł... 78 grzybów to popros tate niech podrzuci troche tych grzybków nie zmarnuja sie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.08.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 a grzyby....maślaczki nazbieraliśmy z jamlesikiem 1,5 kg ....tylko a i jeszcze jedną zaj....... kanię No moi rodzice jadą do teściów (moich) na Kurpie, tam prawdopodobnie prawdziwek przy prawdziwku! Teść, jak wyszedł na chwilkę na dwór, to pojawił się po 10 minutach i przyniósł... 78 grzybów po ile za kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.08.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Żeby tak moja piękna miała o kilka lat więcej, ech... żebyś Ty była wolna ...ech ........ mój synek gustuje w starszych a ta wersja ??? Tola mówi do mnie "mamo " i jak nic trafia do psychologa " jak żyć z teściowymi ?" albo verunia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.08.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ewka to mu znajdź jakas fajna starsza do niego o kilka lat co za problem? Ech, gdybym ja była wolna Veruniu - ja Cię zwalniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Żeby tak moja piękna miała o kilka lat więcej, ech... żebyś Ty była wolna ...ech ........ mój synek gustuje w starszych a ta wersja ??? Tola mówi do mnie "mamo " i jak nic trafia do psychologa " jak żyć z teściowymi ?" albo verunia ??? Z ciebie by była fajna teściowa Ja nigdy nie miałam teściowej . Odeszła dawno temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts