Aga J.G 11.05.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Sonika witaj Widzę że urlop udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Czyzby juz nikogo nie bylo???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.05.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 CZEŚĆ SONIKA! A ja Cię przywitam po naszemu:chlebem i solą http://www.nieporet.pl/gmina/foto/foto_327.jpg i bigosem http://www.e.okayama-u.ac.jp/~taguchi/kansai/bigos-a.jpg i schabowym:http://www.papa.pl/images/schabowy2.jpg No i opowiadaj, opowiadaj dziewczyno jak było? Co widziałaś i zwiedzałaś, co jadłaś i piłaś oczywiście Ilu słów po chińsku się naumiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Joola jak mysmy sie dawno nie widzialy!!!!! Co u Ciebie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.05.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Cześć Moniś! No tak dawno się nie widziałyśmy . U mnie szaleństwo wykończeniowe Koncepcja mi się zmienia co sklep No ale u Ciebie też prace idą do przodu doszły mnie słuchy o zalewaniu stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Alez Ci zazdroszcze!!!!! Jak ja chcialabym byc juz na Twoim etapie!!!!! Strop mial byc zalewany w sobote, ale przez te cholerna pogode sie niestety nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.05.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Może się jeszcze uda Moniś, w chwilach wolnych od budowy, zacznij już chodzić po sklepach, to może łatwiej będzie Ci na coś się zdecydować Ja kuchnię zmieniam średnio raz na tydzień łazienkę też Taka jakaś niezdecydowana jestem Jak coś mi się podoba, to jest bardzo drogie albo np. okazuje się, że na wystawie kafelki wyglądają ślicznie a w domku...ech. Np. miałam już na 99% mieć takie beżowe bambusowe kafelki...ico? I jak przyniosłam je na "próbę" do domku, to okazało się, że w łazience wyglądają jakoś tak...sino-szaro-buro Albo do sklepu dotarła jakaś nowa kolekcja, albo trzeba na jakieś bardzo długo czekać Oj mówię Ci ciesz się, że jesteś dopiero na etapie stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.05.2005 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Ponieważ dziś jest Międzynarodowe Święto Pielęgniarki Aga J.G wszystkiego najlepszego Rozmawiają dwie przyjaciółki: - Wyglądasz na zmęczoną. - Mój mąż jest chory i muszę go pilnować w dzień i w nocy... - Coś takiego! A pielęgniarka nie przychodzi? - Właśnie przychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 02:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Jeszcze raz dzięki za miłe powitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Sonika witaj Widzę że urlop udany Urlop był bardzo udany, ale jestem ........zmęczona i tempem zwiedzania i podróżą, tak ze wczoraj padłam i tyle mnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 02:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 CZEŚĆ SONIKA! A ja Cię przywitam po naszemu:chlebem i solą http://www.nieporet.pl/gmina/foto/foto_327.jpg i bigosem http://www.e.okayama-u.ac.jp/~taguchi/kansai/bigos-a.jpg i schabowym:http://www.papa.pl/images/schabowy2.jpg No i opowiadaj, opowiadaj dziewczyno jak było? Co widziałaś i zwiedzałaś, co jadłaś i piłaś oczywiście Ilu słów po chińsku się naumiałaś Dzięki Joola za pyszne smakołyki jakie dla mnie przygotowałas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 02:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Joola, a co się stało z Twoim obrazkiem???? Widzę tylko krzyżyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 No i opowiadaj, opowiadaj dziewczyno jak było? Co widziałaś i zwiedzałaś, co jadłaś i piłaś oczywiście Ilu słów po chińsku się naumiałaś Było "bardzo pracowicie". Prawie w każdy dzień gdzie indziej. Zrobiłam w sumie z podróżą samolotem ok. 25 tys. kilometrów. Byłam w Pekinie, w Xian - tam gdzie armia z terakoty, w paru innych miastach i na koniec w Szanghaju. Po chińsku nauczyłam się tylko jednego słowa - "nicha" - co znaczy "dzień dobry". Język mają, ogólnie rzecz biorąc, nie do przejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 03:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Alez Ci zazdroszcze!!!!! Jak ja chcialabym byc juz na Twoim etapie!!!!! Strop mial byc zalewany w sobote, ale przez te cholerna pogode sie niestety nie uda Moniś, Ty tak nie zazdrość Jooli, bo wykańczanie domu to baaardzo ciężka praca. A do tego etapu dojdziesz prędzej niż myślisz i wtedy dopiero zaczną się schody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 03:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 A wracając do mojej wycieczki to widziałam: Pekin, zakazane miato, byłam na murze, na Tianamen Square, widziałam Terakotową Armię, byłam w Shaolin, odwiedziłam róże świątynie buddyjskie, piękne ogrody - te stare i te współczesne, pływałam łódką po kanałach, byłam w fabryce jedwabiu, widziałam Chińczyków uprawiających masowo rano Tai - chi, byłam w jaskiniach Longmen, byłam na plantacji herbaty, byłam w Shanghaju, byłam nad Żółtą rzeką i nad Zielona, byłam....... . Samym lądem przejechałam ok 3 tys. km. Widziałam tak dużo (a ile jeszcze zostalo do zobaczenia?),żemuszę sobie to jakoś uporządkować. Chinami jestem oczarowana. Dzieci są śliczne i słodkie, a dorośli tak mili, uczynni i tak gościnni, że błogo się robi na sercu. Chciałabym jeszcze wkleić jakieś zdjęcia, ale mój album na Photosite robi się za duży i nie wiem co dalej. Muszę coś pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.05.2005 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Kasztanka - dobra robota ze statystyka Sonika - alez fantastyczne te zdjecia... Zakladaj drugi album, bo szkoda by bylo ich nie pokazac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.05.2005 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Kasztanka - dobra robota ze statystyka Sonika - alez fantastyczne te zdjecia... Zakladaj drugi album, bo szkoda by bylo ich nie pokazac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Założyłam inne konto, ale chyba tam nie można linkować.Na próbę jedno zdjęcie: http://www.imagestation.com/picture/sraid168/pe3f2c2e0f354b959da152e4c451f52f5/f425fd26.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.05.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Sonika szczerze Tobie zazdroszczę......toż podróz moja - marzonko poki co.... Pokaż te fotki......please!!!! widzę jeno krzyzyk no i napisz skad pojechałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.05.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts