jamles 31.08.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a mojemu synkowi lat 3,5 śniło się że byliśmy na rybach i je łowiliśmy żeby je zjeść - problem w tym że nigdy z nim nie byłem na rybach może mama była z synkiem i "wujkiem" a Ty o tym nie wiesz Dzień dobry WSZYSTKIM, podlasie w huraganowym wietrze i deszczu jakby to nie chodziło o ryby to może mama nie cierpi ryb... a wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 31.08.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a mojemu synkowi lat 3,5 śniło się że byliśmy na rybach i je łowiliśmy żeby je zjeść - problem w tym że nigdy z nim nie byłem na rybach może mama była z synkiem i "wujkiem" a Ty o tym nie wiesz Dzień dobry WSZYSTKIM, podlasie w huraganowym wietrze i deszczu jakby to nie chodziło o ryby to może mama nie cierpi ryb... może istotnie nie chodziło o ryby synkowi chodziło o ryby a to był sen syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 31.08.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a mojemu synkowi lat 3,5 śniło się że byliśmy na rybach i je łowiliśmy żeby je zjeść - problem w tym że nigdy z nim nie byłem na rybach może mama była z synkiem i "wujkiem" a Ty o tym nie wiesz Dzień dobry WSZYSTKIM, podlasie w huraganowym wietrze i deszczu jakby to nie chodziło o ryby to może mama nie cierpi ryb... a wędkarzy nie zaobserowałem słabości do wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 31.08.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 pływam troszkę kajakami i widziałem kilku wędkarzy gigantów niektórzy wyglądają jak z filmów grozy szczególnie jak widzą kajakarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.08.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Prezes pamięta, macha i pozdrawia. http://i1.treklens.com/photos/6666/boat_serifos1.jpg Ale na tej łódce mnie nie ma A szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.08.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Prezes pamięta, macha i pozdrawia. http://i1.treklens.com/photos/6666/boat_serifos1.jpg Ale na tej łódce mnie nie ma A szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.08.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 witajcie w biegu mialismy konto mailowe na serwerze w pewnym znanym biurze o wątpliwej reputacji przez lat 8. Od paru lat konto sobie bylo, przez nas uzywane /mieli dobry program antywirusowy /, aż tu nagle bez ostrzeżenia wczoraj wieczorem ciachneli i sie skończyło Od rana walczymy, aby maile skierowali na nasze inne konta A ile jest takich co nie wiemy, że do nas cos wysłali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Majka, jesteś tam jeszcze? Co z moim Egiptem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.08.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Majka, jesteś tam jeszcze? Co z moim Egiptem? kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.08.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Majka, jesteś tam jeszcze? Co z moim Egiptem? rany z jakim egiptem? pytalam mnie kiedyś? nic nie wiem. Napisz co, gdzie, kiedy......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Majka, jesteś tam jeszcze? Co z moim Egiptem? kupiłaś Jeszcze się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.08.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Majka, jesteś tam jeszcze? Co z moim Egiptem? rany z jakim egiptem? pytalam mnie kiedyś? nic nie wiem. Napisz co, gdzie, kiedy......... może obiecałąś zamiast .......majteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Wysłany : 23 Sie 2006 17:31 Majka, poszukaj dla mnie korzystnej oferty na Egipt z możliwością nauki nurkowania dla 2 osob w pierwszej połowie pażdziernika (all inclusiv), zrobisz to dla mnie?Tutaj robię oczy kota ze Shreka Tu było zapytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a tu twoja odpowiedź oki, jutro bo dzisiaj rozgryzam kurnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.08.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a tu twoja odpowiedź oki, jutro bo dzisiaj rozgryzam kurnik tak rozgryzałam, że wyleciało mi z glowy. juz zapisuję, jutro siadam i piszę wystarczy centrum nurkowe przy hotelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a tu twoja odpowiedź oki, jutro bo dzisiaj rozgryzam kurnik tak rozgryzałam, że wyleciało mi z glowy. juz zapisuję, jutro siadam i piszę wystarczy centrum nurkowe przy hotelu? starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.08.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 fajny jest jasmin village a na ile czasu i skąd wylot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.08.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a tu twoja odpowiedź oki, jutro bo dzisiaj rozgryzam kurnik tak rozgryzałam, że wyleciało mi z glowy. juz zapisuję, jutro siadam i piszę wystarczy centrum nurkowe przy hotelu? i ani kurnika ani Egiptu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.08.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Verunia bedziesz sie uczyc nurkowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.08.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Majka, jesteś tam jeszcze? Co z moim Egiptem? rany z jakim egiptem? pytalam mnie kiedyś? nic nie wiem. Napisz co, gdzie, kiedy......... może obiecałąś zamiast .......majteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts