Aga J.G 31.08.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Wyszedłem na kolację. Zaraz wracam. smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.08.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Wyszedłem na kolację. Zaraz wracam. smacznego A widzialas ze prezes nas dzis nawiedzil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Na Rw nie widziałam ale wiem że był na Forum bo widziałąm go w jego komentarzach do DB Narzekała na powolny net w domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.08.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Na Rw nie widziałam ale wiem że był na Forum bo widziałąm go w jego komentarzach do DB Narzekała na powolny net w domciu Byl na i na RW na poprzedniej stronce ale najpierw musialem mu przypomniec ze cos takiego jeszcze istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Na Rw nie widziałam ale wiem że był na Forum bo widziałąm go w jego komentarzach do DB Narzekała na powolny net w domciu Byl na i na RW na poprzedniej stronce ale najpierw musialem mu przypomniec ze cos takiego jeszcze istnieje hihihihi Dobrze że czasami mu się przypomina że jest takie coś jak Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Zmykam bo mam wiśielców nad sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.08.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Zmykam bo mam wiśielców nad sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.08.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.08.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 gdzie jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 31.08.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 gdzie jesteście? w wyrku pod kołdrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.08.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Przejedz nago do łazienki. Jeśli zobaczysz gdzieś żonę, potrząśnij w jej kierunku przyrodzeniem, wołając: Łuuu, łuuu! Rety! Kto bucząc łopotał przyrodzeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 31.08.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Przejedz nago do łazienki. Jeśli zobaczysz gdzieś żonę, potrząśnij w jej kierunku przyrodzeniem, wołając: Łuuu, łuuu! Rety! Kto bucząc łopotał przyrodzeniem? A kto wczoraj za namową Ewki poszedł na bzykanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.08.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Przejedz nago do łazienki. Jeśli zobaczysz gdzieś żonę, potrząśnij w jej kierunku przyrodzeniem, wołając: Łuuu, łuuu! Rety! Kto bucząc łopotał przyrodzeniem? A kto wczoraj za namową Ewki poszedł na bzykanie? Co ja widzę Jednak wszystko się kręci wokół jednego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.08.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Coś się dzisiaj pogaduchy nie kleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.08.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a ami sie auto rozsypało i jak jutro dojechac na budowe? zbieram propozycje ryzykowac -dojedzie czy nie ( w silniku cos strasznie turkocze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.08.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a ami sie auto rozsypało i jak jutro dojechac na budowe? zbieram propozycje ryzykowac -dojedzie czy nie ( w silniku cos strasznie turkocze) rowerkiem Sylvia, rowerkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.08.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Przejedz nago do łazienki. Jeśli zobaczysz gdzieś żonę, potrząśnij w jej kierunku przyrodzeniem, wołając: Łuuu, łuuu! Rety! Kto bucząc łopotał przyrodzeniem? A kto wczoraj za namową Ewki poszedł na bzykanie? Nie wyszło, mąż chory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.08.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a ami sie auto rozsypało i jak jutro dojechac na budowe? zbieram propozycje ryzykowac -dojedzie czy nie ( w silniku cos strasznie turkocze) rowerkiem Sylvia, rowerkiem Andre nie mam rowerka a ostatni raz jeździłam z 15 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.08.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 hop....hop .....jestem zaraz nadrobię zaległości ....... .....w czytaniu oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 31.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Przejedz nago do łazienki. Jeśli zobaczysz gdzieś żonę, potrząśnij w jej kierunku przyrodzeniem, wołając: Łuuu, łuuu! Rety! Kto bucząc łopotał przyrodzeniem? A kto wczoraj za namową Ewki poszedł na bzykanie? Nie wyszło, mąż chory A to przykre Jednak to prawda, że szczęśliwym się bywa tylko... Ale, Anno Pawłowna nie przejmuj się - będzie lepiej, a mąż na pewno jeszcze nie raz okaże się użyteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts