Pawson 01.09.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 sa kamery a oni sobie z nich nic nie robili ... wiele osob ich widzialo/ mijalo ale u nas taka specyfika i do tego remont wiec masa osob sie kreci obcych starsznie to wkurw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.09.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Monka - co się stało? córa musi zrobić badania w kierunku salmonneli było ileś przypadków złego samopoczucia w ośrodku na którym była na kolonii no i teraz wszyscy którzy tam są poddawani badaniom. Mam nadzieję że chora nie jest...czuje się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.09.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 sa kamery a oni sobie z nich nic nie robili ... wiele osob ich widzialo/ mijalo ale u nas taka specyfika i do tego remont wiec masa osob sie kreci obcych starsznie to wkurw... no to na policje z fimem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.09.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 juz dawno poszedl ...ale wiesz jaka jest szansa znalezienia sprzetu takiego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.09.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 juz dawno poszedl ...ale wiesz jaka jest szansa znalezienia sprzetu takiego :) to tak ale chociaz moze ich pociagna do odpowiedzialnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.09.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 u mnie też przekichane mam załatwiony super weekend w Sanepidzie jak to? to oni w weekend pracuja? no to chyba zrobili wyjątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.09.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Monka - co się stało? córa musi zrobić badania w kierunku salmonneli było ileś przypadków złego samopoczucia w ośrodku na którym była na kolonii no i teraz wszyscy którzy tam są poddawani badaniom. Mam nadzieję że chora nie jest...czuje się dobrze Będzie dobrze - zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.09.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Będzie dobrze - zobaczysz mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.09.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Pawson - o ja dziękuję - takie nieszczęście Kasztanko Pietrowna - jesteś już tuż tuż, brakuje mi kilku postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.09.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 O jak Was dużo tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.09.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ruch jak na krakowskim w szczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.09.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Pawson - o ja dziękuję - takie nieszczęście Kasztanko Pietrowna - jesteś już tuż tuż, brakuje mi kilku postów ach zapomialam o tym zupelnie! wyprzedzaj! masz wolna droge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.09.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 juz dawno poszedl ...ale wiesz jaka jest szansa znalezienia sprzetu takiego :) szukać na allegro - może spróbują sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.09.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ooooooooooooo widze,ze juz nie spicie gratki prymasek (sprobuj mnie przegonic ) Załapałaś bakcyla! lepsze to od HIV-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 01.09.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 o co tu tak pusto - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 01.09.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 dawno mnie nie bylo, mam spore zaleglosci zimno, nawet nie ma z kim wypic kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Kasiu wszystkiego naj naj http://www.biedermeier.com.pl/img/bukiety_5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.09.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Monka - co się stało? córa musi zrobić badania w kierunku salmonneli było ileś przypadków złego samopoczucia w ośrodku na którym była na kolonii no i teraz wszyscy którzy tam są poddawani badaniom. Mam nadzieję że chora nie jest...czuje się dobrze spokojnie. zanosić kał do badania. Jeżeli się okaże, że jest nosicielem to ze szkoły pewnie nici. Nie musisz iśc z dzieckiem, ważne, abyś miała skierowanie/wezwanie.. witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witaj Majka Mogą pobierać wymaz z odbytu i wtedy dziecko jest niezbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts