Aga J.G 01.09.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 To teraz proszę o przepis Bo ja wprawiam się w tej dziedzinie Mój największy łasuch wraca jutro ale jutro to ja jestem w pracy i dzisiaj upiekłam cos na osłodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.09.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 szarlotki nie mam ale mam ciasto ze śliwkami przepis od Monki Sama piekłaś szarlotkę ??? Sama. Szarlotka na kruchym cieście Wczoraj upiekłam całą "blachę", dziś został mi kawałek o wymiarach 10x10cm... Mój brat to "chodzący przewód pokarmowy", który wyniucha słodycze nawet, gdy będą zakopane w skrzyni pod piwnicą... jak mój szwagier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 o kawa, ciaacho? exxtra trafiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.09.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 o kawa, ciaacho? exxtra trafiłam cufallem trafiłem stronkę sorry rekordziści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Gaciory Jamles http://www.bielizna.oh.pl/i/ps/11005.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.09.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Gaciory Jamles http://www.bielizna.oh.pl/i/ps/11005.jpg skąd masz moje zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Gaciory Jamles http://www.bielizna.oh.pl/i/ps/11005.jpg skąd masz moje zdjęcie Wiem gdzie Cię szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.09.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 wypracowanie o poprzedniej stronie: czy wróble to szpaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.09.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 291 2. inż. Mamoń - 246 3. SławekD-żonka - 186 4. Joanna i Janusz - 134 5. kze - 133 6. Whisper, verunia - 119 8. fizyk - 96 9. Kasztanka - 91 10. Majka - 84 11. Olkalybowa - 81 12. maksiu, - 80 13. Teska - 60 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16. monka- 40 17. andrzejka- 37 18. Moniś, Aga J.G - 36 20. facio -35 21. markus_gdynia - 29 22. zaba_gonia, Jezier - 28 24. Nefer, Ania Wiśniewska- 24 26. Trini, marcel2000, ew-ka, andre59,Witos - 20 31. Funia- 18 32. Sylvia1, tola - 15 34. Agniesia - 14 35. joola - 13 36. Jane, karolka - 10 38. Wojty, kasia64 - 9 40. frosch-8 41. kolia, Zielonooka - 7 43. Januszz, tabaluga1, duende- 6 46. ania, lafcadio, edzia, Paty, jamles - 5 50. Ewuś, prymasek, Pawson - 4 54. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 3 58. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, gawel, - 2 62. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, pp - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.09.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Gaciory Jamles http://www.bielizna.oh.pl/i/ps/11005.jpg skąd masz moje zdjęcie Wiem gdzie Cię szukać na OIOM-ie mnie nie ma..................na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.09.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 To teraz proszę o przepis Bo ja wprawiam się w tej dziedzinie Mój największy łasuch wraca jutro ale jutro to ja jestem w pracy i dzisiaj upiekłam cos na osłodę Cisto kruche-przepis pewnie znasz Tyle, ze bez śmietany-moja znajoma robiła kruche ze śmietaną i dziwiła się, ze jej inne niz moje Nienawidzę obierać jabłek, ziemniaków itp, wiec idę na łatwiznę i na warstwę rozłozonego w blasze ciasta wyrzucam gotowe jabłka prażone z morelą-palce lizać! Ja daję 1,5 słoika, bo lubię dużo "farszu". Na wierzch ścieram resztkę kruchego ciasta, ile mi się na blachę nie zmieściło I piekę. I czekam. Posypuję cukrem pudrem. I wcinam http://preview.ppremiumpremium.photosite.com/~photos/tn/3941129_348.ts1157125503068.jpg Wystarczający przepis czy niebaudzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 J atam nie pracuje więc nie ma obaw zresztą tam gdzie pracuje też Cię raczej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Kochana mi trzeba kawę na ławę wszytsko po kolei z dokładnym przepisem ile piec w jakiej temp i czy piekarnik musi być rozgrzano inaczej to ja nic nie upiekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.09.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 To teraz proszę o przepis Bo ja wprawiam się w tej dziedzinie Mój największy łasuch wraca jutro ale jutro to ja jestem w pracy i dzisiaj upiekłam cos na osłodę Cisto kruche-przepis pewnie znasz Tyle, ze bez śmietany-moja znajoma robiła kruche ze śmietaną i dziwiła się, ze jej inne niz moje Nienawidzę obierać jabłek, ziemniaków itp, wiec idę na łatwiznę i na warstwę rozłozonego w blasze ciasta wyrzucam gotowe jabłka prażone z morelą-palce lizać! Ja daję 1,5 słoika, bo lubię dużo "farszu". Na wierzch ścieram resztkę kruchego ciasta, ile mi się na blachę nie zmieściło I piekę. I czekam. Posypuję cukrem pudrem. I wcinam http://preview.ppremiumpremium.photosite.com/~photos/tn/3941129_348.ts1157125503068.jpg Wystarczający przepis czy niebaudzo? wcinać każdy umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 To teraz proszę o przepis Bo ja wprawiam się w tej dziedzinie Mój największy łasuch wraca jutro ale jutro to ja jestem w pracy i dzisiaj upiekłam cos na osłodę Cisto kruche-przepis pewnie znasz Tyle, ze bez śmietany-moja znajoma robiła kruche ze śmietaną i dziwiła się, ze jej inne niz moje Nienawidzę obierać jabłek, ziemniaków itp, wiec idę na łatwiznę i na warstwę rozłozonego w blasze ciasta wyrzucam gotowe jabłka prażone z morelą-palce lizać! Ja daję 1,5 słoika, bo lubię dużo "farszu". Na wierzch ścieram resztkę kruchego ciasta, ile mi się na blachę nie zmieściło I piekę. I czekam. Posypuję cukrem pudrem. I wcinam http://preview.ppremiumpremium.photosite.com/~photos/tn/3941129_348.ts1157125503068.jpg Wystarczający przepis czy niebaudzo? wcinać każdy umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.09.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Kochana mi trzeba kawę na ławę wszytsko po kolei z dokładnym przepisem ile piec w jakiej temp i czy piekarnik musi być rozgrzano inaczej to ja nic nie upiekę ale kupisz u piekarza, albo innego cukiernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Już nie kupuje sama piekę i dlatego zbieram przepisy tylko muszą być dokładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.09.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Już nie kupuje sama piekę i dlatego zbieram przepisy tylko muszą być dokładne kiedy degustacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 dzisiaj upiekłam ze śliwkami - przepis od Monki. Trochę już zjadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.09.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 dzisiaj upiekłam ze śliwkami - przepis od Monki. Trochę już zjadłam SAMA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.