Maxtorka 01.09.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 A witojcie Jak tu się mniamniuśnie zrobiło , wiedziołoch kiedy z tych gorów powrócić Taterki kozoły sie Wom piknie pokłonić , hej ! http://img160.imageshack.us/img160/2356/p1010205vw3.jpg Witaj Maxtorka - 3 lata temu byłem w tym samym miejscu: http://onephoto.net/uploads/tatromaniak/1067612535_gal_222.jpg Witaj Mamoniu Miejsce piękne ale okazało sie że pora nieodpowiednia I cały misterny plan w p....u ( że zacytuję klasyka ) Nie udało mi się zrealizować połowy wycieczek Na osłodę chciałam zobaczyć Tatry z Łomnicy ale jak na złość była taka mgła że ledwo zarysy stacji były widoczne Nic to , za rok też tam będę ( ale to straaasznie długo ) Mam nadzieję że pogoda będzie dla Ciebie łaskawsza Już Ci zazdraszczam monka , oczywiście że pozdrowiłam a nawet Cię wstępnie zaanonsowałam Tylko co do terminu to już się sama musisz dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 STOP proszę Męża nie mam oszczędzcie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.09.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 monka , oczywiście że pozdrowiłam a nawet Cię wstępnie zaanonsowałam Tylko co do terminu to już się sama musisz dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.09.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 STOP proszę Męża nie mam oszczędzcie mnie Załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 idę psa wyprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.09.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 STOP proszę Męża nie mam oszczędzcie mnie To jest nas dwie Mój chory dogorywa na górze Znaczy śpi już z nosem pełnym farfucli Cześć wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.09.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Maxtorka - to przykre, że nie miałaś pogody Ja pojadę chyba 11 września o ile pojadę bo coś mi zdrowie nie dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.09.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 A ja tak trochę nie na temat. Podaję link do jednego z najwspanialszych zdjęć na OPH (wyjaśniam na wszelki wypadek zdjęcie oczywiście NIE JEST moje). Tytuł zdjęcia - CITROEN http://onephoto.net/info.php3?id=36458 Auta tam nie widzę ale jest tzw. "podwozie" Andre - kurde gdzie Ty tam podwozie widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.09.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 STOP proszę Męża nie mam oszczędzcie mnie To jest nas dwie Mój chory dogorywa na górze Znaczy śpi już z nosem pełnym farfucli Cześć wszystkim! znaczy się niezdatny do użytku? Cześć Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.09.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 A ja tak trochę nie na temat. Podaję link do jednego z najwspanialszych zdjęć na OPH (wyjaśniam na wszelki wypadek zdjęcie oczywiście NIE JEST moje). Tytuł zdjęcia - CITROEN http://onephoto.net/info.php3?id=36458 Auta tam nie widzę ale jest tzw. "podwozie" Andre - kurde gdzie Ty tam podwozie widzisz? no prawie widać, reszta w wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.09.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 STOP proszę Męża nie mam oszczędzcie mnie To jest nas dwie Mój chory dogorywa na górze Znaczy śpi już z nosem pełnym farfucli Cześć wszystkim! bidulki Cześć Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.09.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 STOP proszę Męża nie mam oszczędzcie mnie To jest nas dwie Mój chory dogorywa na górze Znaczy śpi już z nosem pełnym farfucli Cześć wszystkim! znaczy się niezdatny do użytku? Cześć Ania Całkowicie Hej Desperado! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.09.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 STOP proszę Męża nie mam oszczędzcie mnie To jest nas dwie Mój chory dogorywa na górze Znaczy śpi już z nosem pełnym farfucli Cześć wszystkim! bidulki Cześć Aniu Cześć Monka! Ale za to całe łóżko dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Mój chory dogorywa na górze Znaczy śpi już z nosem pełnym farfucli cześć Aniu ....masz wapno rozpuszczalne ??? nie budowlane takie z apteki ......zrób Pawłowi dawkę uderzeniową czyli conajmniej 2 tab. rozpuść w letniej herbacie i daj mu do wypicia ...i tak kilka razy dziennie ( nawet 5 -6 razy po 2 tab.) gwarantowany brak kataru na drugi dzień .....sprawdzone od conajmniej kilkunastu lat na całej mojej familii i znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.09.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Cześć Monka! Ale za to całe łóżko dla mnie chyba ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.09.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 STOP proszę Męża nie mam oszczędzcie mnie To jest nas dwie Mój chory dogorywa na górze Znaczy śpi już z nosem pełnym farfucli Cześć wszystkim! znaczy się niezdatny do użytku? Cześć Ania Całkowicie Hej Desperado! no to się teraz nie wyśpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.09.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Maxtorka - to przykre, że nie miałaś pogody Ja pojadę chyba 11 września o ile pojadę bo coś mi zdrowie nie dopisuje Mam nadzieję że to nic poważnego tylko chwilowa niedyspozycja . Trzymam kciuki za Twoją wyprawę i oczywiście życzę zdrówka Nie daj się choróbsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.09.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Mój chory dogorywa na górze Znaczy śpi już z nosem pełnym farfucli cześć Aniu ....masz wapno rozpuszczalne ??? nie budowlane takie z apteki ......zrób Pawłowi dawkę uderzeniową czyli conajmniej 2 tab. rozpuść w letniej herbacie i daj mu do wypicia ...i tak kilka razy dziennie ( nawet 5 -6 razy po 2 tab.) gwarantowany brak kataru na drugi dzień .....sprawdzone od conajmniej kilkunastu lat na całej mojej familii i znajomych Pawłowi? Paweł zdrowiutki, ale Bartkowi się przyda Cześć Ew-ka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.09.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 STOP proszę Męża nie mam oszczędzcie mnie To jest nas dwie Mój chory dogorywa na górze Znaczy śpi już z nosem pełnym farfucli Cześć wszystkim! znaczy się niezdatny do użytku? Cześć Ania Całkowicie Hej Desperado! no to się teraz nie wyśpisz Dlaczego? Jak zaraz pójdę spać to się wyśpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Pawłowi? Paweł zdrowiutki, ale Bartkowi się przyda Cześć Ew-ka! ups myślałam o mężu a napisałam Paweł .....oj zawrócił mi w głowie Twój synek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts