duende 02.09.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Dobry wieczór na chwilę - testuję nowego laptopka :) Cześć Nefer I jak się sprawdza laptopek? Od wczoraj w Vobisie przeceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.09.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 czym chata bogata biore salatke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.09.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 niektóre naklejki całkiem niezłe :-DDDD Najbardziej mnie ubawiła ta: Wal śmiało . Ty płacisz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 02.09.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 niektore zaby maja miotly zabierzcie prosze te szkla sprzed mych oczu duende,gratulki i duzo szczesliwych chwil w domku zycze Dzięki Poczęstuj się http://www.strykowski.net/mieso/Masarnie_-_zdjecia,_fotografie_masarnie,_zdjecia_kaszanki,_kaszanka_1488_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Dobry wieczór na chwilę - testuję nowego laptopka :) ja chce kupic laptopika dla polowki pod choinke....masz cos fajnego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.09.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 i coś do przekąszenia http://www.strykowski.net/salatki/Zdjecia_salat,_salatek,_dania_z_serem_fetta_1495_mini.jpg nie wiem czy jeszcze coś wcisnę po kolacji jaką sobie zafundowałam Okazja wielka, mieszkamy i jest cudnie No to jeszcze raz gratulacje i drobiażdżek na parapetówkę http://ladne.pl/sklep/images/pudelko_dscn1380.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 i coś do przekąszenia http://www.strykowski.net/salatki/Zdjecia_salat,_salatek,_dania_z_serem_fetta_1495_mini.jpg nie wiem czy jeszcze coś wcisnę po kolacji jaką sobie zafundowałam Okazja wielka, mieszkamy i jest cudnie No to jeszcze raz gratulacje i drobiażdżek na parapetówkę http://ladne.pl/sklep/images/pudelko_dscn1380.jpg monka bedziesz na ognisku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.09.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 niektore zaby maja miotly zabierzcie prosze te szkla sprzed mych oczu duende,gratulki i duzo szczesliwych chwil w domku zycze Dzięki Poczęstuj się http://www.strykowski.net/mieso/Masarnie_-_zdjecia,_fotografie_masarnie,_zdjecia_kaszanki,_kaszanka_1488_mini.jpg kaszanka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!uwielbiam dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.09.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 monka bedziesz na ognisku??? chciałabym ale...po pierwsze nie bardzo mam jak dojechać a po drugie w sobotę jest u nas festyn i być może że będę musiała coś tam pomóc A ty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 czym chata bogata biore salatke Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.09.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Witam Drodzy Rekordziści - wypatrujemy Żaby w telewizorach na festiwalu w Sopocie - nie oglądamy meczu z Finlandią bo nie warto Żabę rozpoznać można po transparencie z napisem RW oraz wielkiej diamentowej broszce i po ustach pomalowanych na wściekły czerwony kolor Drogi Mamoniu wypatrywałam w piewszej części ale na darmo mam nadzieję że na Eltonie mi się uda Droga Monko - wczoraj Żaby nie widziałem, ale widziały ją Verunia i Ewka. Podobno wysyłała buziaki do rekordzistów Wobec tego postanowiłem dzisiaj dokładnie obserwować publikę. Jak ktoś zauważy Żabę proszę o sygnał. Ja na wszelki wypadek nagrywam koncert i mogę sobie zrobić replay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 monka bedziesz na ognisku??? chciałabym ale...po pierwsze nie bardzo mam jak dojechać a po drugie w sobotę jest u nas festyn i być może że będę musiała coś tam pomóc A ty??? chyba pojedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.09.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Witam Drodzy Rekordziści - wypatrujemy Żaby w telewizorach na festiwalu w Sopocie - nie oglądamy meczu z Finlandią bo nie warto Żabę rozpoznać można po transparencie z napisem RW oraz wielkiej diamentowej broszce i po ustach pomalowanych na wściekły czerwony kolor Drogi Mamoniu wypatrywałam w piewszej części ale na darmo mam nadzieję że na Eltonie mi się uda Droga Monko - wczoraj Żaby nie widziałem, ale widziały ją Verunia i Ewka. Podobno wysyłała buziaki do rekordzistów Wobec tego postanowiłem dzisiaj dokładnie obserwować publikę. Jak ktoś zauważy Żabę proszę o sygnał. Ja na wszelki wypadek nagrywam koncert i mogę sobie zrobić replay to bede pilnie obserwowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.09.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Dobry wieczór na chwilę - testuję nowego laptopka :) ja chce kupic laptopika dla polowki pod choinke....masz cos fajnego??? Tylko Fujistsu Siemens Amilo Pro V 3505- mają 2 lata gwarancji. Teraz mają taki fajny model z Duo Centrino. Dla mnie cool - i jeszcze ten wielgaśni monitor :) Cenowo w miarę - koło 4600 brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.09.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Witam Drodzy Rekordziści - wypatrujemy Żaby w telewizorach na festiwalu w Sopocie - nie oglądamy meczu z Finlandią bo nie warto Żabę rozpoznać można po transparencie z napisem RW oraz wielkiej diamentowej broszce i po ustach pomalowanych na wściekły czerwony kolor Drogi Mamoniu wypatrywałam w piewszej części ale na darmo mam nadzieję że na Eltonie mi się uda Droga Monko - wczoraj Żaby nie widziałem, ale widziały ją Verunia i Ewka. Podobno wysyłała buziaki do rekordzistów Wobec tego postanowiłem dzisiaj dokładnie obserwować publikę. Jak ktoś zauważy Żabę proszę o sygnał. Ja na wszelki wypadek nagrywam koncert i mogę sobie zrobić replay aaaaa..... buziaków Ci się zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.09.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Dobry wieczór na chwilę - testuję nowego laptopka :) ja chce kupic laptopika dla polowki pod choinke....masz cos fajnego??? Tylko Fujistsu Siemens Amilo Pro V 3505- mają 2 lata gwarancji. Teraz mają taki fajny model z Duo Centrino. Dla mnie cool - i jeszcze ten wielgaśni monitor :) Cenowo w miarę - koło 4600 brutto. przejde sie do Vobisu. Chociaz zastanawialam sie nad HP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.09.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Witam Drodzy Rekordziści - wypatrujemy Żaby w telewizorach na festiwalu w Sopocie - nie oglądamy meczu z Finlandią bo nie warto Żabę rozpoznać można po transparencie z napisem RW oraz wielkiej diamentowej broszce i po ustach pomalowanych na wściekły czerwony kolor Drogi Mamoniu wypatrywałam w piewszej części ale na darmo mam nadzieję że na Eltonie mi się uda Droga Monko - wczoraj Żaby nie widziałem, ale widziały ją Verunia i Ewka. Podobno wysyłała buziaki do rekordzistów Wobec tego postanowiłem dzisiaj dokładnie obserwować publikę. Jak ktoś zauważy Żabę proszę o sygnał. Ja na wszelki wypadek nagrywam koncert i mogę sobie zrobić replay wiem, wiem że było ją widać ale niestety ja nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.09.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 dlaczego od jazdy na rowerze boli ...tyłek, między pośladkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 02.09.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 i coś do przekąszenia http://www.strykowski.net/salatki/Zdjecia_salat,_salatek,_dania_z_serem_fetta_1495_mini.jpg GRATULACJE :) Może ja kiedyś tez dożyję tego dnia a czemu masz nie dożyć??? Idziesz jak burza, masz wszystko zaplanowane i przemyślane, moge się tylko od Ciebie uczyć To dla Ciebie http://www.strykowski.net/mieso/Ladnie_przygotowane_dania_-_zdjecia_dan,_ulozenie_stolu_1486_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts