inż. Mamoń 03.09.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 nikogo nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.09.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Czesc chyba dobry . Co do trawy podlewac zawsze warto jest jesczecieplo szybko wzejdzie i bedzie fajna jesienne trawniki sie niezle trzymja Hmmmm - chyba jednak nie muszę podlewać Marcin to gdzie ty mieszkasz???? gdzies blisko mnie bo i u mnie popadalo Gaweł - na mapie: http://mapa.szukacz.pl/ wpisz Zalasewo O Rany to jest koło Swarzędza ??? a ja myslalem że to gdzies koło Pruszkowa bo to taka odleglosc od ikei i lyroya ale skucha instynkt mi poszedl na pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.09.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 gratki dla czajnika gratki Gaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.09.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Gratki, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 U mnie też są jeszcze grzybki . Dzisiaj na krótkim rekonesansie z moimi Rodzicami zebraliśmy w niecałą godzinkę koszyk koźlaczków , podgrzybków , trochę maślaków i nawet rydze . Mamoniu , fajny ten szukacz Przetłumaczyłam sobie Twoją miejscowość jako Zalesie i umiejscawiałam Cię zupełnie w innym miejscu . A Ty prawie za miedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.09.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 No tak, znowu wszyscy mieszkają blisko siebie, tylko ja tak nie-wiadomo-gdzie Kurcze juz ciemno Fatalnie, a jest dopiero chwilę po 20... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 [ Maxtorka - ale masz fajnie - trawkę Ci zasieją, u mnie siać musiałem ja Możesz być z siebie dumny My niestety tego robić nie umiemy A i z czasem byłyby problemy . No ale pielęgnować będziemy sami ( jak się tylko na dobre zadarni ) gaweł gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.09.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Dzięki wielkie Wszystkim! 1. Jajcek - 292 2. inż. Mamoń - 246 3. SławekD-żonka - 186 4. Joanna i Janusz - 134 5. kze - 133 6. verunia - 120 7. Whisper -119 8. fizyk - 97 9. Kasztanka - 91 10. Majka - 84 11. Olkalybowa - 81 12. maksiu, - 80 13. Teska - 62 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16. monka- 41 17. andrzejka- 38 18. Moniś, Aga J.G - 36 20. facio -35 21. markus_gdynia - 29 22. zaba_gonia, Jezier - 28 24. Ania Wiśniewska- 25 25. Nefer - 24 26. Trini, marcel2000, ew-ka, andre59,Witos - 20 31. Funia- 18 32. Sylvia1, tola - 15 34. Agniesia - 14 35. joola - 13 36. Jane, karolka,Wojty - 10 39. kasia64,frosch - 9 41. kolia, Zielonooka - 7 43. Januszz, tabaluga1, duende- 6 46. ania, lafcadio, edzia, Paty, jamles - 5 50. Ewuś, prymasek, Pawson - 4 54. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka , gawel, - 3 58. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, - 2 59. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, pp , Maxtorka - 1 Male streszcenie, było troche leniwie przez niskie cisnienie, mała kawka, wielkie i efektywne grzybobranie, krótki jump do IKEA oraz bliskie spotkania z Badhinterwald. Małe streszczenie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 jak Wam upłynęła niedziela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 u mnie na początku sennie i deszczowo ale potem się rozjaśniło i było spacerowo - czytelniczo i leniwie Dopóki nie zaczęłam zdejmować folii z okien i ich myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 czy ja gadam do siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.09.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 U mnie też są jeszcze grzybki . Dzisiaj na krótkim rekonesansie z moimi Rodzicami zebraliśmy w niecałą godzinkę koszyk koźlaczków , podgrzybków , trochę maślaków i nawet rydze . Mamoniu , fajny ten szukacz Przetłumaczyłam sobie Twoją miejscowość jako Zalesie i umiejscawiałam Cię zupełnie w innym miejscu . A Ty prawie za miedzą Zalesie - mówisz Toż to każde dziecko wie, że Bad Hinterwald to Zalasewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.09.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 dobry wieczór Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.09.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 czy ja gadam do siebie? Postaram się, aby tak nie było Niedziela minęła mi powoli, słonecznie, rosołowo i pożegnaniowo-mężowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.09.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 czy ja gadam do siebie? Nie ale niektórzy maja net w sieci orange (very exlusive ale chodzi jak mół) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 U mnie też są jeszcze grzybki . Dzisiaj na krótkim rekonesansie z moimi Rodzicami zebraliśmy w niecałą godzinkę koszyk koźlaczków , podgrzybków , trochę maślaków i nawet rydze . Mamoniu , fajny ten szukacz Przetłumaczyłam sobie Twoją miejscowość jako Zalesie i umiejscawiałam Cię zupełnie w innym miejscu . A Ty prawie za miedzą Zalesie - mówisz Toż to każde dziecko wie, że Bad Hinterwald to Zalasewo Ale ja już nie jestem małą dziewczynką więc mogłam nie wiedzieć Ale szybko się uczę Cześć duende Oglądacie Sopot ? Mnie się wydawało że widziałam Żabę Nie miała żadnego transparentu ale była ubrana w białą bluzeczkę albo sweterek . Mignęła przez moment . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.09.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 U mnie też są jeszcze grzybki . Dzisiaj na krótkim rekonesansie z moimi Rodzicami zebraliśmy w niecałą godzinkę koszyk koźlaczków , podgrzybków , trochę maślaków i nawet rydze . Mamoniu , fajny ten szukacz Przetłumaczyłam sobie Twoją miejscowość jako Zalesie i umiejscawiałam Cię zupełnie w innym miejscu . A Ty prawie za miedzą Zalesie - mówisz Toż to każde dziecko wie, że Bad Hinterwald to Zalasewo Niektóre dzieci studiowały w Poznaniu i sie orientowały w tamtych okolicach ale to było 100 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.09.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 [ Maxtorka - ale masz fajnie - trawkę Ci zasieją, u mnie siać musiałem ja Możesz być z siebie dumny My niestety tego robić nie umiemy A i z czasem byłyby problemy . No ale pielęgnować będziemy sami ( jak się tylko na dobre zadarni ) gaweł gratki Maxtorka Co znaczy nie umiemy ?????? A ja to niby umiem???????? Po prostu zasiałem i koniec Ty też tak mogłaś - zapewniam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 03.09.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 dobry wieczór Czesc czesc Gawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts