Teska 12.05.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 a Prezes gdzie się ukrył??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.05.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 a Prezes gdzie się ukrył??? uczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Joasiu hahaha ja sie nastukam i co??? kze albo fizyk z ukrycia .... Znam to. ja stukam, kończę 1 stronę, a na drugiej jestem druga! nie wiem jak oni to robią. dopisz do nich jeszcze Prezesa z jego"bang" Bez przesady... Ja też sporo stukam... A że czasami policzę posty i strzelam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.05.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Nadrabiam zaległości Forumowe i starsznie duzo tego czytania Skoro przez długi czas nas nie odwiedzałaś... A poza tym nasz wątek to "Rekord wpisów".. Mam zaległości tylko z 2 dni a i tak starsznie dużo czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 kze....... oooo jestes Stukam wtedy, gdy mam chwilę, ja pracuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Nadrabiam zaległości Forumowe i starsznie duzo tego czytania Skoro przez długi czas nas nie odwiedzałaś... A poza tym nasz wątek to "Rekord wpisów".. Mam zaległości tylko z 2 dni a i tak starsznie dużo czytania 2 dni to nie jest dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.05.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Nadrabiam zaległości Forumowe i starsznie duzo tego czytania Skoro przez długi czas nas nie odwiedzałaś... A poza tym nasz wątek to "Rekord wpisów".. Mam zaległości tylko z 2 dni a i tak starsznie dużo czytania bo i sezon towarzyski... ibudowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.05.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 ...no tak....i ogrodniczy ale towarzyski przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.05.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Teska! u nas po kilku dniach mniej lub bardziej deszczowej pogody nareszcie lepiejoby dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.05.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 A u nas co jakiś czas oberwanie chmury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.05.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 U nas słońce grad słońce co za pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.05.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Co z tego! Ja i tak muszę zaraz iść do pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.05.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 kze - mam uraz do dzienników po szkole . To może lepsza będzie nazwa "Pamiętnik budowy" lub "Kronika budowy". PS. I tak będziesz musiał kupić dziennik budowy i podsteplować go w gminie... Dziennik mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.05.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Joasiu hahaha ja sie nastukam i co??? kze albo fizyk z ukrycia .... O wypraszam sobie - ja zawsze pierś w pierś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 kze - mam uraz do dzienników po szkole . To może lepsza będzie nazwa "Pamiętnik budowy" lub "Kronika budowy". PS. I tak będziesz musiał kupić dziennik budowy i podsteplować go w gminie... Dziennik mam! Ale na forum muratora? Jesli nie to czas nadrobić zaległości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Joasiu hahaha ja sie nastukam i co??? kze albo fizyk z ukrycia .... O wypraszam sobie - ja zawsze pierś w pierś Sam mówiłeś, ze masz sposób liczenia.. Tak więc " Pierś w pierś, ale punkcik ma być dla mnie"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 U nas słońce grad słońce co za pogoda A kurcze u nas też pochmurno... Jakos pociemniało w pokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.05.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Joasiu hahaha ja sie nastukam i co??? kze albo fizyk z ukrycia .... O wypraszam sobie - ja zawsze pierś w pierś Sam mówiłeś, ze masz sposób liczenia.. Tak więc " Pierś w pierś, ale punkcik ma być dla mnie"... Uderz w stół, Tesko a nożyce się odezwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 12.05.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 I jeszcze idą "pierś w pierś" hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.05.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Ja Was bardzo przepraszam . Głupio mi - ale muszę czasem troszkę popracować . Aaaa, nie wiem jak w innych miejscowościach - ale w Lublinie jest ciekawa oferta kredytowa w Kredyt Banku. Kredyt przy wkladzie własnym ponad 50% ma oprocentowanie 1,69%. Zupełnie niezły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts