Marcel2000 04.09.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 04.09.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 to ja też wracam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 04.09.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Rankingum Recordum 1. Jajcek - 292 2. inż. Mamoń - 246 3. SławekD-żonka - 186 4. Joanna i Janusz - 134 5. kze - 133 6. verunia - 120 7. Whisper -119 8. fizyk - 97 9. Kasztanka - 91 10. Majka - 84 11. Olkalybowa - 81 12. maksiu, - 80 13. Teska - 62 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16. monka- 41 17. andrzejka- 38 18. Moniś, Aga J.G - 36 20. facio -35 21. markus_gdynia - 29 22. zaba_gonia, Jezier - 28 24. Ania Wiśniewska- 25 25. Nefer - 24 26. andre59, marcel2000 - 21 28. Trini, Ew-ka, Witos - 20 31. Funia- 18 32. Sylvia1, tola - 15 34. Agniesia - 14 35. joola - 13 36. Jane, karolka,Wojty,frosch - 10 39. kasia64- 9 41. kolia, Zielonooka - 7 43. Januszz, tabaluga1, duende- 6 46. ania, lafcadio, edzia, Paty, jamles, prymasek - 5 51. Ewuś, Pawson gawel- 4 55. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka , - 3 59. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, Maxtorka - 2 62. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, pp , - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.09.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 to ja też wracam do pracy gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.09.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Marcel - gatki! Cześć Żaba! A gdzie ta słynna kartka? Tolusia - dużo zdrowka dla Taty! Będzie dobrze, zabaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.09.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam popołudniowo toluś dzięki za dobre wieści Marcel gaciorki Żabcia byłaś wczoraj na biało ubrana ? ( biała góra , dołu widać nie było ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.09.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Udało się Momoniu jeste wielki dzięks . Wiem, wiem - to najszczersza prawda, nieważne że się znowu popieprzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.09.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam popołudniowo toluś dzięki za dobre wieści Marcel gaciorki Żabcia byłaś wczoraj na biało ubrana ? ( biała góra , dołu widać nie było ) Właśnie - mi też się wydało, że Żaba mignęła w czymś jasnym chyba białym, dołu nie było. Tylko króciutka migawka, za nią stał ktoś (facet). Żaba (nie-Żaba) stała z ręką do góry i kiwała się z boku na bok, a ten ktoś za nią podobnie. Ogólnie był to prawie cały ekran i było to podczas występu Rodowiczki. U mnie na antenie pokojowej obraz był kiepski i zero możliwości rozpoznania. Maxtorka - a Ty co widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.09.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam popołudniowo toluś dzięki za dobre wieści Marcel gaciorki Żabcia byłaś wczoraj na biało ubrana ? ( biała góra , dołu widać nie było ) Właśnie - mi też się wydało, że Żaba mignęła w czymś jasnym chyba białym, dołu nie było. Tylko króciutka migawka, za nią stał ktoś (facet). Żaba (nie-Żaba) stała z ręką do góry i kiwała się z boku na bok, a ten ktoś za nią podobnie. Ogólnie był to prawie cały ekran i było to podczas występu Rodowiczki. U mnie na antenie pokojowej obraz był kiepski i zero możliwości rozpoznania. Maxtorka - a Ty co widziałaś? no własnie mi tez sie wydawało ze Zabcia była na biało....ale tak szybko pokazali coś innego ze nie jestem pewna do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 04.09.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 to ja też wracam do pracy gratki dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.09.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Dzienobry! To jak, Żaba odnaleziona w rozentuzjazmowanym sopockim tłumie? Wiecie co, już mam fajne pięterko Można meblować (w głowie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.09.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam popołudniowo toluś dzięki za dobre wieści Marcel gaciorki Żabcia byłaś wczoraj na biało ubrana ? ( biała góra , dołu widać nie było ) Właśnie - mi też się wydało, że Żaba mignęła w czymś jasnym chyba białym, dołu nie było. Tylko króciutka migawka, za nią stał ktoś (facet). Żaba (nie-Żaba) stała z ręką do góry i kiwała się z boku na bok, a ten ktoś za nią podobnie. Ogólnie był to prawie cały ekran i było to podczas występu Rodowiczki. U mnie na antenie pokojowej obraz był kiepski i zero możliwości rozpoznania. Maxtorka - a Ty co widziałaś? no własnie mi tez sie wydawało ze Zabcia była na biało....ale tak szybko pokazali coś innego ze nie jestem pewna do konca Widziałam podobną scenkę Nie pamiętam tylko czy rękę ( ręce ) miała podniesione ale na pewno była w czymś bardzo jasnym i na pewno kołysała się z boku na bok Mój zwid był jednak chyba troszkę wcześniej na występie meżczyzny ale nie pamiętam czy hydraulika z Włoch czy zażywnego jegomościa z Grecji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.09.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 zjadłem obiad i teraz juz nic pilnego nie robie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.09.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Maxtorka - więc bez wyjaśnień Żaby tego tematu nie ugryziemy A swoją drogą to znowu szukałem i szukałem tej alei i psiakość naprawdę jakoś nigdzie nic nie widzę... a drzewa mnie interesują - to takie dziwactwo niegroźne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.09.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Maxtorka - więc bez wyjaśnień Żaby tego tematu nie ugryziemy A swoją drogą to znowu szukałem i szukałem tej alei i psiakość naprawdę jakoś nigdzie nic nie widzę... a drzewa mnie interesują - to takie dziwactwo niegroźne Znalazłam małe co nieco na stronie gminy Dobrcz . W tej alei oprócz dębu szypułkowego rośnie klon jesionolistny i jesion wyniosły . Aleja znajduje się w miejscowości Borówno na trasie Bydgoszcz Gdańsk . Zresztą zajrzyj sam http://www.dobrcz.pl Dział atrakcje turystyczne . Niestety są to tylko suche fakty , w dodatku w śladowej ilości , bez choćby jednego zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.09.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 zjadłem obiad i teraz juz nic pilnego nie robie :) Cześć , a co jadłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.09.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 zjadłem obiad i teraz juz nic pilnego nie robie :) Cześć , a co jadłeś ? a same pychoty zupke pyszna z warzywami kotlecika ziemniaki buraczki got. kalafior i got brokuł i kompocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.09.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 czesc Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.09.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 zjadłem obiad i teraz juz nic pilnego nie robie :) Cześć , a co jadłeś ? a same pychoty zupke pyszna z warzywami kotlecika ziemniaki buraczki got. kalafior i got brokuł i kompocik No proszę, proszę... Jaki do-pieszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.09.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 czesc Maxi Ale miałeś pyszniutki obiadek Na zdrowie Głodna się od tego czytania zrobiłam , zaraz cosik sobie też zorganizuję . Nie wiem tylko czy moja lodówka nie odmówi współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts