Karolka 07.09.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 no tak jak bym chciała ogród nie na widoku ludzi to by było od północy a tego nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.09.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Jestem po obiadku, były pieczone ziemniaczki i pierś z kurczaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.09.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 no tak jak bym chciała ogród nie na widoku ludzi to by było od północy a tego nie chcę a taras na ścianie zachodniej? Trochę bys miała na nim południa trochę zachodu, jakie masz wymiary działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Jestem po obiadku, były pieczone ziemniaczki i pierś z kurczaka. Wy tu tak apetycznie a ja czekam na męża z obiadkiem (ale ze mnie przykładna żona ) i głodna jestem nieziemsko Będą pieczone uda i bryzgane pyry z koperkiem. I buraczki z papryką. Kompotu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.09.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 nio też fajnie by było a wymiary nie wiem dokładnie w sumie 40 arów , ale ze 30 metrów na pewno ma szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.09.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 nio też fajnie by było a wymiary nie wiem dokładnie w sumie 40 arów , ale ze 30 metrów na pewno ma szerokości o to spoczko się tarasik zmieści i jeszcze żywopłot na zachodnim płocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.09.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 a ja chcę obsadzić granice tujami tymi wąskimi a wysokimi żeby sąsiedzi nie zaglądali mi w okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.09.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Jestem po obiadku, były pieczone ziemniaczki i pierś z kurczaka. Wy tu tak apetycznie a ja czekam na męża z obiadkiem (ale ze mnie przykładna żona ) i głodna jestem nieziemsko Będą pieczone uda i bryzgane pyry z koperkiem. I buraczki z papryką. Kompotu brak przykładna żona bez kompotu a fe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Jestem po obiadku, były pieczone ziemniaczki i pierś z kurczaka. Wy tu tak apetycznie a ja czekam na męża z obiadkiem (ale ze mnie przykładna żona ) i głodna jestem nieziemsko Będą pieczone uda i bryzgane pyry z koperkiem. I buraczki z papryką. Kompotu brak przykładna żona bez kompotu a fe Ja tam nie lubię pić jak jem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.09.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Jestem po obiadku, były pieczone ziemniaczki i pierś z kurczaka. Wy tu tak apetycznie a ja czekam na męża z obiadkiem (ale ze mnie przykładna żona ) i głodna jestem nieziemsko Będą pieczone uda i bryzgane pyry z koperkiem. I buraczki z papryką. Kompotu brak przykładna żona bez kompotu a fe Ja tam nie lubię pić jak jem to dobrze, nie rozrzedzasz sobie soków żoładkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.09.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Czytam sobie na takim jednym babskim forum co składa sie na wyprawke dla dziecka, co należy wziąć do szpitala i znalazłam to: Kosmetyki (..... kosmetyki do makijażu, szczotka, grzebień do włosów, nożyczki, pilniczek do paznokci, zmywacz.) Kurdę na codzień nie maluje twarzy ani paznokci to będe musiała przed porodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Czytam sobie na takim jednym babskim forum co składa sie na wyprawke dla dziecka, co należy wziąć do szpitala i znalazłam to: Kosmetyki (..... kosmetyki do makijażu, szczotka, grzebień do włosów, nożyczki, pilniczek do paznokci, zmywacz.) Kurdę na codzień nie maluje twarzy ani paznokci to będe musiała przed porodem Niektóre takie porady są niesamowite Jeśli na codzień używasz suszarki do suszenia włosów po umyciu, to weź ze sobą do szpitala. Nic tak nie robi na poprawę samopoczucia w szpitalu jak umyte włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.09.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 no nie zle kosmetyki a ja zabrałam same potrzebne i niezbędne rzeczy i najlepiej wcześniej zrobić sobie listę i trzymać na wierzchu albo naszykować torbę i mieć w pogotowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.09.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 oki Kochani zajrzę pózniej bo moja córcia ma dziś urodziny i jest cały dom dzieci i ja już nie wyrabiam idę stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 oki Kochani zajrzę pózniej bo moja córcia ma dziś urodziny i jest cały dom dzieci i ja już nie wyrabiam idę stąd Wyrazy współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.09.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 oki Kochani zajrzę pózniej bo moja córcia ma dziś urodziny i jest cały dom dzieci i ja już nie wyrabiam idę stąd Wyrazy współczucia Ale to idziesz do Dzieci czy w ogóle idziesz gdziekolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.09.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.09.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 czesc Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.09.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Nie wierzę, ze Was tak długo nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.09.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Nie wierzę, ze Was tak długo nie ma... Pewnie wszyscy poszli oglądać zaćmienie księżyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts