badi 12.05.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Smakowitą kolację przygotowałaś... Zapraszam ! dzisiaj sałatki zamiast słodkości, żeby nie zemdliło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 A więc to było już Zdradź tajemnicę , skąd wiesz kiedy koniec ? Chyba nie liczysz każdego posta ? Zbieg okoliczności A postów nie liczę. Obiecałem, że zdradzę po zdobyciu fotela lidera A więc masz jakis sposób ! No jasne Mały układzik z trzymającymi władzę . Ale nie mów nikomu Sposób jest prosty: wystarczy sprawdzić ile jest już wpisanych postów, a potem porównać to z ilością już wpisanych stron. A przy tym trzeba poamiętać, że 1 strona to 60 postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 http://m.onet.pl/_m/58c388cb0ccf822de6cf4ac399e27925,5,12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Smakowitą kolację przygotowałaś... Zapraszam ! dzisiaj sałatki zamiast słodkości, żeby nie zemdliło ! Sałaki są bardzo zdrowe... Po nich się nie tyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.05.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Dachowke trzeba wybrac, wiezbe zamowic........... A jaką dachówkę chcesz mieć? No i jaka dachówka prowadzi w rankingu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 A więc to było już Zdradź tajemnicę , skąd wiesz kiedy koniec ? Chyba nie liczysz każdego posta ? Zbieg okoliczności A postów nie liczę. Obiecałem, że zdradzę po zdobyciu fotela lidera A więc masz jakis sposób ! No jasne Mały układzik z trzymającymi władzę . Ale nie mów nikomu Sposób jest prosty: wystarczy sprawdzić ile jest już wpisanych postów, a potem porównać to z ilością już wpisanych stron. A przy tym trzeba poamiętać, że 1 strona to 60 postów... Czyli wystarczy podzielić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Dachowke trzeba wybrac, wiezbe zamowic........... A jaką dachówkę chcesz mieć? No i jaka dachówka prowadzi w rankingu???? Chyba najlepsza jest ceramiczna, ale mnie archotekt namawia na dobrą (p.Plannja) blachodachówkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.05.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Smakowita sałatka ! http://m.onet.pl/_m/472f5fb5f605aa4b9089413f6c8ab0b0,5,12.jpg To ja na tą się piszę ale pychoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Dachowke trzeba wybrac, wiezbe zamowic........... A jaką dachówkę chcesz mieć? No i jaka dachówka prowadzi w rankingu???? Witaj monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 A więc to było już Zdradź tajemnicę , skąd wiesz kiedy koniec ? Chyba nie liczysz każdego posta ? Zbieg okoliczności A postów nie liczę. Obiecałem, że zdradzę po zdobyciu fotela lidera A więc masz jakis sposób ! No jasne Mały układzik z trzymającymi władzę . Ale nie mów nikomu Sposób jest prosty: wystarczy sprawdzić ile jest już wpisanych postów, a potem porównać to z ilością już wpisanych stron. A przy tym trzeba poamiętać, że 1 strona to 60 postów... Czyli wystarczy podzielić ? Ja akurat mnożę, ale z dzieleniem też można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Dachowke trzeba wybrac, wiezbe zamowic........... A jaką dachówkę chcesz mieć? No i jaka dachówka prowadzi w rankingu???? Chyba najlepsza jest ceramiczna, ale mnie archotekt namawia na dobrą (p.Plannja) blachodachówkę... Najlepszy tytan - cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Cześć monka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 A więc to było już Zdradź tajemnicę , skąd wiesz kiedy koniec ? Chyba nie liczysz każdego posta ? Zbieg okoliczności A postów nie liczę. Obiecałem, że zdradzę po zdobyciu fotela lidera A więc masz jakis sposób ! No jasne Mały układzik z trzymającymi władzę . Ale nie mów nikomu Sposób jest prosty: wystarczy sprawdzić ile jest już wpisanych postów, a potem porównać to z ilością już wpisanych stron. A przy tym trzeba poamiętać, że 1 strona to 60 postów... Czyli wystarczy podzielić ? Ja akurat mnożę, ale z dzieleniem też można... I jaki wynik na ten moment ? MI wyszło........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 A więc to było już Zdradź tajemnicę , skąd wiesz kiedy koniec ? Chyba nie liczysz każdego posta ? Zbieg okoliczności A postów nie liczę. Obiecałem, że zdradzę po zdobyciu fotela lidera A więc masz jakis sposób ! No jasne Mały układzik z trzymającymi władzę . Ale nie mów nikomu Sposób jest prosty: wystarczy sprawdzić ile jest już wpisanych postów, a potem porównać to z ilością już wpisanych stron. A przy tym trzeba poamiętać, że 1 strona to 60 postów... Czyli wystarczy podzielić ? Ja akurat mnożę, ale z dzieleniem też można... To jaką strategię do tej pory przyjmowałaś Badi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Jakoś niepokojąco............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Nie wiem jaki jest teraz wynik, bo fajnie mi się gada więc nie liczę. Poza tym fizyk mnie jeszcze tak bardzo nie goni... Mogę pisac dla przyjemności.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Jakoś niepokojąco............. Co niepokojąco??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.05.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 A więc to było już Zdradź tajemnicę , skąd wiesz kiedy koniec ? Chyba nie liczysz każdego posta ? Zbieg okoliczności A postów nie liczę. Obiecałem, że zdradzę po zdobyciu fotela lidera A więc masz jakis sposób ! No jasne Mały układzik z trzymającymi władzę . Ale nie mów nikomu Sposób jest prosty: wystarczy sprawdzić ile jest już wpisanych postów, a potem porównać to z ilością już wpisanych stron. A przy tym trzeba poamiętać, że 1 strona to 60 postów... Czyli wystarczy podzielić ? Ja akurat mnożę, ale z dzieleniem też można... To jaką strategię do tej pory przyjmowałaś Badi? Po prostu pisałam ! I liczyłam na to , że trafię ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.05.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witajcie te strategie zdobywania punktów skomplikowane jakieś są ...chyba pozostanę przy spontaniczności i przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.05.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witajcie te strategie zdobywania punktów skomplikowane jakieś są ...chyba pozostanę przy spontaniczności i przypadku To też jest strategia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts